30.5.2015

Toukokuun ostoksia

Pahoittelen pientä radiohiljaisuutta blogin puolella viimeisen viikon ajalta. Ei ole ihan ollut oma viikkoni tällä kertaa ja jotenkin alitajuntaisesti elän edelleen toukokuun alkupuolta, vaikka vähitellen pitäisi hyväksyä, että kesä alkaa koputella ovella jo ihan toden teolla. Voin tässä samalla myöntää, että molemmat viimeisen #ablecs15 -viikon teemat jää väkisinkin ensi viikolle julkaistaviksi. Ei vain kerkeä! Ehdin kuitenkin nappaamaan kuvat kuukauden ostoksista ja vaikka olevinaan olin sitä mieltä, että tässä kuussa meni ihan hyvin, kyllä näitä kotiutuneita yllättävän monta lopulta oli. 


MoYou Londonin tilaus oli taas niitä, jotka tein jo huhtikuun puolella, mutta joka kotiutui vasta toukokuun alussa. Valitin viime kuussa sitä, miten heidän suorakulmainen löllöstamper oli out of stock kun olisin sen halunnut tilata, mutta aika pian se saapui takaisin valikoimaan. Nappasin siis sen ja kolme laattaa ostoskoriin. Tällä kertaa kotiutui yksi laatta Explorer -kokoelmasta ja kaksi Artist -kokoelmasta. 

Stamper on ihan järkyttävän pehmeä ja se kerää ihan kaiken pölyn itseensä. Omani toimii ihan kivasti, mutta koen tuon puhdistamisen niin ongelmalliseksi, etten vielä ole siirtynyt luottostamperistani mihinkään. 


Million Dollar Dream - 24 Karat Diamond - Secret

Stamper-kuumeessani mun oli pakko ostaa myös Creative Shopin kehuttu stamper - ja maalata sen liukas metallirunko pinkillä tekstuurilakalla... Mietin pitkään mistä tuon stamperin tilaan, koska missään nettikaupassa missä tuota myydään, ei ollut mitään akuutteja himotuslistalla olevia juttuja. Olin luvannut jo pitkän aikaa sitten itselleni, että kesällä saan ostaa pari F.U.N Lacquerin lakkaa itsellani testiin, joten nyt sitten tilasin niitä.

En ole vielä ehtinyt testaamaan tätä stamperia, mutta pidän sen touchista paljon enemmän kuin tuon MoYoun tyynystä. Uskonkin, että ollaan hyviä kavereita tämän kanssa, jos leimat vaan nousee kauniisti tähän. Funeistakin vasta yksi on kerinnyt kynsille, mutta onneksi koko kesä aurinkoineen odottaa kimaltelevia lakkoja. 


Olisin tilannut F.U.N Lacquerin Starry Night Of The Sky:n myös Hypnoticilta, mutta se oli loppu, joten turvauduin Cesarsiin, koska sieltäkin oli pari asiaa himotuslistalla. Tarve oli paikata vihdoin oranssin leimauslakan puute kokoelmastani, joten nappasin sen koriin kahden Konad laatan (muistaakseni m98 ja m100) kanssa. Noista toisessa on ihanaa chevron kuviota kun en vieläkään oikein ole sinut vinyylien kanssaja toinen nyt oli muuten vain tosi kiva. 

Ostan paljon lakkoja ja koristeita aina ulkomailta, joten aina kun muistan suosia jotain kotimaista verkkokauppaa, tulee siitä hyvä fiilis itselle. Yritänkin muistaa aina tasaisin väliajoin hankkia myös kotimaisista kaupoista tuotteita, mutta välillä vain halvemmat hinnat houkuttelevat tilaamaan ulkomailta. 


