17.12.2010

Suosikit vuoden 2010 kokoelmista

Ajattelin koota vähän yhteen jo vuotta 2010 ja miettiä, mitkä lakat ja kokoelmat varastivat täysin shown muilta merkeiltä ja kokoelmilta.

China Glaze


China Glaze on itselleni se tuttu ja turvallinen merkki, jota rakastan tilata, koska niiden laatuun ei ikinä joudu pettymään. Laaja värivalikoima on mieleeni vuodessa ilmestyykin monia kokoelmia, jotka aina miellyttävät silmiäni.

Vuosi alkoi uuden Up & Away kokoelman julkaisulla helmikuussa. Tämä oli todella odotettu kevätkokoelma nätteine pastellinsävyineen ja itsekin rakastuin kuviin ja ostin koko kokoelman. Hiukan huonosti näitä on tullut käytettyä. Loppuviimein kokoelmassa ei tuntunut olevan mitään kunnollista stand out väriä ainakaan itselleni, mutta yleisesti China Glazen minttulakka, Re-Fresh Mint miellytti monia.

Kesän kokoelma heillä oli neonlakkoja sisältävä Poolside, joka mun piti skipata kokonaan, mutta kuinkas sitten kävikään kun näin swatchit? Korallinen kaunotar, Flip Flop Fantasy vei sydämmeni ja lakkoja lähtikin tilaukseen. Olivat niin ultimate summer lakkoja viime kesän helteille, että noiden omistaminen oli jo siitä syystä oikeutettua.

China Glazen syksyn kokoelmat ja minä ei olla oikein oltu ikinä samalla aaltopituudella. Nyt mulla on muutama himotuksen kohde tuolla Vintage Vixen kokoelmassa, mitkä pitäisi varmaan joululomalla tilata. Itse omistan kaksi lakkaa kokoelmasta ja vanhan roosan värinen Hey Doll sattuu olemaan oma suosikkini.

Tänä vuonna China Glazen Halloween kokoelma, Awakening, oli aika nappisuoritus heiltä. Violetti glitterinen Mummy May I? hurmasi mut sekä nimellään, että olemuksellaan. Yksi tämän vuoden helmistä ehdottomasti.


Vuosi pistetään China Glazen osalta pakettiin heidän 'Tis The Season - To Be Naughty & Nice kokoelmallaan. Harmonisen joulukokoelman muodostavat lakat toimivat yhdessä jouluna, mutta yksistään ihan milloin vain. Omiksi suosikeiksi nousi uskomattoman ihana sininen, Little Drummer Boy, glitterpommi Party Hearty ja jäänvalkoinen Frosty. Mistletoe Kisses saattoi olla China Glazen vuoden paras lakka.


OPI

OPI aloitti vuotensa lähettämällä ihmiset Hong Kongin mystiseen maailmaan. Kaunis kevätkokoelma oli ainakin omaan mieleeni, kun kerrankin puolet kokoelmasta ei olleet niitä tylsiä punaisia ja pinkkejä. Kokoelman helmeksi jäi vihreä Jade Is the New Black -lakka, josta lähes kaikki kynsifriikit poikkeuksetta pitivät. 

Vuoden esimmäinen elokuvayhteistyö OPI'lla oli Tim Burtonin Alice in Wonderland leffan kanssa. Alice nyt oli mitä oli, mutta ainakin kaksi upeaa lakkaa kokoelmasti saatiin maailmaan. Upea multiglitterinen Mad As a Hatter, sekä sini-kultainen kaunotar, Absolutely Alice.


Vuoden toinen elokuvayhteistyö tehtiin Shrekin kanssa, ja ensimmäistä kertaa onnittelin OPIa siitä, että ne todella osaavat tehdä kauniita sävyjä ilman, että joukossa on yhtäkään punaista tai pinkkiä. Mielestä kaunein ja uniikein sävy kokoelmasta oli kelta-vihreä Fircely Fiona.


Koko vuoden kaunein OPI-lakka tuli Summer Flutter kokoelmassa. Sininen Catch Me InYour Net lakka pomppasi suoraan lakkaunelmieni ykköseksi kun sen ensimmäistä kertaa näin ja huvitin ystävääni kerran, jos toisenkin tuijotellen haaveilevasti tätä lakkaa hytissämme laivamatkalla Tallinnasta takaisin Helsinkiin.


Toinen kaunotar on samassa kokoelmassa ilmestynyt purkkapinkki Flower-to-Flower lakka hopeisella shimmerillä. Tämäkin lakka pääsee omaan top viitoseen tämän vuoden OPIsta.


