7.1.2011

I'll take you to the candy shop...

(Antakaa anteeksi kamalille kynsinauhoilleni, ne tekee itsemurhaa, koska mä en osaa vaan käyttä kovillakaan pakkasilla tumppaja kuin kaks minuuttia / Please excuse my poor cuticles, they're pretty much about to commit a suicide because I don't like wearing mittens for longer than two minutes, no matter how cold it's around here.)

Pastellinvärejä piristämään talvea? Yes please. Melkein parin viikon ajan olen pohtinut jonkinlaisten pastellioksennuskynsien tekemistä, mutta vihdoin eilen sain aikaiseksi kokeilla mitä saan aikaan. Hempeän tyttömäiset kynnet ei aina ole itselleni ne omimmat, mutta nämä kyllä on ihan kivat, kaikessa pastellisuudessaan ja sekamelskassaan. Hempeät värit mahdollistivat kaiken mahdollisen leimaamisen sekaisin, koska näistä erottaa kuviot kunnolla vasta kun tarkastelee kynsiä tarkemmin.

Pohjana kynsissä on Orlyn Lollipop, hyvin pinkihkö laventeli lakka, joka tuntuu pullossa jo kirkuvan "tämä ei ole yhtään sun värisi". Hyppäsin kuitenkin vähän oman comfort zoneni ulkopuolelle ja vaikka tämä ei todella ole yhtään minun värini, ei tämä kynsillä ole niin vieraan oloinen. Todella hyvä creme koostumus on paksua, mutta helppo levittää ja kahdella kerroksella kynnet oli kauniin lilahtavat pinkit, tai pinkihtävät lilat, ihan miten sen haluaa ottaa. Leimailut on tehty lopuilla Orlyn Sweet kokoelman lakoilla (Cotton Candy, Snowcone, Cumdrop, Pixy Stix ja Lemonade) ja konadin white pearl lakalla. Konadit on laatoista m3, m14 ja m77.

En yleensä ota kuvia käytetyistä tuotteista (voin kyllä ottaa, jos ihmiset tykäävät niistä, miten on?) mutta eilen alkoi jo huvittaa itseänikin, minkä verran tavaraa kasasin "kynsilakkatarjoittimelleni" eli ikean valkoisen laatikon kannelle, joka toimii mulla alustana konadeille, sekä noin tarjoittimenakin välillä. Ihan kaikkia näistä asioista en päätynyt käyttämään, mutta aika kivasti tavaraa yksiä kynsiä varten onnistuin esille kaivamaan.


Pastel shades during winter? Yes please! Since Christmas I've wanted to do some manicure with lost of pastel colors. Yesterday I finally had chance to play with pastel colors and this is what I ended up with. It's super sweet and everything but I still do like these.


The base color is Orly's Lollipop, a polish that screams "this so isn't your color". I usually never wear these soft lavender polishes because the color really is something I don't like, but I was surprised to realise, I actually do like these nails and the polish. Two coats were enough to cover my nails and I really like the creme formula that Orly has. Stamping is done with the rest of the polishes from their Sweet collection (Cotton Candy, Lemonade, Gumdrop, Snowcone and Pixy Stix) and the withe stamping polish is Konad's white pearl. The designs are from plates m3, m14 and m77. 


 I usually don't take pictures of the products that I've used but this time I dug out so many things on my "nail polish tray" that I just had to take a pic. Obviously I didn't use all of these products but these were the ones I thought I might need. I mean, those polishes could easily be someone's whole entire nail polish collection and I'm picking that many polishes just to do one mani... O.o

12 kommenttia:

 1. Oiii miten söpöt kynnet!! Oikeesti :D en malta odottaa että toi mun oma, samankuvioinen laatta saapuu!! :)

  Mut ollaan vähän samiksia, mulla on just vaan noi konadit mitä sulla on tarjottimella (pinkki tulossa), 2 näkyvää laattaa tossa päällä on mulla kans. Toi helmenhopeinen konadin lakka on ollu vaan tosi turha kun siitä ei oikein mitään nää näkyviin..

  Onko muuten toi orlyn pullossa roikkuva huulikiilto mistään kotosin?

  VastaaPoista
 2. Awww, ihanat kynnet. <3 Tuo Orlyn lakka on ihan mahtin värinen. :)

  VastaaPoista
 3. Laura: pelottavan samanlaista, musta kun yleensä tuntuu, että ihastun aina ihan kummiin konad-kuvioihin, mistä muut ei niin välitä. ja oot oikeessa tosta hopeesta, se on kyllä täys pettymys. tilaan varmaan china glazen jonkun metallihopean konadeille kun tuo on ihan onneton. noi orlyn kiillot on nyt vähän sellaista sekundaa kuin mitä voisi olettaa, haisevat tosi voimakkaasti tekokarkkimaiselle (yksi haisee kirsikalle niin paljon, etten uskalla edes avata sitä uusiksi kun vihaan kirsikoita) ja näistä olevinaan pigmenttisinkin, juuri tämä lollipop näyttää vielä kädellä kivalta, mutta ainakin omille aika tumman pigmentin omaavilla huulilleni tämä hukkuu ihan täysin. joten saavat jäädä "oi kuinka suloisia"-koristeiksi vain pulloihin :D

  Sanna: kiitos (:

  Sonne: jotenkin ajattelinkin, että varmaan tykkäisit tätä sävystä :D

  VastaaPoista
 4. Damn, now I'm gonna sing this song all night long =). It looks good on your nails, and I really like the title =)

  VastaaPoista
 5. colorfulbottle: I've been singing that song for two days now so I had to put it in the title, I so reminds me of times when I was, I don't even know, 15 I guess....

  VastaaPoista
 6. Voi ei :D itekkin vihaan kirsikkaesanssia yli kaiken!! Ja joo, eikös blogeissa oo kehuttu CG milleniumia hyvänä hopeakonadina.. itelläni on romantique kokoelman Devotion, joka sopii kans hommaan tosi hyvin! (niinku muutki saman kokoelman eriväriset)

  VastaaPoista
 7. Laura: joo, toi MIllenium kiinnostaa, mietin vaan onko mulla sille sitten oikeesti käyttöä, kun kuitenkin omistan tuosta Holiday kokoelmasta Cheers to you:n, mikä on foil ja kuvittelin sen olevan hyvä konadointiin, mutta ei se kyllä ollut! sitten mulla on hopeista Awaken(?), Avalanche(?) tai joku muu tälläinen joka voisi toimia konadien kanssa. Mä en oikein ymmärrä miten toi konadin oma lakka voi olla noin onnetonta...

  VastaaPoista
 8. Olen tyystin ihastunut blogiisi, jota olen alkanut seurailla! Luot hienoja tyylejä vähistäkin lakoista, ja annat hyviä neuvoja! kiitos (:

  VastaaPoista
 9. Lilli: kiitos itsellesi, mukava kuullu, että pidät blogistani

  VastaaPoista
 10. Tosi makeet pastelliset kynnet, jos tarvikkeita riittäis tekisin itelleniki saletisti tälläset :)

  Ihan mukavasti sulla on tavaraa yksiin kynsiin ollu, mulla on yleensä puolet tosta määrästä (=
  Ja tää sun blogis on kynsiblogien parhaimmistoa <3

  VastaaPoista
 11. kävin Tapiolan stockmannilla ja sieltä löytyi konad tuotteita, tosin ei kovinkaan paljoa, mutta jotain silti. (: Kiitos avusta! :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...