16.1.2011

China Glaze lemmings

En tiedä mainitsinko aiemmin eilisen hiljaisuudesta, joka johtui hyvän ystäväni ollessa kyläilemässä luonani. En muista milloin olisin viimeksi nauranut yhtä paljon vuorokauden aikana ja sain kunnon retoutumipäivät näin loman loppuun. Huomenna alkaa koulu taas. Voi moro!

Kynnet on kuitenkin torstailta tai perjantailta. Mä olen aika hyvä aina pakkaamaan lomalle lähtiessäni mukaan ne lakat, joita tiedän kaipaavani jossain vaiheessa. Tällä kertaa kaksi ihanaa lakkaa jäivät kuitenkin kotiin kun lähdin lomille ja tottakai ne oli heti pakko yhdistää toisiinsa, kun ne käsiini sain. Olin himotellut China Glazen Strawberry Fieldsin ja L8R GR8:n perään aika paljon. Aluksi mulla oli suuret suunnitelmt siitä miten nämä yhdistäisin, mutta lopulta päädyin näin yksinkertaiseen ratkaisuun. Oikeassa kädessä värit oli päinvastaiset.


When I was away from most of my nail polish collection during the holidays, I missed two polishes a lot. Usually I'm pretty good with packing the polishes that I like the most with me when I'm not gonna be here for a while but this time I didn't do so well.


I missed China Glaze Strawberry Fields and L8R GR8. That's why I had to have them on my nails as soon as I got back home. I wasn't sure if these would go perfectly together but that was okay. I actually like how they look next to each other.

3 kommenttia:

  1. Mulla on toi L8R G8R kanssa, mutta en jotenkin osaa yhdistää sitä mihinkään. >:I Tässä näyttää kivalle ku tuo SF on kanssa kultaisa! :}

    VastaaPoista
  2. Lily: thanks (:

    Sonne: se on vähän omituinen joo. kun välillä tuntuu, että sitä on vaikea yhdistää, mutta sitten kun sen laittaa vaan jonnekin niin se kuitenkin toimii

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...