Syksyn OPI aloitti Swiss kokoelmalla, joka palasi sitten taas takaisin niihin punaisiin. Kokoelmassa ilmestyivät kuitenkin kaunis harmaa ja kultainen lakka, jotka veivät oman sydämmeni. Lecerne-tainly Look Marvelous ja Glitzerland.

Kolmas ja viimeinen elokuvayhteistyö OPI'lla tänä vuonna oli Burlesque kokoelman kanssa. Normaalin joulukokoelman rajoja mukavasti rikkova kokoelma on lähes kokonaan koottu kauniista ja erikoisista lakoista. Omiksi suosikeiksi nousivat glitterpuolelta Show It and Glow It!, sekä shimmer lakoista Let Me Entertain You!

Color Club

Color Club julkaisi tänä vuonna neljä kokoelmaa, joista yksi sisälsi vain vanhoja sävyjä uudelleen nimettyinä. Pardon My French kokoelma ei sytyttänyt omalla kohdallani sitten ollenkaan, vaikka muutaman lakan olisin voinut kotiuttaa ihan ihanien nimiensä vuoksi. 

Rebel Debutante kokoelma sen sijaan sisälsi useammankin kaunottaren. Mudanvärinen High Society muistutti minulle minkä takia jotkut ihmiset mutalakoista pitävät ja kauniin violetti Uptown Girl nousi toiseksi ehdottomaksi suosikikseni. 

Syksyn kokoelmana Color Club taas julkaisi Untamed Luxury kokoelman. Tästä kokoelmasta olisi voinut nostaa esille melkein joka toisen lakan, mutta omiksi suosikeiksini nousi kauniinharmaa Wild Orchid, sekä ihanin hippulakka Covered in Diamonds


Orly

Suurimman osan ajasta ihan ok merkkinä roikkunut Orly, tuntui vihdoinkin saavan juonen päästä kiinni loppuvuonna ja räjäytti pankin varmasti koko vuoden odotetuimmalla kokoelmallaan Cosmic Fx. He kertoivat käyttävänsä kokonaan uutta mineraaliformulaa, joka takaisi kauniin duochrome lopputuloksen. Varmasti kaikki odottivat tältä kokoelmalta vähän enemmän kuin mitä se pystyi tarjomaan, mutta lakat on todella upeita. Omistan näistä jokaisen ja en todellakaan haluaisi muutaman vuoden päästä katua, kun nämä varmasti ovat jo keräilyharvinaisuuksia. Aloin listaamaan suosikkejani näistä, mutta koska lopulta listalleni pääsi kaikki muut paitsi violetti Out Of This World, niin ehkä on parempi suosiolla linkittää suoraan toisen kynsibloggaajan koko kokoelman arvosteluun. Tässä Scrangien versio. Ehkä tämän kokoelman myötä, myös Orly saa vakiinnutettua asemaansa kynsilakkamaailmassa kun tuntuu, että se jää vähän väkisinkin jalkoihin muiden isojen jättien loistaessa.

Essie

Itse en ole ostanut yhtäkään Essien tämän vuoden lakoista, vaikka mielestäni Essie onkin julkaissut mukavia kokoelmia vuoden aikana. Nettikaupoissa pyydettävä 8 dollaria + postikulut on mielestäni jo aivan liian kova hinta lakoista. Kuitenkin Essie on tänä vuonna yllättänyt todella positiivisesti ja alkanut julkaista paljon todella uniikkeja sävyjä vanhojen tylsien nude sävyjen rinnalle. Toivon, että Essie jatkaisi samalla linjalla.

Kaiken kaikkiaan mielestäni 2010 on ollut todella hyvä vuosi, jolloin on julkaistu paljon uskomattoman kauniita lakkoja. Omaksi suosikikseni nuosi ehdottomasti OPIn Catch Me In Your Net, joilla on myös identtiset kaksoisveljet Orlyn Cosmic Fx:n Halley's Cometissa ja Zoyan Charlassa. 

3 kommenttia:

 1. Erittäin mielenkiintoinen postaus :)!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä postaus! Oli kiva lukea ja muistella ja kiva vuoden parhaiden kokoaminen samalle sivulle:)

  VastaaPoista
 3. H: kiitos

  shiny: kiitos (: mustakin oli mielenkiintoista ruveta miettimään, ihan että muistanko edes itse mitä kaikkea tänä vuonna on tullut hankittua ja mitä lakkavalmistajat on meille tarjoilleet

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...