1.1.2011

New Year's Eve mani

Niin kuin lupasin, palaillaan vielä uuden vuoden kynsillä. Nämä on melko tylsät, mutta sopivat omaan iltaani hyvin. Tai no niin, mun iltani oli rauhallinen siihen kun kolmelta sain viestiä, että voitko tulla hakemaan, veljes ei nimittäin kävele täältä kotiin. Niin kuka onkaan keksinyt täysi-ikäiset pikkuveljet? Tänäänkin olen vain koomaillut kotona, lukenut Shopaholic Ties the Knot kirjaa ja kuunnellut Travie McCoyn levyä. Kuka väittää, että lomalla pitäisi olla ahkera?

Ennen kuin aloin tekemään omia uuden vuoden kynsiä, näin Coletten ihanat fireworks kynnet. Itse harrastan tuonlaisia kiekuroita vähän liiankin usein, joten samanlaisia en alkanut tekemään, vaan nappasin vain värimaailman, mustaa ja hologrammia, häneltä. Lopulta päädyin rikkomaan normaaleja sääntöjäni ja vetämään tumman pohjan vaaleammilla tipeillä. Mustana toimi Hong Kongista tuotu Sasatinnie musta, joka osoittautui aika loistavaksi. Tipeissa on pikkurillistä etusormeen: IDK, BFF, DV8 ja GR8, kaikki China Glazen OMG kokoelmasta. Alkuperäinen tarkoitus oli tehdä vesimarmorointi mustalla ja hologrammeilla, mutta joku unohti ostaa teippiä kaupungilta, mutta se joku muista kyllä napata pari Orlyn Sweet lakkaa Stockalta kyllä.


So here's my new year's eve mani for you. It's a bit boring but so was my new year's eve too. Or well, it was boring till 3am when I got a message from my brother's girlfriend who asked if I was able to pick them up because my brother was so drunk he wouldn't be able to walk home. Thank good for little brothers, right? Well, I picked them up in then middle of the night and was unable to fall asleep after that.  So I slept till afternoon today and spent my day reading a good book (Shopaholic Ties the Knot) and listening to Travie McCoy's album. That's what I call a vacation.


I saw Colette's fireworks inspired mani when she uploaded the tutorial on Youtube and I loved it. I didn't wanna copy the thing because I do pretty often things with liners so I decided to just do something with similar colors, black and holographic polishes. I decided to do just a simple diagonal mani and used China Glaze's IDK, BFF, DV8 and GR8 for the nails. It's simple but I still like it. 

9 kommenttia:

 1. Välillä yksinkertaiset kynnet (tosin mun lakkaustaidoille jo nuokin olisivat haastavat!) ovat ne kauneimmat. Nämä ovat todella kauniit!

  VastaaPoista
 2. keijju: kiitos (:

  HeidiB: kiitos kovasti (:

  mmajee: kiitos

  ABOP: I'm glad you like it

  KONADomani: thanks (:

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit! :) Muutenkin tykkään yksinkertaisemmista nail arteista enemmän kuin monimutkaisista. Ehkä olen yksin mielipiteeni kanssa, mutta ei se mitään :)

  VastaaPoista
 4. I really like what you did here, it's so classy and original at the same time. It's just perfect for the holidays and for those days when you want to add some bling-bling in your life :)
  Thank you, and happy new year to you! <3

  VastaaPoista
 5. MQ: no mulla se riippuu ihan fiiliksestä, yksinkertaisetkin voi olla tosi kauniit... tosin voi olla, että enää mun yksinkertaiset ei tarkoita ihan samaa kuin joillekin muille yksinkertaiset :D

  Lolaa: thank you so much and happy new year to you too (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...