2.1.2011

Flakies, babies!

Mun motivaatio kynsille oli eilen melko nollassa, mutta tiesin myös, että kynnet oli pistettävä uusiksi, sillä alkuperäinen tarkoitus tälle päivälle oli lähteä laskettelemaan, ja jostain syystä saan siinä touhussa kehitettyä kamalan rasitteen myös kynsilleni. No, suunnitelmat muuttui, mutta ei se mitään, mulla on silti nätti lakka kynsilläni.

Tällä kertaa on taas Hong Kongista saatu ihanuus kyseessä. Punertavilla flakies hippusilla varustettu sini-violetti lakka, jossa on hopeaa shimmeriä seassa. Kuulostaa ihanalta, mutta pienoinen pettymys tämä kyllä oli. Olisin toivonut tämän olevan vielä vähän mielenkiintoisempi. Plussana voin kyllä sanoa sen, että tämä oli äärimmäisen helppo levitettävä.


Yesterday I had no energy to do my nails but I knew that I had to change my mani. Our original plan was to go (downhill) skiing today, and somehow it's always really harsh on my nails so I knew I couldn't have three days old mani on my nails and I had to do something to protect them. Well, we didn't go skiing today but at least I have pretty nails, right?


I decided to go with a polish that I got from Hong Kong. In the bottle this looks really stunning but I was a little disappointed when I got this on my nails. The base color is purplish blue with silver shimmer and the polish has some kind of red flakies. Sounds pretty but it isn't as pretty as I thought it would be.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...