30.1.2011

Paw prints


Muistan kun joskus vuosia sitten yksi esimmäisistä nail art kokeiluistani, joihin olin oikeasti todella tyytyväinen, oli tassu-kynnet. Tassujahan on ihan mielettömän helppo taiteilla dotting toolilla ja ne on silti musta supersöpöjä koristeluja.

Tällä kertaa kynsille pääsi uusista China Glaze lakoista Sea Spray, joka muuten on jo viiden perättäinen lakka uusista joita kokeilen, joten olisi jopa mahdollista saada hyvällä aikataululla kaikkien lakkojen swatchit tänne. Kuvittelin, että tämä olisi todella helppo levittää hennon shimmerinsä vuoksi, mutta tämä osoittautuikin vähän vaikemmaksi. Tämä ei tasannut itse oikeastaan yhtään pintaansa ja oli aika paksua. Lisäksi vielä kahden kerroksen jälkeen tuntui, että tämä näytti kaikki kynnen virheet. Olen positiivisesti yllättynyt miltä tämä sitten lopulta näyttikään. Sävynä tämä on kuitenkin aivan mielettömän ihana siniseen taittava harmaa. Varmasti käytän uusiksikin ja yritän vähän muuttaa levitystekniikkaa. Tassut tehty Wild & Crazyn mustalla Bellie Up lakalla sekä Orlyn valkoisella linerillä.


I remember a couple years ago when I was just starting with nail art, paw print manicure was one of the first nail art things that I was happy with. I don't think I've tried it since though it is super cute in my opinion. 


The base is China Glaze's Sea Spray, a beautiful blue-ish grey. This was a lot harder to apply than what I thought it would be. I thought the shimmer would help this to even out but this was so thick that it didn't want to spread on my nail bed nicely. After two coats I could still see all the imperfections on my nails and I'm surprised they were gone with the third coat of polish. I love this shade though so I have to work with this another time and try to do super thin coats or something like that. The paw prints are made with Wild & Crazy - Bellie Up and Orly instant artist white nail at polish. 

17 kommenttia:

 1. Voi miten söpöt!! Oikeesti.. miks en oo ite hoksannu tehdä tassuja ^___^

  VastaaPoista
 2. Awww näitä kynsiä! :D Oon tehny vaan sillä Konadin yhdellä laatalla joskus tassuja mutten ookkaa hoksannu, että dotting toolillahan sais isompia tassuja, kiitti vinkistä! ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi söpöt tassut.:) Myös ihana lakan väri, vois jopa harkita itelleki.:D

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Tassuja en ole vielä ikinä tehnyt, vaikka ovatkin tosi herttaisia. Olen kyllä suunnitellut, että teen elämäni ekat tassukynnet sitten, kun tässä kevään aikana meidän talouteen saapuu kaksi karvavauvaa :) .

  VastaaPoista
 5. So cute! I love Sea Spray...
  Greetings ;-)

  VastaaPoista
 6. Haa, mäkään en oo ikinä tajunnut, että Dotting toolilla tosiaan saa tassujakin aikaan.. Pakko kokeilla ;) Ja en ookkaan itse kerinnyt kokeilemaan Sea Sprayta vielä, hyvä tietää, että saattaa olla hankalahko..

  VastaaPoista
 7. Voi miten söpöt! :D
  Ja todellakin kätevä idea, pitää päästä kokeilemaan... ^^

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanat! Täytyykin kokeilla tehdä tuollaiset jossain vaiheessa kun dotting toolitkin löytyy kaapista. Kiitos kovasti vinkistä! :)

  VastaaPoista
 9. En nyt oo ihan varma kommentoinko tänne jo....No mutta ihanat on, rakastan eläin-aiheisia kynsiä! x))

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommentoineille, suosittelen lämpimästi tassujen koittamista. Ovat harvinaisen yksinkertaiset ja söpöt

  VastaaPoista
 11. Pakko tulla kertomaan, että nuo kynnet jäivät jotenkin kummittelemaan mulle :D Ovat siis todella södet ja viime yönä näin unta, että tein Dotting toolilla kaikkia todi upeita koristeluita... Ja mullahan ei edes ole sellaista... Pitää varmaan tilata :D

  VastaaPoista
 12. No niin, nyt olen kokeillut. :) Ei oikein dotting tool vielä pysy hyvin kädessä mutta eiköhän se siitä harjoittelemalla parane. Tässä yritykseni:
  http://parakeetsplace.blogspot.com/2011/02/inspired-paws.html

  VastaaPoista
 13. Lotta: voi ei, jos kynteni tulivat uniisi :D suosittelen kyllä dotting toolia, se on joka suhteessa kamalan kiva keksintö...

  Parakeet: Kyllä se harjoittelemalla paranee ja kivalta näyttivät sinunkin tassusi (:

  I'm Lacking: kiitos

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...