26.12.2010

Täydellinen kylmä pinkki / The perfect cold pink

Kun mä niin julistin Wild & Crazyn lakkojen perään tässä aiemmin, aattelin, että ehkä olisi kiva myös esitellä niitä vähän tarkemmin. Joululahjashoppailun ohessa saatoin poiketa Seppälään ostamaan pikkusiskoni lahjaan pari juttua ja samalla huomasin kerrankin melko täyden Wild & Crazy hyllyn. Löysin vihdoin näiltä valkoisen ja mustan lakan, joita olen metsästänyt vasta ikuisuuden ja mukaan lähti myös kylmä pinkki ihanuus, Carissa. Mun oma ihonsävyni on niin lämmin, että harvat kylmät sävyt toimii kovin hyvin ihoni kanssa (mutta kyllä mä niitä silti käytän), mutta tämä on ihana. Juuri se peruspinkki, jota jokainen tyttö tarvitseen. Kuvassa kaksi kerrosta lakkaa ja koristelulakoilla taas noi itselleni vähän liiankin tyypilliset mystiset pensasviuhkakuviot.

(Kiittäkäämme taas vuoden aikaa siitä, että värit toistuvat niin kauniina. Yritin muokata värisävyjä oikeammiksi, mutta ne ei kyllä suostuneet menemään sinne minne piti. )


A few weeks ago I recommended Wild & Crazy polishes for people in Finland because they're really affordable and they have amazing quality too. I found the black and white ones that I've been searching for months now just before Christmas and I also got a pink polish. I absolutely love this cool shade of pink because even though it's so basic, it still is stunning and looks nice even next to my warm skin tone. I did two coats one my nails and added some nail art lines over that and I think these nails are nice even though they're really simple.

4 kommenttia:

 1. Ite löysin eurolla parilla Säästö Pörssistä vastaavanlaisen, hieman punasempi ja rimmeliä. :)

  VastaaPoista
 2. Just kävin Seppälässä lakkaostoksilla. Onnistuin jättämään ton sävyn hyllyyn, vaikka se tiukkaa tekikin. Nyt on kuitekin varmaan pakko käydä ostamassa se sieltä. :DD

  VastaaPoista
 3. toi on aika upee väri :)! pakko käydä ostamassa.

  VastaaPoista
 4. Hemuli: Mulla ei oo rimmelin lakoista paljoakaan kokemusta, mutta pitäisi varmaan tarjouksista joskus ostaa

  MInna: oi ei, ei ollut tarkoitus aiheuttaa ostohimoa :D mäkin yleensä pystyn jättämään monen lakan ensiksi hyllyyn, mutta jossain vaiheessa haen ne kuitenkin :D

  Ano: suosittelen lämpimästi ostamista (:

  T1k3: kiitos (: kävin eilen nopeasti kurkkaamassa blogiasi ja se vaikuttaa uudeksi blogiksi todella hyvältä alulta. pitää perehtyä tarkemmin kun on aikaa (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...