16.1.2014

Tunteisiin...

...sisinpääni matkustan, joo ja niin... 


Olen erittäin pahoillani otsikon Salkkarit-viittauksesta, mutta kun olen tuijottanut taas monta minuuttia otsikkokenttää miettien otsikkoa, joka ei viittaisi kyseiseen kappaleeseen ja samalla tuo veisu soi päässäni, oli se vain pakko iskeä otsikoksi. Ja nyt kun tarkemmin mietin, milloinhan viimeksi tuo biisi sanoineen on edes ollut ko. sarjan tunnarina. Hiukan pelottaa edes ajatella, että samaista ohjelmaa on tullut katsottua jo se 15 vuotta. Ja kuinka lapsi olinkaan kun koko sarja edes alkoi! 


Mulla riittäisi salkkareista asiaa varmaan vaikka muille jakaa, etenkin kun tällä hetkellä välttelen ääimmäisen tehokaasti yhden ranskan käännöstekstin vääntämistä (se koko teksti on niin kapulakielellä kirjoitettu, etten halua edes ajatella sen vääntämistä toiselle kielelle), joten esimerkiksi blogin kirjoittaminen vaikuttaa hyvin mahtavalta idealta.

Mulla on tällä hetkellä meneillään kynsillä jonkinlainen mikään ei onnistu kunnolla kausi. Vaikka ideoita olisi, toteutus alkaa aina ontumaan jossain kohdassa ja pahasti. Nämäkin kynnet ajattelin yksinkertaisiksi, hienoiksi otoksiksi valkoisesta cremestä ja mustasta hiekasta. En vain ajatellut niin pitkälle, että hienojakoisen hiekkalakan sijasta tuossa mustassa on myös isompaa hex-glitteriä. Ja koristeluja teipatessa rajoista tulee helposti hiukan kuhmuraisia, jos ne glitterit on osaksi poisrevittävän teipin päällä ja osaksi kynnellä, jolle lakka jää. Olisin siis halunnut vähän terävämmät rajat koristeluille, mutta jouduin tyytymään paikoittain vähän kuhmuraiseen meininkiin. 


Mustan ja valkoisen kontrasti on kyllä kovin mieleeni, samoin kun käytetyt lakat Barry M:n Matt White, joka kuivuu nimestään huolimatta kiiltäväksi, ja OPIn Emotions. Mulla on monta tummanharmaata tekstuuria, mutta tämä on ensimmäinen rehellinen musta tekstuuri. Sisäinen teinini, joka silloin joskus vuosia sitten maalasi kynsiään vain mustalla, nyökyttelee tyytyväisenä päätään.

Onko muillakin havaittavissa kynsimasennusta tai lääkkeitä miten siitä pääsisi yli? 

4 kommenttia:

 1. EIIII, kiitos korvamadosta! :DD

  VastaaPoista
 2. Nämä on kivat! Mustakin sopii näihin hyvin;) Ite tein just uudeks vuodeks Opin sinisellä hiekalla samanmoiset kynnet http://viltsun-kynsiblogi.blogspot.fi/2013/12/uuden-vuoden-kynnet-ajoissa-kerrankin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta tuntuu, että sulla onnistui toi teippailu vielä paremmin kun näissä kynsissä, epäreilua :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...