13.6.2011

Rästikynsiä

Mulla jää aina välillä syystä taikka toisesta kynsiä esittelemättä tänne. Välillä kyse on siitä, etten viitsi kirjoittaa pitkää postausta tylsistä kynsistä, välillä taas postailen kaikesta muusta ja kynnet vähän unohtuvat. Nämä kynnet on kaikki toukokuuun lopusta, ja julkaisemattomuus-syitä oli varmaan useita. Epäilen, että päälimmäisenä tekijän väsymys. Nyt siis otetaan vähän ajassa kiinni ja esitellään ainakin parit rästikynnet. 


Ensimmäisenä rästilakkaus Nfu Oh #52 lakalla. Tässä siis lakkaa ihan paljaalla kynnellä kolme kerrosta ja ihanan jellymäinen flakies -lakka miellyttää kyllä omaa silmääni. Nämä on niitä luonnossa niin kauniita, ettei ne tarvitse edes koristeluja päälleen. 


Seuraavana vuoden söpöimmästä kynsilkkanimestä kilpaileva Electric Pineapple. China Glazen kesäkokoelman ihana vihreönkeltainen creme lakka oli ainakin omasta mielestäni ihana kesä-sävy. Näissä kynsissä lakkaa oli kai 2-3 kerrosta. Vielä kun muistaisin, menisi hyvin, mutta ei sen niin väliä. 


Viimeisenä 80's fiboja havittelevat kynnet, joissa kynsillä samaisesta China Glazen kesäkokoelmasta pinkki 108 Degrees ja sininen Blue Iguana. Näissä tulin siihen tulokseen, että sininen on kiva pinkin päällä, mutta pinkillä oli vähän peittävyysongelmia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä kuitenkin oli ehkä suosikkini näistä.

Entäs teidän? Mitkä oli suosikit, vai tykkäsittekö yksistäkään?

13 kommenttia:

 1. LOVE! The second is my favorite!

  VastaaPoista
 2. Oi, jos näistä pitää valita suosikit niin sitten noi vikat. Mutta tosi kauniita lakkoja kaikki. Itellä on myös tuntunu jäävän rästiin kaikki postaukset mutta kaippa se tästä. :)

  VastaaPoista
 3. Keskimmäiset oli ehkä suosikit, lakan väri on vaan niin pirteä :) Olisin varmaan itse koristellut toisella tavalla, mutta kaunis se on noinkin!

  VastaaPoista
 4. I wear NFu-Oh 52 right now.. and it is so pretty! Thanks for showing!

  VastaaPoista
 5. Oi noi viimeset kynnet on niiin ihanat!

  VastaaPoista
 6. eeh i like the green design. i think i will try something like that

  VastaaPoista
 7. Pineapplet vei voiton :) Ihanat!

  VastaaPoista
 8. love your nail art, such a steady hand!

  VastaaPoista
 9. Noi viimiset on ihanat :--)<3
  Asiasta ihan toiseen, mikä on sun paras asetooniton kynsilakan poistoaine, mitä olet kokeillut ja mitä käytät nyt ? :D

  VastaaPoista
 10. Ihania kynsiä! :) Lemppareita oli vika ja eka, en nyt osaa päättää kumpi on parempi =) Sit haluisin kysyy sulta yhtä juttuu, nimittäin onks susta Trindin lakat hyviä? Kun mulla on yks ja se levittyy tosi huonosti ja on muutenkin vähän huono, vaikka onkin aika uusi.

  VastaaPoista
 11. vika vei voiton tällä kertaa! (: kirosin kerran kaikki Island Escape-kokoelman lakat, ehkä mulla kävi huono tuuri ja sain just ne huonosti peittävät lakat. :D

  VastaaPoista
 12. Ooij noi keltaset oli ihanat <3 (--:

  VastaaPoista
 13. Minty: thanks

  Eeva: joku vois kehittää meille muutaman tunnin lisää päiviin ;D

  Ano: juu, en itsekään ollut täysin tyytyväinen noihin koristeluihin

  Melanie: it truly is amazing!

  mirka: kiitti

  Pretty: you should definitely try, it's so easy and fun

  elli: ananakset on kivat kyllä kans (;

  Manicured Monkey: wouldn't be too sure about the steady hand always but... :D

  Ano: oma suosikkini asetonittomista on Mavalan pinkki, joku extra mild muistaakseni. Käytän tällä hetkellä xtran kynsilakanpoistoainetta, koska se on tehokasta, mutta samalla nii öljyistä, ettei kuivata kynttä ja pitää kynnet hyvässä kunnossa. siinä siis on astonia, mutta peittoaa hellävaraisuudessaan jotkut asetonittomat ihan kevyesti

  Ano2: mä en rehellisesti sanottuna ole kokeillut trindiltä muuta kuin nail repair hoitolakkaa. en ole koskaan niitä värilakkoja ostanut tylsän värivalikoiman ja hinnan vuoksi. olen tosin aina olettanut, ettei ne olisi kovin hyviä mm. sen kapean siveltimen vuoksi

  elli: voi ei jos eivät tunnu peittävän! koita vetää kerros valkoista alle ja katso auttaako

  sunshine: kiva että tykkäät

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...