27.1.2014

Today was(n't) a fairytale


Bloggaaja pahoittelee melkein viikon jatkunutta radiohiljaisuutta jälleen kerran. Tästä tosin syyttäminen on enemmänkin bloggeria, joka päätti viime viikolla, että mua ei tarvitse päästää ollenkaan mun blogin hallintapaneeliin, sain vain erroria tuloksena. Hienointahan tässä oli se, että olin kuitenkin tuon koko ajan kirjautuneena bloggeriin sisälle, koska sain omalla profiililla kommentoitua muita blogeja. Olen aina kuullut muiden ongelmista bloggerin kanssa ja miettinyt, pitäisikö harkita muuttoa esimerkiksi wordpressin puolelle, mutta toistaiseksi olen liian tottunut käyttämään bloggeria, että jaksan vielä nämä pienemmät rypyt rakkaudessa. Kolme päivää tuo itselläni temppuili enemmän ja vähemmän, mutta postailun pariin en kiireisen viikonlopun jälkeen ehtinyt kun vasta tänään. 


Kynsillä ollut glitter julistaa päivän sanoiksi Today Was A Fairytale, mitä en välttämättä ihan menisi allekirjoittamaan, maanantai kun on alkanut enemmän ja vähemmän väsyneissä merkeissä edelleen, mutta lakka on ainakin kovasti omaan mieleeni. Ihana hopeaglitter, jossa on melko tummahko jellypohja, eli ei ihan perushopeaa kuitenkaan. Tuota oli helppo käsitellä ja muokata tuollaiseksi glitterliu'uksi, mikä oli omaan mieleeni. Joku voi ajatella, että perus hopeasta glitteristä ei tarvitsisi maksaa ihan näin paljoa, mutta omaan silmään tämä oli ainakin rahansa arvoinen.

Pohjalla pinkkinä taas on Color Clubin Wing Fling sekä H&M:n Pinktastic. Kerrostettuna... Neljä kerrosta... Kumpikin pinkki on ihan saman sävyinen, Color Club tosin hiukan peittävämpi, shimmerisempi ja metallisemman oloinen. Koska tiesin kummankin olevan melko ohutta lakkaa, ajattelin, että ehkä ne päällekäin näyttäisivät kivoilta. Sävy näissä on äärimmäisen kaunis ja ne kynnet, joissa itselläni on oma kynsi geelin alla, näyttivät kolmen lakkakerroksen jäkeen todella näteiltä. Parissa kynnessä taas on läpinäkyvällä geelillä tehty jatko, mitä lakkat ei peittäneet edes neljännellä kerroksella, vaan vapaa reuna kuulsi edelleen läpi. Tottakai ymmärrän, että läpinäkyvyyden peittämiseen vaaditaan enemmän kerroksia, mutta mulla alkaa kipuraja kerrosten kohdalla mennä siinä neljän kohdalla. Kolme on se normaali määrä mitä laitan, neljännen kanssa alkaa jo nousta sarvi otsaan. Siitä syystä tuo Color Club pääsikin suoraan kirppiskasan jatkeeksi ja alunperin kynnen tyveen suunniteltu glitterliuku saikin siirtyä vapaaseen reunaan. Onneksi oli tyytyväinen lopputulokseen, joka on melko yksinkertainen, mutta silti tarpeeksi kimalteleva omaan makuuni. 

Tiivistetysti kynsillä siis Color Club - WIng Fling x3, H&M Pinktastic x1 ja glitterinä Deborah Lippmann - Today Was A Fairytale. 

Mua myös kiinnostaa kuinka monen kerroksen jälkeen muut luovuttavat lakkojen kanssa? Tiedän, että mun normaali kolme kerrosta lakkaa on jo joillekin suuri määrä kerroksia, mutta silloin kun Seche hoitaa kuivattelun, ei kolme kerrosta lakkaa ole vielä liian paha...

6 kommenttia:

 1. Kolme kerrosta tavallista värilakkaa on aika normi ja myös maksimi. Mikään lakka ei toistaiseksi ole ollut niin upea, että olisin neljää jaksanut laittaa:) Kaksi kerrosta on piristävä ja positiivinen yllätys, yhdellä ei peitä mikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä haluaisin kanssa nähdä sen lakan, jonka kanssa jättäisin kerrokset vaan siihen yhteen, niitä tuskin kovin montaa on maailmassa.

   Poista
 2. Itse toivoisin pärjääväni kahdella (jos siis laittaa vain yhtä lakkaa), mutta kyllä 3 kerrosta vielä menee. Kamelin selkä taittuu sillä neljännellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina sellainen olo, et kun kaksi kerrosta on jo laittanut, menee se kolmaskin siinä sivussa helposti :D Neljäs on joo se, missä kamelin selkä taittuu

   Poista
 3. Onpa kaunis tuo Today As A Fairytale, kun on vähän tummempi kuin perushopea :)
  Mä oon semmoinen, etttä kolme kerrosta lakkaa ei oo yhtään paha, aika normi (siis värilakkaa) ja neljäkin voi mennä, jos on ohutta tai nopeasti kuivuvaa ja käytän pikakuivattavaa päällyslakkaa, niin on problem! Sitä ihan ilahtuu, jos jokin peittää kahdella :D Yhdellä kerroksella peittää yksi tekstuuri: China Glaze, Bumb in The Night! Se vasta yllättikin! Ei kuulla yhtään läpi! Joskus jos on tosi huonopigmenttinen lakka, laitan jotain peittävempää alle pari kerrosta, niin ohuempaa riittää sitten yksi lopuksi, niin ei tartte luopua kauniista sävystä (näitä löytyy...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun pitäis ehkä testaa noita Chinan tekstuureita, koska musta tuntuu, että tekstuurit usein vaatii just sen kolme kerrosta peittääkseen :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...