14.5.2015

#ablecs15: Animalistic


Nyt mennään sitten eläimellisemmällä linjalla, kun #ablecs15 haasteen neljästoista viikko pyörähtää käyntiin... Ja oikeasti, neljästoista! Mihinkä tämä kevät katosi? Olen ollut niin hullun kiireinen ja stressaantunut koulun suhteen, sekä viime aikoina myös töiden, että koko kevät vain katosi jonnekin. En tosin valita. Alkaa olla oikeasti oikeus käyttää näitä neonlakkoja yhä useammin ja useammin.

Lakkasin tätä teemaa varten kynnet samalla kun katsoin Leijonien kamppailua Venäjää vastaan ja näiden kynsien kanssa koettiin kyllä yhtälainen taistelu mitä tuo koko kamppailu ruudussa oli. Joten ne jotka haluaisivat heittää koneen päin seiniä kun otetaan jääkiekko vain puheeksikin, voivat ehkä nauttia tämän postauksen kuvallisesta kattauksesta enemmän kuin itse tekstistä. 


Lähdin tosin sekä lakkauksen, että pelin ekaan erään sillä, että idea ja fiilis olivat hyvät. Lakkasin aluslakan pohjalle ja päälle kerroksen neonkeltaista ajatellen sitten liukuvärjääväni keltaista, persikkaa ja violettia toisiinsa. Tiesin jo valmiiksi koettelevani lakkavalinnoilla vähän väriympyrän rajoja, mutta yritin kuitenkin.

Se ensimmäinen yritys noudatteli aika lailla kiekon ensimmäistä erää ja siinä Komarovin rangaistuksen ja Venäjän ensimmäisen maalin vaiheilla tajusin, että alkuperäisideasta ei kyllä tule kesää - eikä maalia. Keltainen oli kuitenkin liian pigmenttinen pohja violetille ja oranssille neonille, jotta olisin saanut liukuvärjäyksen onnistumaan. Ja kaiken lisäksi meikkisieni, jolla liu'uttelin hajotti taas kynnen pinnalle pientä murua koko matkalta. Erätauolla sitten luovutin, poistin ekat tekeleet ja aloitin alusta - tällä kertaa valkoiselle pohjalle ja vain kahdella lakalla. 


Toisen erän alkaessa lähdin taisteluasenteella liikkeelle ja siinä vaiheessa kun suomen tasoitusmaalin kohdalla tajusin vaihtaa meikkisienen keittiösieneen, alkoi homma taas luistamaan vähän paremmin. Sain liukuväjättyä aika mukavasti ja lopputulos alkoi jo näyttää sellaisia merkkejä, että tästä vielä noustaan. 

Kolmas erä ja oikean käden tekeminen taas oli yhtä vuoristorataa. Ensiksi onnistui hyvin, sitten onnistuin turmelemaan yhden sormen täysin pinseteillä, mutta paikkaaminen onneksi tapahtui melko helposti. Mun ei selvästi pitäisi katsoa kiekkoa ja tehdä kynsiä samalla, koska keskittyminen hyppii sekunnn välein tv-ruudun ja lakkapullojen välillä. 

Kun jatkoaikakin oli saatu taputeltua, olin valmiina leimaamaan ja tässä vaiheessa olin ongelmoinut kynsien kanssa jo noin 2,5 tunnin ajan, mikä on yli tuplasti se aika, mitä yleensä kynsieni hyvinvointiin käytän. Yleensä sanon prefeeraavani eläinkuvioiden taiteilua käsin, mutta tällä kertaa kellon lähentyessä uhkaavasti puolta yötä, tartuin jo toistamiseen putkeen Konadin laattaan ja leimasin tiikerit kynsilleni. Onnistuin siinä rankkareiden kohdalla stamperin kanssa hosuen sotkemaan yöhousunikin mustaan leimalakkaan, mutta aina ei voi voittaa. 


Kynsillä: 
China Glaze - Violet Vibes
China Glaze - Sun Of A Peach
Barry M - Matt White
Konad m57 + Konad Black 

Pitäisiköhän ehkä luvata itselleni, että tänä iltana ei lakkailla kynsiä telkkaria tuijottaessa vaan keskitytään jännäämään ottelun perään. Kynsille on kuitenkin aikaa vaikka vuoden jokaisena päivänä, mm-kisat pelataan vaan kerran vuoteen... Ja lupaan, että viikonlopun jälkeen en keskustele urheilusta blogin puolella ennen ensi kevättä. Onneksi tuo lätkä on ainoa urheilu, jota jaksan seurata - ja sitäkin aktiivisesti vain mm-tasolla. 

Mutta hei, lopputulos oli kuitenkin positiivinen: kynnet miellyttivät silmääni mukavasti ja pelistäkin käveltiin kotiin voittajina. Siitä taas tosin voi olla montaa mieltä, kumpi polku olisi ollut helpompi kulkea vastustajien kannalta.

11 kommenttia:

 1. Tykkään! aivan ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Hyvin samanlaiset oli minullakin tähän aiheeseen mielessä, mutta taidan tuunata niitä vähän yksinkertaisempaan suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanotaanko, että yksinkertaistaminen voi olla ihan hyvä idea, ottaen huomioon kuinka paljon taistelin näiden kanssa :D

   Poista
 3. "Vaikka tekee kipeää, ei haittaa!" - Jos sitten onnistuu näin hyvin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D sait mulla soimaan ton biisin nyt päässä silleen, että olen lauleskellut sitä koko päivän huomaamattani :D

   Poista
 4. aivan ihanat <3 <3 .. 10 pistettä :)!

  VastaaPoista
 5. aivan ihanat <3 <3 .. 10 pistettä :)!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...