4.6.2011

Playing with nail art polishes

Koska muuten varmaan unohtaisin, haluan ensiksi sanoa ihan hurjan suuret onnittelut kaikille tänään lakkinsa saaneille ylioppilaille tai muuten valmistuneille!

Meilläkin piti olla juhlat, mutta kohtalo puuttui (taas) peliin ja säästyttiin super stressaantunut äiti -syndroomalta. Samalla aloin miettiä, että taidan oikeasti olla vanha, kun aika monta vappua on tullut jo juhlittua sen oman valkoisen lakin kanssa (joka jotenkin ihmeen kaupalla muuten on edelleen ihan valkoinen). Yhden puolitutun lakkiaisten sijaan päätin käyttää päivän rentoilemalla: tekemällä hyvää kana-vuodenjuustosalaattia ja leikkimällä vähän nail art lakoilla. Yleensähän siis alan vaan suoraan maalailemaan kynsille ilman sen suurempia suunnitelmia, mutta nyt ajattelin vähän testailla miltä erilaiset kuviot näyttäisivät kynnellä. Muutaman totaali-flopin sain tehtyä, mutta pääasiassa ihan kivoja designeja mielestäni.

Mitkä on teidän suosikkeja? Voin yrittää toteuttaa omille kynsille näitä tässä, jotta saa vähän paremman kuvan miltä näyttävät luonnossa.

(kuvan saa klikkaamalla isommaksi)


Today I experienced with my nail art polishes. Which designs are your favorites? 

(click to enlarge the picture)

11 kommenttia:

 1. They are all gorgeous. My favorites are the ones in orange .

  VastaaPoista
 2. noi on tosi hienoja. (::: Mä en oikeen osaa valita mun suosikkia noista, mut suurin osa on tosi upeita. (:::
  Ja sitten asiasta kuudenteen, tietääkö kukaan, miksi transdesignin sivuilla ei näy OPI:n lakkoja?

  VastaaPoista
 3. Moi,
  mulle iski heti turkoosien eka myötäpäivään eli tuolla n. klo 19:30:ssa oleva. Vau! Tuohon ehkä yksi musta lisää ja enemmän ristikkäisyyttä (ei hajua miten voisi toteuttaa järkevästi), niin nam: ihan kuin jälkkärikoriste.

  VastaaPoista
 4. Tosi nättejä kaikki!! Mitkä ovat nuo käytetyt lakat? Lotta ♥

  VastaaPoista
 5. wow hienoja koristeluja kaikki! kynsillä olis kiva nähdä keskimmäinen sininen ja alemmasta keltaisesta toka vasemmalta. (:

  pöh, tää ei suostu kirjautumaan google-tilille joten jätän anonyyminä. :(

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo kaikki! Eniten ehkä tykkään silti noista sinisistä. :)

  VastaaPoista
 7. Toyomi: the oranges are my favorites too (:

  Lotta: jos oikein ymmärsin, TD otti vihdoin OPI:N lakkansa alas lopullisesti, kun hehän eivät olleet virallnen OPI:n jälleenmyyjä

  Emma: juu, pohdin tuon kanssa pitäisikö siihen lisää vielä jotain vai ei :D

  Lotta: siinä on China Glazen Towel Boy Toy (sininen), Cha Cha Cha (vihreä) ja Sun Worshiper (oranssi), sekä Nicole by OPI:n One Voice on toi keltainen

  Ano: voi ei! tuntuu, että muillakin on ongelmia ton googletilin kanssa

  orava: siniset on mun toisia suosikkeja, noiden oranssien ohella (:

  VastaaPoista
 8. Kaikkein eniten kolahti ehkä nuo turkoosilla pohjalla olevat kukkaset. Olispa kiva joskus kokeilla omille kynsille jotain vastaavaa, kunhan nyt oppisin käyttämään dotting toolia kunnolla :D

  VastaaPoista
 9. Lotta ja muut: Trans Design on siirtänyt nettikauppansa osoitteeseen (ulkomaisista kynsiblogeista näin ymmärsin): http://www.nailsupplies.us/. Ainakin ao. kauppa näyttää kovin TD:ltä ;O). Sieltä löytyvät OPItkin.

  VastaaPoista
 10. salla: Ihan hyvä, että maltoit. yleensähän sitä sotkee kaikkein hienoimmat ideat tekemällä "vielä vähän" lisää. Lopulta on hirveää tuhrua kynnet täynnä ja kiroaa itseään ;)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...