21.1.2014

River Green


Myönnän, että mulla on usein hyvin hassuja syitä sille, miksi tahdon lakata kynteni tavalla x tai y ja inspiraatio voi olla välillä hyvinkin kummallisista lähteistä kotoisin. Tällä kertaa syy alkaa olla jo niinkin huvittava kuin tahdoin lakata kynteni sängyssä maaten...  Mulla oli monta vuotta hyvin paha tapa lakkailla kynsiä aina sängyllä, mikä johti siihen, että suurimmassa osassa mun lakanoita on muutama värikäs pilkku mausteena. Siksi olenkin opetellut hyvin tekemään kynsihommat nykyään pöydän ääressä minimalisoidakseni mahdolliset tuhot, mutta eilen istuttuani suurimman osan päivästä sen samaisin pöydän ääressä koulusyistä, illalla kynsiä laittaessa halusin vain makoilla sängyssä ja katsoa hyviä sarjoja koneelta. Maailman parhaat syyt siis jälleen kerran. 


Päädyin siis mahdollisimman yksinkertaiseen ratkaisuun, joka sisälsi ensiksi valkoisten kukkatarrojen valinnan ja sen jälkeen pohdintaa siitä, minkä lakan haluan tarrojen kaveriksi. Ajattelin ensiksi jotain cremeä, joten tutkin Kikon laatikkoa, mutta päädyin kuitenkin tähän vihreään kaunottareen. 428 Rver Green sisältää peittävän sinivihreän pohjan lisäksi hurjasti samanväristä shimmeriä pienillä kultaisilla vivahteilla. Mielestäni aivan äärimmäisen kaunis lakka, joka peittää kahdella kerroksella ja näyttää upealta. Tämä on kahden ja puolen euron löytö Kikon alekorista viime elokuulta ja ehdottomasti yksi parhaita merkin lakkoja.

Tarrat taas on luultavimmin jossain vaiheessa ebaystä tilattuja ja tarroiksi yllättävän vaivattomia. Nämä on tarpeeksi ohuita, että pysyvät kynnellä hyvin päällyslakan alla, eivätkä liiemmin yritä lähteä kävelemään kynneltä. Etusormi otti muuten vain vähän osumaa eilen illalla lakkoja paketoidessani, kun unohdin tietenkin tehdä sen ennen kynsien lakkailua. Mutta se on onneksi vain pieni kauneusvirhe.

Kynnet miellytti omaa silmääni yksinkertaisuudestaan huolimatta kovasti, mikä on aina positiivista. Seuraavan kerran lakatessa voisi kyllä taas luvata siirtyvänsä pöydän ääreen tuhoamasta paikkoja asetonilla ja kynsilakalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...