13.1.2014

Birthday wishes from across the universe

Pari viikko sitten, kun kolme erinistä asiaa olivat törmäyskurssilla, päätyi se siihen, että tein pienen tilauksen Loveit-verkkokauppaan. Kauppa on lopettamassa toimintaansa, joten heillä oli alennuksessa muutama lakka, joista olen haaveillut pienen ikuisuuden ja mielestäni oli täysin oikeutettua ostaa omana synttäripäivänään itselleen lakka, jonka nimi on Happy Birthday, vielä kun sain maksettua tilauksen papan antamista joululahjarahoista, joiden mukana sain sanat osta jotain, mikä tekee sut onnelliseksi. Mun mielestä kynsilakat on siis hyvä sijoituskohde. 


Ihan vasemmassa reunassa näkyy kahden Barry M:n huulipunan hylsyistä osa. Näille jäi alennuksen jälkeen hintaa muistaakseni vähän reilu 2 euroa, joten ostin nämä mielelläni testiin. Kaikki aiemmin kokeilemani Barry M:n tuotteet ovat olleet ihan loistavaia, joten toivottavasti myös nämä huulipunat.

Kynsilakoista taas koriin päätyi ne kolme lakkaa, jotka ovat roikkuneet himotuslistani kärjessä aivan ehdottomasti kauiten ja tiesin, että joku päivä minun on pakko nämä omistaa: Happy Birthday, Today Was A Fairytale ja Across The Universe. 

Niin kuin aiemmin olen kirjoittanut, mulla kynsilakkojen hinnan kipuraja kulkee suunnilleen siinä 10-15 euron välillä. Näille Deborah Lippmannin lakoille ovh on lähempänä kahta kymppiä ja siihen kun lisätään vielä postit päälle, olen aina kyseenalaistanut tarpeeni näille lakoille. Reilu pari kymppiä postineen on kuitenkin paljon. Nyt nämä olivat alennuksessa 13-14 euron hintalapulla ja yksi synttärisankari oli hyvin, hyvin onnellinen pienestä, mutta sitäkin kauniimmasta tilauksestaan.

Happy Birthday (kuvassa vasemmalla) on minulle aina se aito ja oikea sateenkaariglitterlakka. Niin paljon kuin rakastankin OPIn Rainbow Connectionia, tämä on se, jonka aina halusin omistaa. Aivan ihana sekoitus erikokoisia ja mallisia glittereitä sateenkaare väreissä.

Today Was A Fairytale (kuvassa keskellä) on ihana hiukan siniseen taittava hopea, josta pidän eniten juuri siitä syystä, että tämän glitterit on aidosti hopeisia eivätkä taita hologrammisuuteen nii kuin useissa hopeissa glittereissä. Mulla on hyvin selkeenä mielessä millaiset kynnet tällä tahtoisin toteuttaa ja toivon, että niitä yrittäessäni lopputulos olisi edes lähellä sitä mitä toivon. Lisäksi pidän tästä sen takia, että Deborah Lippmannin lakat on usein nimetty eri artistien kappaleiden mukaan ja tämä kantaa Taylor Swiftin kappaleen nimeä mukanaan. Taylor ei ehkä musiikilliselta anniltaan ole se kaikkein vakavastiotettavin ja aikuisin mahdollinen artisti kuunnella, mutta itse pidän naisen tuotannosta kovasti.

Across The Universe (oikealla) on taas The Beatlesin mukaan nimetty ja aivan ehdottomasti se lakka, jota kaikkein eniten olen himoinnut. Muistan etsineeni tätä jo joulun alla 2010 yhdestä ostoskeskuksesta Hong Kongista, eli hyvän aikaa tämä on roikkunut mielessäni. Ihanaa jellymäistä glitteristä sinivihreää kauneutta pakattuna pulloon. Paljon tätä enempää ei lakalta voisi toivoa. 

Vaikkein tämä postaus ehkä sisällöllisesti kamalasti infoa sisältänytkään, enemmänkin kyse on siitä, että pääsen hehkuttamaan sitä kuinka mielettömän onnelliseksi nämä kolme pientä pulloa mut postista niitä hakiessani tekikään! Kuinka moni muu sortui ale-Deboraheihin? 

2 kommenttia:

  1. Tuli itsekin sorruttua ja tilattua kaksi lakkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailtavaa itsekuria, jos tilasit vain kaksi, itse olisin voinut ottaa melkein joka toisen :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...