9.12.2010

Models Own uutuuksia

Mä lupaan, että tämä on viimeinen ostospostaus ennen joulua, ellen innostu matkatuliaisia kuvaamaan nopeaan tahtiin. Suunnitelmissa ei todellakaan ollut keskittyä lähinnä ostoksiin tällä viikolla, mutta olen vain tehnyt kivoja löytöjä, joista uskon myös tätä blogia lukevien pitävän, joten tahdon myös kertoa uutuuksista eteenpäin.

Mihinkä törmäsin sitten tänään? Kävin tänään Seppälässä tarkoitukseni ostaa pari Wild & Crazyn lakkaa omiin kemistikokeiluihini, mutta joku muu saikin mut innostumaan. Olen himoinnut Models Ownin uutuuksia, enkä olettanut niiden saapuvan Suomeen ollenkaan, eikä netistä tilaaminen oikein napannut, koska niiden lakat on kalliimpia netissä ja postikulut on aika kovat. Tän taidokkaan kilometrin mittaisen lauseen jälkeen voin todeta, että osa Models Ownin uutuuksista on vihdoin saatavilla Seppälöissä. Mä rakastan näitä sävyjä, kun mää on niin uniikkeja ja jänniä.Grace Green, Mushroom ja Purple Ash. Reunimmaiset kaverukset on Models Ownin Car Key kokoelmaa, joka tarjosi halvemmat korvikkeet Chanelin Khaki(?) kokoelmalle.Ja vielä swatchattuina. Mun alkuperäinen suunnitelma oli swatchata nämä ihan kynsilleni, mutta kun luonnonvaloa ei ole, ajattelin, että on melkein yksi ja sama miten nämä swatchaan. Koko kynsillä kuvat tulee sitten kun näitä ehdin käyttämäänkin. Swatchwheelillä mukana menossa myös eilen esittelemäni lakat.

---

I promise, this will be the last haul post before Christmas. I'm just super excited that the new Models Own polishes are finally available in Finland. (And btw, I love that you can get Models Own polishes from Finland easily). They don't have all the colors that I was interested in but they had almost all of the ones that I wanted. 


On the bottle pic from left to right: Grace Green, Mushroom and Purple Ash and on the swatch wheel pic I have the three polishes in the same order as well as my yesterday haul too.

3 kommenttia:

  1. Lovely colours :) You are so lucky to be able to get these so easily. I can only get them online.

    VastaaPoista
  2. I loove the Models Own nail polishes:DD
    And the colours are nice:)

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...