6.12.2010

Hyvää itsenäisyyspäivää! / Happy Independence Day, Finland!

Tänään ois itsenisyyspäivä ja mun kauniit siniset kynnet muistuttavat ehkä enemmän flanellipaitaa tai piknik-vilttiä kuin mitään Suomenlippuun viittaavaakaan. Noh, aina ei voi onnistua ja kun kriteerinä olikin pysyä mahdollisimman kaukana suomenlipuista, niin ehkä mä oon ihan tyytyväinen näihin kynsiin.

Tahdoin siis kokeilla samaa, jota joskus pari kuukautta sitten koitin, eli konadin kokokuvion leimaamista paljaalle kynnelle. Tällä kertaa valitsin vähän paremmam lakan ja nyt kuvio näkyykin kunnolla. Leimaamiseen on siis käytetty Barry M lakkaa Cobalt Blue lakkaa, joka on aivan ihana tummansininen, ja laattana toimi m60. Vinot tipit tein Orlyn Halley's Cometilla, johon olen edelleen rakastunut. Mä voisin niin nähdä nämä kynnet lämpimänä kesäpäivänä, mutta näin talvipakkasilla mielleyhtymät on vähän hassuja...

Ja kiitos kaikille, jotka ovat jo kysyneet kysymyksiä. Vielä on tosin aikaa, joten voitte edelleen kysyä mitä hulluimpia asioita haluatte.

ps. kuvassa etusormessa olevat systeemit eivät ole ilmakuplia vaan levinnyttä hopeaglitteriä. Huomasin sen itsekin vasta kuvia katsoessa ja ihmettelin olinko saanut noin pahat ilmakuplat aikaiseksi


Today is Finland's independence day and my nails look more like picnic blanket or flannel shirt replicas. No exactly what I meant to do but I think these are okay. At least I wanted to stay away from any flag designs. 


I couple of months ago I tried stamping a whole nail konad design on plain nails. Back then it didn't show much on my nails so I tried it again yesterday. I used plate number m60 with Barry M's polish Cobalt Blue. It worked really well for stamping btw. The tips are made with Orly's Halley's comet. These nails would be perfect for summer but now that it's freezing out here, they don't exactly fit. I should've waited for a week when I'm leaving for vacation. These would be perfect then.

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...