18.1.2014

Extraordinary Extravagance


Kun pari päivää sitten vihdoin sain OPIn DS Extravagancen kynsilleni, ymmärsin vasta miksi niin miljoona ihmistä pitävät tätä yhtenä kauneimpana lakkana koskaan. Onhan tämä upea. Ja käyttäytyykin niin hyvin, että toista samanlaista saa hakea.

Lakkasin kynsiäni yksi ilta sellaisella nopeasti jotain mentaliteetilla ja vaikka nykyään se on usein tarkoittanut tekstuuria, päätin luottaa OPIn laatuun ja lakata sillä. Ja en luottanut turhaan, kaksi kerrosta tätä kuivui ihan hetkessä ja kynnet oli valmiina tuhottaviksi leimoilla. Kirjaimellisesti tuhottaviksi.... Vedin päälle kerroksen secheä, koska päätin leimata yhdellä XL-laatalla, joka on vähän hit/miss tasoa. Suurimmasta osasta näistä kynsistä on pyyhitty märät leimat pois kahdesti (kaksi eri kuviota) ennen kuin tartuin Konadin m21 laattaan ja siitä siirtyi kuviot taas kynsille ilman pienempiäkään ongelmia. Oikeastaan vaan hyvä, etten mennyt liiemmin peittämään tuota purppuraista upeutta kynsillä. 

Onko muutkin tämän lakan omistajat rakastuneet tähän yhtä pahasti kuin minä? Ja niille, joilla tätä vielä ei ole, suosittelen hankkimaan tämän, eikä vain miettimään en mä tota tarvitsi niin kuin itse tein melkein neljä vuotta :)

8 kommenttia:

 1. Täällä kanssa yksi joka on täysin tuon lakan lumoissa <3 Niin ihana! Sitä ei millään haluaisi edes peittää koristeluiden alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä, hkä siis ihan hyvä, että ne mun koko kynnen leimat epäonnistuivat kahdesti...

   Poista
 2. Onpa se kaunis! Ja mähän en edes pidä violetista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin kun tarkemmin ajattelen, violetti ei ole kyllä omakaan suosikkivärini, mutta yllättävän usein sitä kynsillä näkyy...

   Poista
 3. Jep, rakastan. Rakastan, rakastan, rakastan tätä lakkaa <3 Siksi sitä löytyykin kaksi kappaletta laatikosta :D Oikeasti se toinen kappale oli puhdas vahinko, mut väliäkö sillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varakappaleet on ihan oikutettuja, jos tietää, että ne pääsee vielä käyttöön :)

   Poista
 4. Äh, pitikö sun sanoa tuo vika lause? :D Otin tuon kauniin lakan jo pois wish-listalta, mutta takashan se menee...täytyyhän tuo hommata, sen verran upea se vaan on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, täytyi :D jos itse harrastin sitä soutaa-huopaa -leikkiä melkein neljä vuotta, eikö ole vain kiva yrittää estää muita tekemästä samoja virheitä... :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...