15.1.2014

Naked in minus 19...


Meistä jokainen voi varmaan arvata, mikä on yhtälön lopputulos, joka sisältää aamuherätyksen kello 6:30, pakkaslukeman katsomisen puhelimesta (vain -19 astetta) ja olkapää/selkäkivun, joka estää nostamasta kättä kunnolla ylös. Vielä kun kerron kyseisen ihmisen olevan ehkä vuosisadan pessimistisin tapaus, on ihme, että vastaus on ihan mahtava päivä. 

Tämä päivä - okei, teknisesti eilinen - oli aivan mahtava. Vaikka pakkanen paukkui, ei itselläni ollut hetkeäkään kylmä, aurinko paistoi, musiikki kuulosti paremmalta kuin koskaan, opiskelut sujuivat liiemmälti asioita ajattelematta ja ruokakin on maistunut paremmalta kuin pitkään aikaan. Miksi, siihen en osaa vastata, mutta tänään aurinko on paistanut omaan risukasaani kyllä kirkkaammin kuin pitkään aikaan. Tämä taitaa olla vain niitä päiviä kun on helppo olla onnellinen. Joten pakkaset, jatkukaa vielä piiiitkään, kiitos. 


Kynnet ei tällä kertaa ole tänään-on-ihanaa -päivän kynnet vaan vähän vanhempaa materiaalia, jota löysin taas muistikorttia siivotessa. Tein nämä ehkä pari viikkoa sitten kun aloin innostua noista neon-niiteistä ja vaikka itsekriittisenä näissä pikkuvikoja näenkin, tällä hetkellä en pahemmin jaksa edes stressata niistä. Pohjalla näissä kynsissä on Deborah Lippmannin Naked (pahoittelen tätä alkuviikon auttamatonta DL spämmäilyä) ja löysin näköjään omasta kokoelmastani sen täydellisen nuden peittävän cremen. Vielä kun tuon sivellin olisi vähän leveämpi niin se olisi täydellinen.

Halusin tehdä melko syvän smilelinen tälle "ranskikselle", joten peittävä pohja olikin tarpeeseen. Vihreä glitter, Absinthe, on osa Models Ownin Velvet Goth sarjaa, jossa on viisi mattaiseksi kuivuvaa glitteriä. Tämä oli viimeisenä mulla testaamattomana ja vaikka aiemmista olin aika mjeh-fiiliksillä, tämä vihreä oli kyllä mieleeni. Eikä ollut edes vaikea poistaa kun alla oli tuota cremeä kaksi vai kolme kerrosta. Kirkkautta tähän vuodenaikaan lisäsin vielä noilla vihreillä salmiakkiniiteillä, jotka on ehdottomasti mun suosikkini tän hetken koristelutyyleistä. Nopeaa ja niin ihanan kirkasta. 

Nyt voin hyvällä tuulella ajastaa tämän huomiselle aamulle ja kömpiä lämpimän peiton alle tuijottamaan ainakin uusimman Hart Of Dixien ja 2 Broke Girlsin. Petollista, että maanantaisin jenkeissä tulee uudet jaksot yhteensä viidestä mun seuraamastani sarjasta, jolloin tiistai on helppo käyttää hyviä sarjoja katsellen. Yksi syy lisää olla onnellinen siis.

Mitkä pienet (tai suuret asiat) on tänään tehneet lukijat onnellisiksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...