7.12.2010

Orly Instant Artist nail art lakka


Ennen kuin pääsin tänään junaan Tampereella, mulla oli aikaa tehdä vähän tuhojani Stockalla. Mä olen aina ollut kiinnostunut erilaisista nail art lakoista ja Stockmann on nyt alkanut kantamaan muutamaa Orlyn Instant Artist sävyä. Tampereella oli tarjolla valkoinen, punainen, hopea glitter ja kulta glitter. Swatch-kiekon mukaan mustaakin on varmaan ollut jossain vaiheessa tarjolla.

Orlyn Instant Artist lakat on siitä jänniä, että toisin kuin useat nail art lakat, nämä on vesipohjaisia, joten nämä pystyy akryllimaalien tavoin pyyhkimään vedellä kynneltä jos mokaa. Olen tahtonut koittaa näitä ihan hirveän kovasti jo pitkään, joten nappasin nyt mukaani yhden. Kirjoitan pidemmän ja kattavan arvostelun muutaman käyttökerran jälkeen, mutta nopean junatestailun tuloksena tämä vaikuttaa todella lupaavalta. Sivellin on ohut, pitkä ja miellyttävä. Ainakin valkoisella on mahdollista tehdä siistiä jälkeä ja tärkeimpänä kaikista, lakka vaikuttaa todella pigmenttiseltä. Mä yleensä perustan mielipiteeni nail art lakoista aina merkin valkoiselle lakalle ja sen toimivuudella ja tämä kyllä vakuutti.

Joten jos nail art lakat kiinnostavat, kannattaa käydä Stockalla kurkkimassa. Toivon kovasti, että tämä osoittautuu yhtä loistavaksi ostokseksi kuin ensikokeilun perusteella olettaisin. Hintaa tällä oli 11 euroa ja lakkaa pullossa on 9,8ml (eli yli tuplat siihen, mitä viiden euron mavalan pullossa on!)

- - -

Just a quick post letting people in Finland know that they can now get the Orly Instant Artist nail art laquers from out local department store.

6 kommenttia:

 1. I've seen these at Ulta here but haven't bought any yet. I figure I should use more of the nail art stuff I already have. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla ei oo vielä yhtään Nail art -lakkoja, mutta oon alkanut kiinnostua niistä. Kiinnostais kaikki paikat mistä niitä vois saada :D.

  VastaaPoista
 3. Itsekin bongasin nämä eilen Helsingin Stockmannilta, siellä taisi olla koko tuo väriskaala. :) Kiinnitin huomiota juuri tuohon vesiliukoiseen ominaisuuteen ja jäin vähän miettimään että mitä ihmettä, mutta sinähän tämän täällä selvensitkin. :) Harmittaa nyt kun en ostanut.

  VastaaPoista
 4. OI! Kyllä haluaisin kokeilla vesipohjaista koristelulakkaa. Vähän kallis toi minusta on, mutta... ehkä joskus..

  VastaaPoista
 5. Oon uus lukija :DD
  Mun siskol on noit lakkoi..Mut ne on ulkomailt.
  Miun blogi on tääl:
  http://mytraveldiary-karzu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. KarenD: I should so do the same but trying new thing is just so exciting that I don't wanna pass these :D

  I'm Lacking: mä voisin vääntää tuosta kyllä postauksen tässä joku kerta. Katsotaan ehdinkö ajastaa vaikka ensi viikolle

  Celia: juu, kieltämättä mielenkiintoinen ajatus tuo vesiliukoisuus. En ole vielä ihan varma tykkäänkö siitä vai en, koska lakan koostumus on (tottakai) hyvin erilaista kuin normaalisti

  Laura: joo, mäkin mietin pitäiskö tilata mutta no, uteliaisuus voitti kun kerrankin oli helposti saatavilla. Saahan näitä esim ebaystä halvemmalla

  KarzU: tervetuloa mukaan (: ja joo, jos näistä innostun niin varmasti itsekin tilaan lisää halvemmalla ulkomailta

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...