4.12.2010

China Glaze - Caribbean Blue

Pari viikko sitten näin sokoksella todella kauniit tekokynnet. Mä yleensä en kamalasti pidä monien tekokynsien koristeluista, mutta ne oli kauniit. Purppuranvärinen semi-jello pohja, jossa oli tuollaiset jännät mustavalkotipit ja vähän kultaista glitteriä. Ne jäi kummittelemaan mieleeni niin, että tahdoin koittaa itsekin. Onnistumisen taso ei vain ollut ehkä ihan yhtä hurja kuin mitä olisin toivonut.

Pohjalla on pari kerrosta China Glazen Carribean Blue lakkaa, joka on omasta mielestäni vähän pelottava sinisen sävy, mutta lakkana todella upea. Tässä on todella kaunista jäänvaaleaa shimmeriä, joka tekee tästä uniikin. Seepratipit tein mustalla ja valkoisella nail art lakoilla ja lisäsin vähän kultaista glitteriä. Mun musta ja valkoinen alkaa olla vaan jo niin kuivahtaneita ja lopussa, että niillä ei saa niin hyvää jälkeä kuin toivoisin. Mielestäni näissä on kiva idea, mutta toteutukseni ei vain ollut onnistunein.

Ja ihmiset kiltit, kyselkää nyt jotain. Tulee muuten tylsä kysymyspostaus, jos siihen ei tule sisältöä :D Olen muutenkin naputellut tänään teille jo paljon lukemista reissuni ajaksi ja mulla on koko päivän ollut sellainen olo, että johan mä olen tänään postannut miljoona kertaa, vaikka ne oikeesti on vasta ajastettuja postauksia. Eli niiden kysymysten lisäksi, jos on postaustoiveita jälleen, niin muistuttakaa mua niistä, että pääsen askartelemaan teille postauksia...


I couple of weeks ago I went to a local department store and found the prettiest plastic fake nails I've ever seen. The nails had semi sheer purple base with the kind of black and white diagonal tip that you can see in my picture (only it was way more neatly done). The nails had also some gold glitter and this is my attempt to copy the nails. I just wasn't that successful. 


I wanted to do a blue base so I picked up China Glaze's Caribbean Blue. I love how the polish has some ice like shimmer in it and it looks really pretty. I did the tips with black and white nail art polishes and had some troubles cause my polishes are so thick already. I really should buy new ones now. I think the idea is good, yes, but I didn't do justice for my idea. 

8 kommenttia:

 1. Jotenkin nyt iski nämä lakkaukset minuun, haluun tuommoiset kanssa! Vaikka tuo sininen on tosiaan aika päällekäyvä, en oikein tiedä onko se nyt kiva vai ei :D Vaikka yleensä tykkään kirkkaan värisistä lakoista..

  VastaaPoista
 2. Upean värinen tuo China Glazen lakka, ja muutenkin siistit kynnet! :D
  Taggasin sinut blogissani:
  http://banananails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä tosi upeat:) Aivan ihana toi CG'n väri ja muutenki ideana tosi hauska:)

  VastaaPoista
 4. Oih, oon kuolannut tätä CG:n lakkaa jokusen hetken, upea lakka.

  VastaaPoista
 5. Nina: kiva että tykkäät. En tiedä johtuuko toi sinisen kirkkuas osaksi siitäkin, että oman ihonvärini kanssa sillä on tosi jännä kontrasti. Kirkashan se on joka tapauksessa

  Melanie: thanks (:

  Banana: kiitos kovasti sekä kehuista, että tagista. Käyn lisäämässä nimesi tuonne minut taganneisiin ihmisiin postaukseen, jossa puhuin samasta palkinnosta

  Mmeri.: kiitos kovasti (:

  Sanna: Suosittelen kyllä ostamaan, tämä on todella kaunis (:

  VastaaPoista
 6. Moi! Ajattelin vaan että saako sun kuvia kopioida???

  VastaaPoista
 7. Ano: riippuu vähän siitä mihin tarkoitukseen. jos niitä muualla haluaa julkaista, ehdottomasti vain, jos on mukana linkki alkuperäiseen lähteeseen, muissa tilanteissa vähän tilannekohtaisesti. kysytkö, koska haluaisit kopioida jotain vai oletko löytänyt jotain kuviani jostain missä niitä ei pitäisi olla?

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...