Bahama Drama - Rum Me The Right Way - For Sail By Owner - Lei It Again 


Precious Petals - Dust In The Bottle - We Be Jammin' - Home Surf 


Alloy Matey! - Sun & Games - That's Ore Like It - Take The Punny And Run 

Kuka arvasi? KBShimmer julkaisi uuden kesä-kokoelman ja se oli menoa sitten... Kokoelmassa on kolme osaa ja yhteensä 28 lakkaa (vähän turhan iso omaan makuuni) ja valinnanvaikeushan siinä tuli. Katselin useamman eri review-videon ja luin blogipostauksia ja swatcheja - ja oma mieli muuttui jokaisen arvostelun luettuani. 

Jos mietitään kuva kerralla, ensimmäinen kuva cremeistä: en vaan voi vastustaa kivoja kirkkaita värejä. Pelkäsin sitä onko nämä samanlaisia China Glazen kesäkokoelman lakkojen kanssa, mutta omaksi onnekseni eivät ole. Nämä on kirkkaita, mutta eivät yhtä neon lakkoja kuin mitä Electric Nights on. 

Toisen kuvan lakat taas hurmasi mut ja nämä pysyivät ostoslistalla koko googletteluni ajan. Dust In The Bottle voisi olla seuraaja aika jankkiintuneella Fairy Dustilleni. 

Kolmas kuva taas... Kaksi ensimmäistä on aika samanlaisia kuin yllä olevat F.U.N:it mutta eiköhän niille kaikille tule käyttöä. Flakieista taas itseni olisi tehnyt mieli ostaa vaikka kaikki, mutta päätin testata aluksi yhtä hopeista ja yhtä värillistä ja katsoa, mitä pidän näiden laadusta. Nämä saapuivat kotiin vasta eilen, joten en ole vielä kuin yhtä lakkaa ehtinyt testaamaan, mutta eiköhän loputkin nähdä blogin puolella kesän mittaan.

Saldona siis 16 lakkaa, 5 laattaa, 2 stamperia ja 1 leimauslakka... On se nyt paremmin kuin viime kuussa kuitenkin :D 

Millaisia ostoksia muut ovat tehneet toukokuun aikana? 

8 kommenttia:

 1. Ohhoh mitä kaunokaisia :)
  Mulle ei oo nyt hirveesti tullu, pari kirppislakkaa, ja minailsilta ennakkotilasin muutaman indien. Ite yritän pysytellä suomessa ihan vaan tukeakseni suomalaisia yrittäjiä, joskus pari tilausta ulkomailta tehny mut nyt en oo uskaltanu mennä ees kattelemaan taas ettei mee rahaa liikaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu, mun pitikin tilata Mi Nailsilta sitä Nail Pattern Boldnessin glitter foodia, muut sen merkin lakat ei oikein napanneet :)

   Poista
 2. Muut ovat tehneet ihan maltillisia ostoksia tässä kuussa, kiitos kysymästä. ;) Mutta nyt on pahasti ollut KBShimmer restock, ja nuo sun herkulliset ostoskuvat... lisäksi mun pääkoppa viestittelee nyt että saisin ostaa jotain oikein paljon, koska toukokuu meni niin sanotusti hyvin. Apua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näinkin sun postauksen, mutten ehtinyt kommentoida :D olit ollut ihan liian kohtuullinen...

   ja nuo KBS:t on aivan ihania, ehdottomasti suosittelen sortumista :)

   Poista
 3. Nuo KBShimmerit näyttävät aivan ihanilta! :) Odotan, että näkyvät täällä sun kynsillä asti jossain vaiheessa!
  Mulla meni hyvin eiliseen iltaan asti; laattoja oli ostettuna 4, kynsilakkoja 9 ja leimauslakkoja 5, joista viimeiset ostin lähinnä asiakkaita varten. Eksyin eilen kuitenkin Cesarsin sivuille, kun tajusin pikakuivattajan olevan loppumaisillaan ja tilasinkin 7 uutta lakkaa samalla lisää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta toi sun alkutilanne kuulostaa sellaiselta juuri sopivalta kuukaudelta, tohon kun joskus pääsisi :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...