28.6.2011

Pirates haul

Blogi kärsi näköjään pienestä juhannushiljaisuudesta kun ei vain ole aika eikä energia riittäneet. Päätin hurauttaa viettämään minimökkijuhannuksen perjantaina: kuuden jälkeen töistä mökille, ja seuraavaksi aamuksi takaisin kaupunkiin. Saldona 200 hyttysenpuremaa ja kaksi puhallutusta. Musta on ironista, miten olen vetänyt reilusti yli kolme vuotta ratin takana istuen, eikä mua ole kertaakaan puhallutettu, ja nyt pääsin pihisemään siihen koneeseen kahdesti 12 tunnin sisällä. Poliiseille voisi vielä opettaa, miten kerrotaan riittävän kovaan ääneen ja selkeästi artikuloiden "kaikki kunnossa, niin kuin pitääkin olla, hyvää juhannusta", kun molemmat vähän mutisivat partaansa, ja niiden sanojen tulkkaus "apua nyt ne syö mut" -rataa käyville aivoille oli melko vaikeaa. (Minähän en tippaakaan siis juhannuksena juonut, mutta stressaan tuollaisia ajotilanteita ja siksi kammosin poliiseja.)

Viime torstaina (vai keskiviikkona) sain kuitenkin vihdoin käsiini Pirates kokoelman ihanat lakat ja kun kerrankin inspiroituneena niitä swatchailin ja kuvailin, ajattelin jakaa teille lakkoja, vaikkakin vasta näin vähän jälkikäteen.


I Juggle... Men, Skull & Glossbones, Stranger Tides, Mermaid Tears


Steady As She Rose, Sparrow Me The Drama, Planks A Lot & Otherwordly


Olisi ehkä auttanut, jos olisi muistanut numeroida swatchit kiekolle, mutta noh, menee se näinkin. Kuvan saa klikattua isommaksi jo haluaa. 

I Juggle... Men Läpinäkyvä glitterlakka. Kyllä, ostin vähän myös herttaisen nimen takia (hmm, miesten palloittelu herttaista, sure, why not), ja tämä näyttää kyllä kivalta myös vaaleiden cremelakkojen päällä. Vasta tummien lakkojen päällä tämä varmasti pääsisi oikeuksiinsa.

Skull & Glossbones En oikein tiedä miksi kutsua tätä lakkaa. Harmaanbeige, kummallinen, mutta äärimmäisen ihana. Tosi nätti paritettuna Planks A Lotin kanssa.

Stranger Tides tämäkin on aika kummallisen värinen. Ehkä vaalea oliivinvihreä olisi paras kuvailutapa tälle. En ole vielä ehtinyt kokeilla kynnelle ja pitää miettiä tarkkaan mitä tekee, jottei saa hernekeittofiboja tästä...

Mermaid's Tears Tämä oli ainut, jonka aluksi kokoelmasta väkisin halusin. Minttu, muttei kuitenkaan kirkas vaan utuinen, kaunis, murrettu sävy. Tämäkin on vielä testaamatta, mutta ehdottomasti pitää leikkiä tällä pian.

Steady As She Rose Kalpea utuinen vaaleanpunainen. Ei väri, jolle normaalisti lämpenisin, mutta tämä iski.

Sparrow Me The Drama Girl can never has enough pink, right? Todellisuudessa mun pinkit on lähinnä kirkkaita kummia pinkkejä, rento creme on tervetullut lisä mukaan. 

Planks A Lot Vielä viimeisenä aika perus violetti creme. Saattaa olla että tämän myötä Chiana Glazen Spontaneous lähtee kiertoon, koska pitäisin mielummin tämän...

Otherwordly Tilauksen Color Club vahvistus. Mä tilasin eka Starry Temptress kokoelmasta vain pinkin ja vaaleanpunaisen lakan ja ajattelin et ne riittää. Moni on kuitenkin ihastellut sinisen lakan perään ja pakkohan sitä oli myös koittaa. Aika kiva. Olen lähinnä nähnyt kamalia swatcheja näistä lakoista netissä, ja olen epäröinyt vähän ostaa näitä, mutta nyt vähän himottelisi ainakin se vihreä tästä kokoelmasta... ja violetti. 

Koska mulla on selvästi liian paljon rahaa tuhlattavaa (tai sitten liian monta palkkapäivää kuussa) saatoin myös tilata pari Nfu Oh lakkaa, joita olen himotellut ikuisuuden. Niitä odotellessa siis. Huomenna saatan yrittää videon kuvausta, koska olen saanut niin monta toivetta niihin liittyen lyhyen ajan sisällä, joten jos vaan aikataulu sallii, tappalen ehkä sen kanssa. 

5 kommenttia:

 1. Oi, tuota "I juggle...men" -lakkaa olen minäkin silmäillyt... ehkä vielä tulee hankittuakin. Kerro sitten tykkäsitkö, kun olet ihan kynsillä testannut :) Noi Caribbean-lakat on musta ihan mahtavia, koostumukseltaan ja kestoltaan ja ja ja... iih!

  VastaaPoista
 2. Ostin tänään tuon Sparrow Me The Draman ja oon aivan myyty.. <3 Mun ensimmäinen OPI. :))

  VastaaPoista
 3. Jee! Hyvät swatchit I Juggle... Men sekä Stranger Tides -sävyistä olisivat toivotut. Onko ST mitenkään kuvailtavissa sanalla armyvihreä, vai onko se vielä "värittömämpi"?

  -lotta

  VastaaPoista
 4. Tuo Mermaid's Tears himottaa yhä enemmän ja enemmän kun sitä blogeissa näkyy. Silti vierastan vihreitä lakkauksia sen verran, että en ole tilannut sitä itselleni (ihme!). Tää on Burleski-kokoelman glittereiden lisäksi ainoo kokoelma opilta, jonka voisin vaikka kokonaisena ostaa... Yleensä en oo koko kokoelmista niin innostunut.

  VastaaPoista
 5. Papu: juu, noi caribbeanit on aivan ihania. ja i jugglekin on tähän mennessä miellyttänyt

  Prinsessa itse: oiii, onnea ensimmäisestä opista. siltä tieltä ei olekaan takaisin kääntymistä :D

  lotta: hmm, matattuna se voisi olla army-vihreä, ehkä vähän vaalea siihen kyllä.

  asetonihuuruja: juu, mä en kanssa kauheesti oo. shrek kokoelma taitaa olla mun ainut kokonainen opilta tämän lisäks

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...