9.1.2011

NOTD - Wild & Crazy - Summer Neon


Tänään kynsille pääsi ihana Wild & Crazyn lakka Summer Neon, jonka vihdoin, muutaman kuukauden pohtimisajan jälkeen, nappasin eilen mukaan. Tiesin jo kaupassa, että tämä varmasti muistuttaisi Sinful Colorsin Cream Pink lakkaa, jota rakastan (ja joka muuten ainakin tällä hetkellä on Seppälöiden Sinful-valikoimissa!). Vaikka nimilappu sanookin neon, en tätä ihan suoraan neonlakaksi väittäisi, vaikka tämä tosi kirkas onkin. Lisäksi tässä on kaunis helmiäisshimmer, joka tuntuu olevan hennon kultainen. Ei siten, että se näkyisi kovin paljon kynnellä, mutta siten, että se on kuitenkin todella kaunis ja helpottaa levittämistäkin todella paljon. Tämä kuivui hiukan satiiniseksi muistuttaen niistä neon-ominaisuuksista, mutta omassa luokittelusysteemissäni tämä jää silti ihanaksi shimmer-pinkikisi. Konadit laatasta m66. Nämä oli toiset versiot eilen tekemistä kynsistäni, koska ensimmäiset epäonnistuivat täysin ja jouduin aloittamaan alusta.

Ja kuten jotkut on ehkä huomanneet, sivupalkkiin on ilmestynyt pari kyselyä. (Osaisiko kukaan neuvoa miten noi typerät kolot saisi pois?) Joten olisi ihanaa, jos viitsisitte vastata niihin. Mulla on nyt joulukuun ja tammikuun aikana ollut todella paljon intoa kirjoittaa tähän blogiin juttuja nyt kun lomalla on ollut aikaa ja stressi on kadonnut jonnekin menneisyyteen. Siitä ehkä kielii myös se, että nyt 9. päivä olen julkaissut jo 15 postausta blogiin, vaikka viime vuonna se saattoi olla parhaidenkin kuukausien saldo. Olen myös yrittänyt kirjoitella postauksia luonnoksiin, että niitä saisi sieltä sitten julkaistua. Yritän siis tosissani, että tänä vuonna tämän blogin tahti säilyisi edes vähän tasaisempana kuin viime vuonna.


I've been thinking about getting this polish for a while now and finally yesterday I got it. The reason why I haven't bought this yet is because it's really similar to Sinful Colors' Cream Pink. The Sinful polish is definitely one of my favorites so I think it was completely ok for me to buy this one too.


Just like the Sinful polish, this is a very interesting pink polish. The base looks creme but it has some subtle golden-ish shimmer in it too. The name of this polish is Summer Neon but I don't think this is that neon. Yes, it dries kinda to a satin finish but I still wouldn't call this neon. It's a bright pink but I think a neon polish has to be a little more in your face pink to be called neon. Also, the formula is much thicker that the normal neon formula, but at the same time it's nice to work with. Two coats was enough to give me a nice coverage. I first tried to do some ribbons and bows on top of this mani with stripers and konad but that didn't work out at all so I removed the whole mess from my nails and did another, more simple manicure. I used konad plate m66 (yes, again) with konad special polish is black pearl.

2 kommenttia:

 1. Onpas ihanan värinen lakka. Oon rakastunut kaikkiin sellaisiin lakkoihin, joissa on kultaista shimmeriä. :3

  Minä istun päivät koneella ja päivittelen bloggeria aika tiuhaan, että josko joku olisi jotain kirjotellut. Tykkään lukea muiden blogeja ja katella kuvia lakkauksista. :)

  Ei siis haittaa, vaan päin vastoin, jos postauksia tulee useammankin kerran päivässä. :)

  VastaaPoista
 2. Sanna: juu, mä ihastun aina noihin samoihin lakkoihin, joku aina yrittää muistuttaa "sulla on niitä jo niin monta" mutta itse hymyilen vaan tyytyväisenä kuvitellen taas löytäneeni jotain kivaa :D

  Ja mulla on ollut lomalla vähän sama juttu, että olen istunut ihan liikaa koneella ja kironnut sitä kun ei oo mitään kivaa luettavaa :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...