17.1.2014

Limited Edition Cheetah


Eilen taisin postauksessa mainita sen, että kynnet ei vain onnistu, vaikka ideoita olisikin hyvin pään sisällä varastoituina. Päätin sitten palata niinkin perinteiseen ratkaisuun kuin leo-kuosiin ja neonpinkkiin, jotka on aina olleet mulle niitä tutuimpia ja turvallisimpia vaihtoehtoja. Ja kyllä, nyt viihdyin tekemissäni kynsissä. 


Menoa ei haitannut se, että: 

A.) lakka ei ollut kolmellakaan kerroksella täysin peittävää
B.) vaaleanpunaiset leotäplät hukkui aika hyvin pinkin sekaan ja 
C.) aloitin täplien rajaamisen aluksi ihan väärällä nail art lakalla, minkä tulokset voi keskisormesta huomata. 

Mä vain satun viihtymään äärimmäisen hyvin neonvärisissä kynsissä, ja Barry M:n Limited Edion 2012 Summer pinkki, jolla omaperäisesti ei ole nimeä ollenkaan, on juuri sellainen ihana neonlakka, joka levittyy melkein itsestään ja kuivuukin nopeasti. Se että tässä ei ole ihan liikaa sitä neonpigmenttiä aiheutaa noita peittämättömyysongelmia. En sitten tiedä muista, mutta mielestäni pieni läpikuultavuus on parempi kuin todella raidoittuva lakka. Kuten pullosta ja kynsistä voi verrata, kuivuu tämä myös selkeästi tummemmaksi kuin mitä voisi olettaa. Täpliin käytetty pinkki on ihan joku perus pinkki creme, joka mulla sattui olemaan pöydällä, en enää muista yhtään. Musta on taas kerran Orlyn Instant Artistista. 

Tein siis jotain, mikä yleensä aina mielyttää silmää ja toivon, että tämän jälkeen opin taas pitämään tekemistäni kynsistä enkä vain näkemään kymmentä virhettä näkökentässäni.

Onko muilla sellaisia turvalakkauksia, jotka onnistuu yleensä aina? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...