24.5.2015

Water marble -fiilis


Salut ja mukavaa sunnuntaita kaikille. Tai maanantaita, tiistaita tai mitä päivää vaan, milloin kukakin sattuu tämän lukemaan. Itselläni on sellainen fiilis, etten olisi kirjoittanut ikuisuuksiin blogiin, koska ajastin maanantaina muutaman postauksen tietäessäni, että viikko on kiireinen ja raskas. Tänään olen viettänyt ansaittua vapaapäivää ja onneksi huomenna vielä saa nukkua hyvällä omalla tunnolla myöhään. Jos tänään vielä saisi kynsilleenkin jotain mukavaa, viimeiset neljä päivää kun on tullut vietettyä samassa hiekkalakassa, jossa onneksi olen viihtynyt yllättävän hyvin. 


Alkuviikosta itselläni oli taas marmorointi-fiilis kun mielessä oli kummitellut violetti-sini-vihreä marmorointi pidemmän aikaa. Idea ei siis ole oma, mutten nyt kuollaksenikaan muista kenen videosta alunperin inspiroiduin. 

Tällä kertaa itse marmorointi sujui aina ehkä joka toisen kynnen kohdalla hyvin ja pienien teknisten probleemien kanssa sai taistella ajoittain. Lopputuloksena toiset kynnet oli väreiltään huomattavasti toisia intensiivisemmät. Aluksi oli tarkoitus pitää pelkkää marmorointia kynsillä, mutta noiden värien epätasaisten sävyjen takia tahdoin leimata jonkun kuvion vähän peittämään tilannetta. Koukeroiset leimat koukeroisen marmoroinnin päälle ei ehkä ollut se ideoista parhain, mutta siitä huolimatta viihdyin näillä kynsillä hyvin. 


Alimmasta pullokuvasta muuten huomaa kuinka paljon olen tuote Chinan Violet Vibesia käyttänyt tässä kuluneen kahden kuukauden aikana. Tottakai olen vesimarmoroinut sillä kahdesti, mihin kuluu mukavasti lakkaa, mutta silti, pullossa näkyy yllättävän paljon käyttöä verrattaen lyhyen ajan sisällä. En kuitenkaan valita, mielestäni on positiivista, että tälle kokoelmalle on tullut käyttöä paljon. Ostovaiheessa harkitsin olenko ostamassa kokoelmaa koska minä haluan -periaatteella vai oikeasti tarpeeseen. Se tarpeellisuus voi olla kyseenalaista, mutta kun jokaisella lakalle on kertynyt noin 2-5 käyttökertaa parin kuukauden aikana, voi mielestäni puhua melko onnistuneesta kokoelmasta. 


Kynsillä:
Barry M - Matt White
China Glaze - Violet-Vibes
China Glaze -  Treble Maker
MoYou London - Pro 06 + Konad Black 

En muuten tiedä olenko aiemmin jo kehunut, koska tarkoitus on ollut moneen postaukseen kirjoittaa, mutta tuo Barry M:n Matt White on muuten ihan todella hyvää valkoista lakkaa. Tällä tavalla lakkausten alle yksi helppo valkoinen kerros on täydellinen ja silloinkin kun valkoinen jää näkyviin, kahdella kerroksella selviää hyvin. Positiivista on löytää helmiä omastakin kokoelmasta välillä. 

Joko alkaa melkein viikoittainen vesimarmorointikynsien katselu käydä tylsäksi? Itse jaksan ainakin vielä toistaiseksi nauttia tästä tekniikasta. Tarvitsisin tosin jonkun uuden peel off / lateksti / you name it -ratkaisun kynsinauhojen siivoamiseen. Nykyinen versioni nimittäin ei ole kovin ideaali... 

6 kommenttia:

 1. Marmoroinnit on kyllä nättejä, mä tykkään. :) Ei vain tule itse juuri marmoroitua, juurikin sen sormien siivoamisen vuoksi. Se on kamalaa. :D
  Mun mielestä on kivaa, kun huomaa käyttävänsä jotain lakkaa usein. Tulee sellainen olo, että on tosiaan tehnyt järkevän ostoksen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, siinä vaiheessa kun kokee joutuvansa ostamaan toisen pullon varastoon, voi ostosta kutsua jo napakympiksi :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...