6.5.2015

Huhtikuun lakkatilastoja


Musta tuntuu, että kuukausi kuukaudelta mulla venyy aina näiden kuukauden koosteiden postaus. Tajuan yleensä vaan kuun vaihtumisen aina siinä kuun viimeisen päivän kohdalla ja silloin kun ei tule postailtua päivittäin, venyy yleensä väkisinkin toinen näistä postauksista vähän. 

Ottaen huomioon kuinka kiireinen olen ollut koko huhtikuun koulun ja töiden suhteen, olen saanut todella paljon tehtyä lakkauksia - ja vielä suurimmalta osalta sellaisia lakkauksia, joihin olen käyttänyt 3-6 lakkaa kerrallaan. Oho.


Lakkauksia kertyi siis kunnioitettavat 24 kappaletta koko huhtikuun aikana, eli vain muutamat lakat selvisivät kynsillä useammin kuin yhden päivän ajan.

Käytettyjä lakkoja taas löytyy niinkin paljon kuin 75 kappaletta yhteensä. Ihan hurja määrä. Tosin eihän tuo periaatteessa ole kuin noin 3 lakkaa / lakkaus määränä, mikä ei enää kuulosta onneksi niin hurjalta. Silti, tässä kuussa tuli availtua lakkapulloja ihan hurja määrä. 


Suosituin lakkamerkki oli China Glaze 23 käyttökerralla. Tiedän kyllä, että tämä johtuu lähinnä siitä, että otin tavoitteeksi kuluttaa China Glazen mustan ja valkoisen lakan kokoelmastani menneisyyteen, joten melkein jokainen mustaa tai valkoista sisältänyt lakkaus on sisältänyt myös China Glazen lakkoja. Toisena Electric Nights -kokoelmana on edelleen omien suosikkieni joukossa, joten sen kokoelman lakkoja tuli käytettyä huhtikuussa paljon. 

Kakkossijalle käytetyissä ylsi Kiko luultavasti siksi, että tässä kuussa tuli ostettua useampi Kiko lakka. Olen myös yrittänyt välillä etsiä lakkoja muistakin laatikoista kuin OPIn laatikoista, jolle hyvin usein päädyn peruscremejä tarvittaessa, vaikka oikeasti mulla taitaa olla Kikolta enemmän hyvälaatuisia cremejä. 


Kuukauden suosikkiostos oli Emily De Mollyn Love Triangle. Mä en viime aikona ole pahemmin rakastunut glittertoppereihin, joten tämä oli positiivinen lisä kokoelmaan. 

Käytetyin lakka oli China Glazen Glow With The Flow. Tämä on todella hyvälaatuinen kirkas pinkki, joka tuoreena ostoksena on päässyt mukaan moniin lakkauksiin.

Suosikkiswatch on pakko olla Kikon 650 Peach, sillä tämä oli lopulta ainut lakka koko kuussa, joka oli kynsillä ilman minkäänlaisia koristeluja. Yleensä mulla kuun aikana tulee lakattua kynnet varmaan viitisen kertaa yksivärisiksi, mutta huhtikuu toi poikkeuksen tähän.

Kuukauden suosikiksi valitsin lakan, josta en ajatellut pitäväni yhtään, mutta johon yllättäen rakastuinkin aika syvästi. Kyseessähän on OPIn Just Lanai-ing Around. Suosikkilakkauksen valinta taas osoittautui vaikeammaksi kuin mitä olisin voinut arvata. Jos on pakko päättää, kukkakynnet liukuvärjäysellä on suosikkini tästä kuusta. Niitä rakastin todella kovasti. Mutta myös äsken mainitsemani Just Lanai-ing Around lakkauksineen on sellainen mani, jota harvemmin nähdään omilla sormillani, mutta joka kyllä miellyttää omaa silmääni todella paljon.

Ostoksia tässä kuussa kertyi 26 lakkaa ja 5 laattaa (auts)

Myytyjä ei vieläkään postin hintojen takia tullut yhtään, mutta karsin kokoelmasta noin 70 lakkaa, jotka toivottavasti saan myytyä toukokuun aikana eteenpäin.

Postauksia huhtikuulle kertyi mukavat 19 kappaletta. Jouduin hylkäämään noin joka toinen päivä -postaustahtini kuun aikana, koska aivan tuhoton kiire veti energiatasot nolliin enkä tiennyt yhtään koska ehtisin blogin pariin kirjoittelemaan. Blogi kuitenkin oli iltaisin mukavaa aivoja rauhoittavaa ajanvietettä lakkailujen ohella, joten postauksiakin tuli kirjoitettua yllättävä monta kuukauden aikana.

Ensi kuussa ennustaisin, että: 

Käytetyin lakkamerkki  on OPI.

Lakkauksia toivottavasti ehdin tehdä suunnilleen 22 

Ja ostoksia tulee varmasti jälleen kerran jotain tehtyä, toivottavasti voisin kuitenkin tämän kuun lukumäärästä viilata lukua alemmas vaikka noin 20 lakkaan? 

Pitääkö joku muu kirjaa siitä, millaisia lakkauksia on tullut tehtyä tai minkä verran lakkoja tulee kuun aikana käytettyä? 

4 kommenttia:

 1. Oho, nyt on kyllä monta putelia ollut käytössä! Itsehän en näistä pidä kirjaa, mutta kovasti kyllä tekisi mieli aloittaa kun oma systeemisi vaikuttaa niin mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä on kyllä hurjan mielenkiintoista seurata mitä tulee kulutettua ja minkä verran...

   Poista
 2. Mä taisin joskus aikaisemminkin kommentoida, että pitäisi itsekin alkaa pitämään kirjaa lakkailuista. Jos jotain lakkoja ei tule lainkaan käytettyä, niin niistä voisi sitten hyvin luopua. Enpä vain ole saanut aikaiseksi aloittaa tätä projektia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon joskus aiemminkin yrittänyt jotain samantyyppistä projektia, mutta se kuoli kasaan aika nopeeta, nyt sitten yritän oikeasti tsempata jotta näkisi kunnolla mitä tulee käytettyä ja mitä ei :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...