3.1.2011

OPI - Senorita Rose-Alita
Jos oisin pistänyt otsikkoon jotain ekasta kerrasta, niin olisin varmasti saanut googlen kautta osumia ihan kipeästi. Eilen nimittäin menetin Konadin eläinprintti-neitsyyteni ja suostun jopa myöntämään, että tämä kyseessä oleva pitsiprintti on oikeasti mielestäni tosi kiva. Niille perinteisille konad-leoille en edelleenkään lämpene.

Tein nämä kynnet muuten niin perse edellä puuhun taktiikalla, etten edes itse ymmärrä mitä kuvittelin. Lakkasin siis ensin kynnen China Glazen hopeisella foil lakalla Cheers To You, jonka jälkeen taiteilin OPIn Senorita Rose-Alita lakalla siten, että hopeaa jäi vain näkyviin ohut kaistale. Hei come on nainen, eikö olisi ollut sata kertaa yksinkertaisempaa vain vetää kynnet pinkeiksi ja China Glazen kivan ohuella sudilla yksi viiva vinottain kynsille, sen sijaan, että väkerrät OPIn jättisudilla ja kiroat itsesi? Noh, aivot eivät aina pelitä ja valmista saatiin näinkin. Konad-kuvio siis laatasta m57. Ja kyllä, tykkään näistä kovasti. Nyt kun näköjään jo osaan kohdistaa konadkuviot aika hyvin kynnelle.

Sääsin muuten tänään aika pitkään uuden ulkoasun kanssa. Banneri muuttui, samoin blogin tausta. Mitä tykkäätte? Lisäksi muokkailin sivupalkkia siten, että sieltä löytyy helposti perustietoa sisältäviä postauksia ja tagit järjestin uusiksi myös. Enää pitäisi varmistaa, että kaikissa vanhoissakin postauksissa on tagit oikein (jee, pääsen käymään yli 200 postauksen tagit läpi!), ja sitten kaikki on kunnossa. Miellyttääkö teidän silmää vai mentiinkö jo liian pelkistetyksi?


Yesterday I lost my Konad animal print virginity. I've always said that I like doing the animal print with brushes, not by stamping but this particular pattern I like. It's the lace cheetah print from m57. I still don't like the basic konad cheetah print.


I'd so like to know why I did these nails the hard way. I started with two coats of China Glaze Cheers to you and after that I did the pink parts with OPI Senorita Rose-Alita. Why on earth did I do it that way? If I had painted my nails pink first I could've gotten away with just a simple silver line on my nails that would've been easy to do with the small China Glaze brush. Instead I had to paint the pink part with the OPI wide brush, afterwards having most of the polish on my cuticles. Sometimes my brain just refuses to work with me. Well, I still got the manicure I wanted...


I also redid the layout of this blog. I changed the banner and the background image. How do you like the change? Is it too plain already?

9 kommenttia:

 1. Tuo tägiluettelointi ainakin on tosi toimivan oloinen, katsoin sitä jo aiemmin tänään. Muutenkin ulkoasu miellyttää silmää, on selkeä ja helppolukuinen. Pidän myös siitä, että englanninkielinen teksti on eri värillä ja kokonaan omana pätkänään postauksen lopussa.

  VastaaPoista
 2. Moikka! olen ehkä uusin lukija sivullasi, ja ihmettelen kovasti mistä tilaat/ostat noita kuvioita kynsille? :)

  VastaaPoista
 3. Uiui nätit kynnet, taas kerran! ;)

  VastaaPoista
 4. I just LOVE your new banner! Great pictures!

  VastaaPoista
 5. Nekku: kiitos palautteesta (: mä pidän itsekin siitä, että enkkuteksti on tuolla alhaalla. joskus mietin, että miten se olisi kätevin lukijoille, mutta musta vaan tuntuu, että kappale kappaleelta kääntäminen olisi sekavaa ja työlästä, yleensä kun kirjoitan englanninkielisen version melkein suoraan päästäni miettien, mitä suomeksikin kirjoitin, enkä todellakaan ihan yksi yhteen meneväksi

  Heidi: tervetuloa mukaan (: kuviot ovat siis Konad merkkisiä ja näitä olen ite tilannut suomalaisesta verkkokaupasta http://www.cesarsshop.fi/ja ulkomailta http://www.ocnailart.com/ Näiden lisäksi Konadeja myydään ainakin Helsingin keskustan Stockmannilla (päivittäiskosmetiikkapuoli), sekä Tampereella yhdessä liikkeessa tullintorilla. Kyseessä on siis leimaustekniikka, josta voi ottaa enemmän selvää esimerkiksi kirjoittamalla youtubeen vain "konad". Oma konad-postaukseni on vasta vähän vaiheessa

  Sonne: kiitos ;)

  Melanie: thanks (:

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit kynnet! :) Hymyilytti kun mietin tuota väkerrtstäsi vaikeammalla kaavalla.. :D Ei sitä aina vaan tajuu. :)

  Ja uusi ulkoasu on kiva. Kun sisältö on hyvä niin blogin ei tarvitse ulkoasulla koreilla liikaa. :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä mukava ulkoasu ja selkeet kategoriat! Itekkin oon harkinnu vähän eritellä paremmin omiani..

  Mutta toi kynsikommellus oli kyllä huippu aivopieru :D hyvä tietää, että tätä sattuu muillekkin..

  VastaaPoista
 8. No eikös se niin mee, että vaikeimman kautta voittoon? :D Hehe.

  Kauniit kynnet, kiva idea. :)

  Oon aina tykänny sun blogin ulkoasusta, ollut hillitty ja selkeä. Ja sama linja jatkuu edelleen!

  VastaaPoista
 9. Celia: blondi, mikä blondi... pakko kai se on myöntää :D ja kiitos kovasti kehuista (:

  Laura: juu, meenasin tehdä tänään jotain yhtä typerää, mutta nyt en kyllä enää edes muista mitä (ehkä ihan hyvä vaan). Itse täällä kiroan sitä, että miksen alunperinkin tajunnut pitää tageja järjestyksessä

  Sanna: kiitos (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...