4.1.2011

Nfu oh #63

Ostin Sonian blogikirppikseltä tämän lakan jo syksyllä, mutta jostain syystä se jäi silloin täysin esittelemättä. Nyt vihdoin sain sen uudelleen kynsilleni ja en voi muuta kuin ihastella taas kerran Nfu Oh holojen laatua. Mulla on Nfu oh holoista nyt kolme ja ne kolme muuta pitäisi vielä hankkia. Nämä kun holografisuudessaan peittoaa (melkein) kaikkien muiden merkkien holot ihan kuus-nolla. GOSHin holo on kyllä toinen, joka on tosi onnistunut.

Kynsillä on siis kolme kerrosta tuota #63 lakkaa, ja mielestäni nämä eivät kyllä edes kaipaa rinnalleen koristeluja. Lakka on sen verran upea itsessään. Kaunis vispipuuron väri on mielestäni jännällä tavalla hiukan lilaan taittava roosa, joka on kaunis. Love it, and love the Nfo Ohs.

Ja vielä toinen ilmoitusluontoinen asia eilisten lisäksi. Poistin eilen blogini nimestä sen ylimääräisen the-sanan, joka mua on ärsyttänyt jo alusta saakka. En oikein tiedä miten se sinne alun perin päätyi, mutta nyt se on poissa. Tämän muutoksen ei pitäisi vaikuttaa lukioihin millään tavalla, jos esimerkiksi blogini on sinulla sivupalkissasi, se vain päivittyy vanhalla nimellä. Tein tästä pieniä testailuita viime yönä ja tulin siihen tulokseen, että kaiken pitäisi olla ok. Urlia en ala muuttamaan, koska se tarkoittaisi ärsyttävää rumbaa kaikille, jotka ovat lukijoita jotain kautta.


I bought this polish from a fellow blogger a couple of weeks (months?) ago but I never got around showing it to you guys. I know I wore it once but I think I didn't take pictures then. So now it's time to show you this holo gorgeousness. I think the Nfu Oh holos are the best ones out there, and I should soon buy the three that I don't already have.


I have three coats on in this swatch with no top coat. The formula is a little tricky to work with but nothing too complicated. I like how this is a pink that has a bit of lilac in it, so it isn't boring at all. Love it, and love the Nfu Ohs.


And another quick notice for all of you. Last night I took the extra 'the' out of my blog's name. I'm not quite sure how it ended up being part of the name in the first place but it has been annoying me ever since. Now it's gone and I'm really happy about it. This shouldn't affect my readers in any way. If you have my blog in your blogroll, it's just probably going to be updated with the old name (at least that's what I think after doing some tests last night). The url is going to remain as the same because changing the url would mean troubles for all my readers and I don't wanna do that.

8 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis!! Voisi olla täydellinen ensimmäisenä holonani ! Osaatko vinkata mistä netistä voisi tilata? :)

  VastaaPoista
 2. simplesmente lindo!!!estou louca para ter esse esmalte!!!

  http://apaixonadasporkonad.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. youknow: I love holos too and I think this on is one of the prettiest (:

  RvaM: suomessa näitä myy http://www.entitybeauty.fi/. ulkomaisista kaupoista fabuloustreet.com ja viis.ee myyvät näitä. Munkin ensimmäiset holot oli nufuja ja näiden jälkeen kaikkien muiden merkkien holot on vähä tylsiä :D

  Celia: olen ehdottomasti samaa mieltä

  Adriele: I'm not completely sure what you just said, but I checked your blog out :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis! Oletko koittanut leimata tällä? Muistelen jostain lukeneeni, että hololakat kävis usein leimauksiinkin.

  VastaaPoista
 5. Vauhtimamma: en ollut koittanut, mutta testasin (ihan paperille tosin) miten toimii. Enkä kyllä suosittelisi leimamiseen näitä. Piti olla ihan valonnopea, että kuvio ei kuivahtanut kiinni stamperiin tai laatalle. Periaatteessa jos tein kaiken normaalilla nopeudella, kuvio jämähti stamperiin kiinni ja jos edes yritin kohdistaa kuviota tarkemmin, se kuivui jo kiinni. Joten ei näistä kyllä leimaamiseen oikein ole. Esimerkiksi China Glazen OMG lakat soveltuisivat varmasti paremmin hololeimaukseen, koska ne eivät ole yhtä nopeita kuivajia kuin nämä

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...