27.12.2010

Otsikointi ongelma vol. x

En tiedä mikä on ps-jutun etukäteisversio (olen kyllä tiennyt sen joskus), mutta halusin nopeasti mainita, että Tampereella on aika kivoja lakka-alennuksia nyt joulualeissa. Stockalta saa OPIn Hong Kong kokoelmaa ja Orlyn Sweet-kokoelman ja yhden toisen Orly-kokoelman lakkoja -40%, koskikeskuksen Kicksissä oli China Glazen Up & Awaytä ja Pool Partyä -50% ja Sokoksella GOSHeja 3,90e. Löysin taas kaikkia kivoja juttuja, mutta lisää niistä ehkä omien synttäreiden yhteydessä, koska ostin ne ennakkoon saaduilla lahjarahoilla paketeiksi.

Ja sitten varsinaiseen asiaan. Tänään kun kirjauduin bloggeriin, lukijamäärä näytti kaunista 400 lukijaa ja itse kyllä yllätyin suuresti. Se on ihan mielettömän suuri luku ja vaikka se on kaikkea muuta kuin todellinen lukijamäärä, olen silti niin yllättynyt. Vuosi sitten mulla oli varmaan alle 50 lukijaa kokonaisuudessaan, joten koko vuosi on ollut ihan mieletön. Seuraan aika tarkkaan lukijoiden määrää eri palveluiden kautta ja voin kertoa, että mua alkaa jo vähän pelottamaan se määrä, mikä täällä ihmisiä oikesti käy. Kiitos siis kaikille ihanille lukijoilleni aivan mielettömän paljon. Kiitos kaikista ihanista kommenteista ja siitä, että olette jaksaneet pysyä matkassa mukana. Mun pointtini oli se, että olette ihania, kiitos ja nyt voin lopetella tämän herkistelyn...


(Kynsissä jotain mahdollisimman yksinkertaista, Color Clubin Love 'Em, Leave 'Em pohjalla, Revvvolution vinotipeissä ja musta lakka rajalla. Rakastan edelleen palavasti Color Clubin lakkoja.)


Today when I logged into blogger I realised that I know have 400 readers through google friend connector. I'm so amazed by the number and based on the statics that I have of my blog, I have more readers than what I ever wished I would have. So I wanna thank all of you for being amazing, for sticking with me and for commenting. I appreciate every single one of you and I hope you'll keep following my blog.


(On my nails I have something super simple. Color Club's Love 'Em, Leave 'Em as base and Revvvolution on tip.)

4 kommenttia:

 1. Onnea! :) Jokainen lukija on ansaittu!

  VastaaPoista
 2. Onnea huiikeasta lukijamäärästä! :) Tuo on iso määrä kyllä. Nätit kynnetkii oot väsänny. :}

  VastaaPoista
 3. these both polishes is really beautful together :) I love it

  VastaaPoista
 4. Salla: kiitos, ihanaa, että ajattelet noin

  Sonne: huikea on juu, ja niin kuin puhuttiinkin silloin joskus, todelliset sivunlataukset on ihan eri juttu kuin yksittäiset lukijat, mutta kun niitä sivunlatauksiakin on jo niin huikeasti viikossa, että itseäni alkaa kohta pelottamaan :D

  Saori: I'm glad you like it (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...