29.12.2010

Birthday haul!

Toisin kuin monet muut, mä en yleensä osta itselleni lahjapaketteihin jouluksi lakkoja, vaan säästän sen ilon joulunjälkeisiin alennusmyynteihin. Tiedän aina saavani papaltani jouluna rahaa sekä joululahjaksi, että synttärilahjaksi. Toisin kuin ehkä tämän blogin perusteella voisi kuvitella, harkitsen yleensä aika tarkasti mihinkä lakkoihin ja koristelutarvikkeisiin rahani pistän, ja yleensä netistä tehdyt tilaukset on aika tarkkaan harkittuja. Pappa kuitenkin sanoo aina jouluna, että ostat itsellesi jotain mistä pidät ja olen antanut itselleni luvan tuhlata ne rahat vähän huolettomammin ja impulsiivisemmin. Tällä kertaa osa rahoista kului jo alennusmyynneissä ja lopuilla pistän tulemaan uusia Konadeja synttärilahjaksi itselleni. Moni on sitä mieltä, että joulukuun 29. päivänä syntyminen on melkein verrattavissa jouluaattona syntymiseen, mutta mua se ei ole ikinä haitannut (tai no okei, siinä vaiheessa kun olin 17 ja kaikki muut oli 18, mutta muuten ei.)

Joten hyvää 21-vuotis syntymäpäivää minulle. Tämän jälkeen suunnittelinkin, että voisin lakata vanhenemasta...


Orlyn Cotton Candy, Lemonade ja OPIn Suzi Says Feng Shui. Jälkimmäisen ostin jo keväällä Transdesignilta, mutta pullo hajosi postituksen yhteydessä. Opin Shrek kokoelmassa oli yksi tosi samantyyppinen sävy tämän kanssa miksi tätä en koskaan ostanut uusiksi, lupasin vain itselleni, että jos tämän Suomen aleista löydän, ostan sitten.

Orly Cotton Candy, Lemonade and OPI Suzi Says Feng Shui. I purchased the OPI one last spring when OPI came out with their Hong Kong collection but the bottle broke on mail. Because I had the one shade from Shrek collection that is kinda similar to this, I  never ordered a new one but I promised myself that I'd get this if it was on sale in Finland.


GOSH Peony, Green Hawaii ja Snow. Mä tykkään Goshin lakoista, mutta ostan niitä aina vain alennuksista. Mun kokoelmani alkaa oleen jo yllättävän kookas.

GOSH Peony, Green Hawaii and Snow. I like GOSH polishes but these are a bit pricy for the amount of product you get. I only buy these when they have some shades on sale. My collection is growing pretty nicely actually.


Make Up Store Irma ja Asa

Make Up Store Irma and Asa

Unlike many bloggers I know, I don't buy polish as a Christmas present for myself. I always buy polish on the after Christmas sales. Every Christmas I get some money from my grandfather for Christmas and for my birthday. He always tells me to buy something that I like for myself and that's what I usually do. I know it's easy to get a little weird picture of my buying habits based on this blog but I really do think carefully before making online orders. The money from my grandfather is the only money during each year that I let myself spend a little carelessly, making impulse purchases. These are the things that I got for myself from the sales as Birthday presents and I'm about to make a Konad order later today to get some of the plates that I've wanted for ages.

So happy 21st birthday to me! (In Finland you have to be 18 to drink, drive, buy cigarettes, etc. so this isn't as big of a deal that what it would be for someone in the States but I'm still excited! After this I think I could stop aging, thank you :D)

7 kommenttia:

 1. Tuo Goshin Green Hawaii on ihana. :3

  VastaaPoista
 2. heei onnea ihanaiselle ! :) <3

  VastaaPoista
 3. Oisko mahollisuutta joskus tässä nädä sun kaikki kynsilakat nätisti rivissä ja nimettyinä? :D

  VastaaPoista
 4. Itekkin hemmottelin tänään itteäni parilla lakalla:D Ja onnea sulle! Kuten Sanna jo sano, toi Goshin Green Hawaii on tosi kaunis:)

  VastaaPoista
 5. Sanna: kieltämättä juu, kauhistelen tosin jo valmiiksi kuinka kamala se on poistaa :D

  kata: kiitos kovasti (:

  Hemuli: voi kun siitä tuliskin pitkä rivi :D ei vaan, tiedän mitä tarkoitat. tarkoituksena olisi jossain vaiheessa kuvata koko kokoelma tännekin, mutta se varmaan menisi tyylillä, että eka vilautan koko kokoelmaa ihan kuvien muodossa ja sitten merkeittäin tekisin postauksia. Jos kaiken meenaisin yhteen postaukseen saada, blogger vamasti ilmoittaisi, että ei kelpaa, liian pitkä ja omat aivot sanoisi samaa

  mmeri: kiitos (: lakoilla hemmottelu on parhautta

  VastaaPoista
 6. Tuota MUS Asaa himoitsin minäkin alesta mutten sitten kuitenkaan ostanut. :/ Ajattelin etten vähään aikaan tarvitse uutta lakkaa kun varmaan parisenkymmentä lakkaa odottaa laatikossa joita en ole edes kokeillut. :D

  VastaaPoista
 7. Celia: mä niin toivoisin, että munkin aivot osaisivat aatella noin :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...