21.1.2011

Kyselyn tuloksia

Kun osasin niin hirveän hienosti tuossa oikealla pyörineessä kyselyssä kirjoittaa yhdestä vastausvaihtoehdosta liian pitkän, ei mulla ole nyt hienoja screencappejä demostroimassa tuloksia. Voi höh! (Okei, bloggerin kopiointitoiminto on sata kertaa fiksumpi näköjään, kuin itse olen, joten on sittenkin kopioidut taulukot.)

Ensimmäisessä kyselyssä kyselin postaustahtia, ja vastaukset näyttivät tältä:


Useammin kuin kerran päivässä
  12 (8%)
 
Kerran päivässä
  61 (44%)
 
Joka toinen päivä
  18 (13%)
 
Muutaman kerran viikossa
  14 (10%)
 
Kerran viikossa
  1 (0%)
Harvemmin kuin kerran viikossa
  1 (0%)
Omaan tahtiisi, silloin kun on mahdollista
  29 (21%)
 44% vastanneista kannatti päivittämistä kerran päivässä. Toiselle sijalle nousi vaihtoehto "omaan tahtiisi, silloin kun on mahdollista" 21% kannatuksella. Vain yhdet ihmiset kannattivat kerran viikossa / harvemmin kuin kerran viikossa vaihtoehtoja ja loput äänet jakautuivat muille vaihtoehdoille.

Myönnettäköön, että tulos oli melkein 100% sitä mitä sen oletinkin olevan, ja olen iloinen siitä. Itse olen pyrkinyt asettamaan itselleni tavoitteeksi päivittää blogia noin kerran päivässä, mutta jos tiedän, että on kiireitä, en ala huolehtimaan päivityksestä vaan jätän päivän hyvällä omallatunnolla väliin. Joten jatkossa tulen pyrkimään edelleen tähän kerran päivässä tahtiin edelleen.

Toisessa kyselyssä kyseltiin sitä, mihin aikaan ihmiset tahtoisivat blogini päivittyvän:


Kyllä
  1 (0%)
En
  5 (4%)
 
Ei sillä ole niin paljon väliä
  93 (81%)
 
Kyllä, aamulla
  8 (7%)
 
Kyllä, iltapäivällä
  3 (2%)
 
Kyllä, illalla
  1 (0%)
Kyllä, yön aikana
  3 (2%)
 Tästä tuloksesta olin vielä edellistä enemmän mielissäni (tässä luki mielissäni sanan tilalla ensiksi myöhässä ennen oikolukuvaiheetta ja haluaisin kysyä itseltäni miten tuloksesta voi olla myöhässä?). Vain reilu kymmenen yli sadasta vastaajasta olisi tahtonut blogin päivittyvän aina samaan aikaan, muille sillä ei ole väliä. Tiedän muutamien ulkomaalaisten blogien kautta, että tämä voi olla ihan toimiva taktiikka, mutta itse tykkään enemmän päivittää juuri omaan tahtiini, joutumatta miettimään onko nyt seuraavalle aamulla/iltapäivällä/illalle/yölle ajatettuna postaus. Tämä sopii itselleni juuri hyvin, joten tästäkin lähtien postauksia yleensä ilmestyy aina illan aikana, jolloin olen itse kotona väkertelemässä postausta.

Joten suuri kiitos kaikille kyselyyn vastanneille, ja olen todella iloinen, että olette samaa mieltä näistä asioista kuin miten itse tykkään asiat tehdä. Tämä jäi ehkä aika turhaksi postaukseksi, mutta pakko oli analysoida sivupalkin tulokset ennen kuin kyselyt katoavat bittiavaruuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...