10.12.2010

Models Own - Mushroom

Models Ownin uutuuksista ensimmäisenä testiin lähti Mushroom, jota on maailman vaikein kuvailla sanoilla. Eniten tämä on tumma harmaa, mutta jonka seassa on vähän valaistuksesta riippuen joko sinistä, tummaa violettia tai mudan värejä. Kummallinen kaveri siis, mutta ehdottomasti todella kaunis. Nopeasti ajateltuna en keksi tälle haastajaa, sen verran jännä ja uniikki tämä on. Mielestäni Purple Greyn ohella yksi Models Ownin oikeita timanttilakkoja.

Kynsille yksi kerros olisi riittänyt, mutta tavan vuoksi laitoin kuitenkin kaksi. Nimettömässä on China Glazen Frostya kolme kerrosta. Eilisten kokeilujen perusteella China Glazen Party Hearty ainakin näyttää todella ihanalta tämän päällä ja toinen, mitä todella tahdoin koittaa oli tämän ja China Glazen Ruby Pumpsin yhdistelmä. Katsotaan sitä sitten kun kerkiän.

Ja muistutuksena vielä, että vielä ehditte tänään ja huomenna jättää kysymyksiä kysymyspostausta varten. Kiitos kaikille jo kysymyksiä jättäneille!


Out of my new Models Own polishes I wanted to try Mushroom first. I think this is super hard to describe though. The base color is dark grey but depending on lightning it looks a little blue, purple or taupe at times. So it is really unique and really beautiful. I think with Purple Grey, this is one of Models Own's best polishes.


And on the plus side, this is a one coater if you apply it carefully. I did two coats just because I don't want to paint my nails with just one coat. The color on my index finger is China Glaze - Frosty (3 coats) and I love it as well. Also, Party Hearty looked stunning over this and I'm really curious how Ruby Pumps would look with this...

2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen tummanharmaa lakka :)
    Käyppäs katsomassa blogistani ylläri sinulle :))

    VastaaPoista
  2. Toi on niin kaunis! Kävin tänään itsekin seppälässä Models Owneja katselemassa ja pakko sanoa että nää uutuudet on suurin osa niin kauniita:D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...