8.1.2011

Arjen pientä luksusta

Oikeasti mun piti taas vaan kertoa kynsistä, mutta mun päästäni ei taas tuli kaikki jutut ulos ihan niin kuin pitää. Otsikko lähti tämänpäiväisestä kosmetologikäynnistä (olin muuten ekaa kertaa) ja nautin kyllä hurjasti. Pienen confidence boostin antoi kosmetologi, joka kehui ihoani äärimmäisen hyväksi ja tasaiseksi. Olen itse ollut aina tyytyväinen ihooni, koska se on aika huono kehittämään itseensä paljon epäpuhtauksia, mutta silti en ikinä ajatellut, että ammattilaisetkin voisivat sitä hyvänä pitää.

Sain myös kehuja kynsistäni, joista kyllä pidän itsekin. Tuntuuko kenestäkään muusta, että on vähän niin kuin hiuksilla good hair day tai bad hair day? Koska mulla tuntuu, että mulla on good nail periods ja bad nail periods. Nyt olen taas kuukauden verran saanut taiottua kynsiini paljon juttuja, joista jopa itsekin pidän ja sitten taas välillä on niitä kausia kun tuntuu, ettei omat taidot riitä minnekään. 

Tällä kertaa mulla on kynsillä mun pixie dust-lakaksi nimeämäni lakka, joka on ikuisesti mun Tinkerbell-ihanuus, koska miellän tämän suoraan Hong Kongin Disneylandiin. Edellinen lause ei ollut kovin järkevä, hups. Mutta siis kuitenkin. Color Combinationin lakka pohjalla, joka on super sheer mutta samalla myös super ihana. Vaaleanlila glass flecked lakka, jossa on kultaista glass flecked shimmeriä. Voisko joku tehdä kokonaisen kokoelman näitä vähän paremmalla formulalla...? Pretty please with a cherry on top? Koska ihan oikeasti, tämä on tosi kaunis. Kolmen kerroksen jälkeen tein vinotipin valkoisella, siihen reunaan päälle Alessandron graffiti-lakkaa ja tippi vielä samalla violetilla. Toivon, että kuvista erottaa, miten valkoinen pohja tuo esiin lakan violettisuutta enemmän ja kaunis kultainen shimmer ei välity kuvista yhtään niin kivasti. 

ps. ainakin Tampereen Hämeenkadun seppälään oli tullut uusia Sinful Colorsin lakkoja. Valitettavasti vain neon-sarjaa, eikä niitä kauniita glittereitä, mutta toivottavasti Seppälät ottaa taas lisää Sinfuleita valikoimiinsa.

pps. jos joku on ollut innoissaan China Glazen Anchors Away kokoelmasta (niin kuin eräs, joka on maanisesti seuraillut verkkokauppoja varmaan marraskuulta, ja oikeasti rakastui lopullisesti nähtyään Scrangien swatchit kokoelmasta), on kokoelma nyt tilattavissa Transdesignilta, mutta paketit lähtee postiin vasta 12. päivä. Eräs saattoi juuri tärisevin käsin tehdä tilauksen ja samalla voin varoittaa, että alkuvuosi tulee varmasti olemaan ihan hirveää hypetystä omalta osaltani koska kolme kokoelmaa, joita tiedän jo rakastavani (China Glazen Anchors Away ja Crackle Glaze sekä OPIn Katy Perryt) tullaan julkaisemaan nyt. 

Today I'm wearing my Tinkerbell pixie dust polish that I got from Hong Kong. I wore this when we went to Disneyland in HK so in my head this is named Pixie Dust because it doesn't have a real name. Could someone please come up with collection full of these kind of polishes because this is amazing? Pretty please?

The polish is quite sheer lilac colored glass fleck polish that has golden glass flecked shimmer to it. I did three coats as base after which I did white diagonal tips. On top of the white I used Alessandros crackle polish and did the tips with the same lilac as well. Hopefully you can see the difference that it has when applied over white. With the white base the polish looks more lilac and loses some of it's golden shimmer. So I prefer this one without white base even though it'd be more opaque with white underneath it.

ps. I don't now if you've noticed but Transdesign now has the Anchors Away collection available for preorder and they'll ship the polishes out on the 12th. I've been waiting for this collection like there's no tomorrow and about an hour ago I placed an order with shaky hands. I new I had to have most of these polishes for a long time but after seeing Scrangie's swatches, I couldn't wait to get these. Someone finally heard my prayers and put together my two favorite things, yellow and glass flecks. I also have to warn you. Three collections that I know I'll love will be released over the next couple of weeks (Katy Perry, Anchors Away and Crackle Glaze) so I'll probably be talking a lot about them within the next few weeks. 

7 kommenttia:

 1. Minun on pakko tilata Anchors Awaystä se keltainen lakka, vaikken suuri keltaisen ystävä olekaan. Ihan himmeän upea! Katy Perry -kokoelmasta Teenage Dream ja Not Like the Movies kiinnostavat nekin melkoisen paljon.

  VastaaPoista
 2. Eeei pitikö sun sanoa tuosta kokoelmasta, en kyllä varmasti vielä tee tilausta kun juuri tein H2TB:lle! :D Uu mitkä kynnet! :]

  VastaaPoista
 3. Woot, siis toimitetaanko tuolta China Glazea Suomeenkin? :o Osaatko yhtään sanoa millaiset postikulut siellä on?

  VastaaPoista
 4. Nekku: joo, toi keltainen on ehdoton oma suosikkini kanssa, samoin kuin Below Deck sävy. Itse rakastan keltaisia lakkoja ja glass flecked finish on oma suosikkini, joten mieli tekisi hyppiä riemusta kun joku keksi yhdistää nämä kaksi asiaa. Teenage dream on myös yksi sävy jota odotan. Olen tosin ostamassa koko Katyn kokoelman, koska sävyt on kaikki mieleeni ja olen pitänyt Katy Perryn musiikista ja tyylistä jo pitkään, joten sen täytyy olla vähintään oikeutettua :D

  Sonne: uuu, kiitos :D ja joo, piti sanoa, njähnjäh, itse olen tarkoituksella kieltänyt itseäni tilaamasta mitään, että saan tilata nämä heti kun mahdollista :D

  H: kiitos (:

  Maija: juu, toimittavat suomeen. Halvin toimitus on small flat rate boxissa, jonka hinta on $20 ja siihen mahtuu 9 lakkaa. Jos noin monen lakan tilaaminen ei houkuta kannattaa mennä osoitteeseen head2toebeauty.com, jossa ei vielä tätä nimenomaista kokoelmaa ole, mutta jonne tämä varmasti tulee piakkoin. Heillä postikulut menevät hiukan enemmän portaittain ja heillä postikulut näkyy kun menee "shopping chartia" seuraavaan vaiheeseen ja valitsee postitustavaksi "first class mail international" ja maaksi suomen. Tässä vaiheessa ei tarvitse edes laittaa vielä sivuille mitään tietoja siitä, kuka olisi ostamassa

  VastaaPoista
 5. Ou mai gaash!! Alkoi kyllä niin himottaa tilaaminen.. :D OPI:n Burlesquesta kun jotain myös haluaisin.. Eih.. Riittääkö tahdonvoima..

  VastaaPoista
 6. Celia: sitä tahdon voimaahan voi harjoittaa joskus muullonkin, noi Anchors kokoelman lakat kun vaikuttavat tosi kauniilta, samoin kuin Burlesquessa on tosi upeita lakkoja joiden omistaminenhan on nyt lähinnä välttämätöntä :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...