10.5.2015

#ablecs15: Dreaming


Jostain kumman syystä mulla venyi taas viikon toisten haastekynsien tekeminen aina lauantai-iltaan saakka. Viimeinen töitä ja koulua yhdistävä viikko oli ohi ennen kuin ehdin edes ajatella asiaa ja tottakai eilen aamulla heräsin siihen, että olo on flunssaisempi kuin aikoihin. Just my luck! Nyt sitten pari päivää olen niistänyt koko ajan ja kuulostanut elefantilta, mutta toivon, että tämä tästä kohta kääntyy taas voitoksi. Eilen jaksoin onneksi kynsienkin kanssa temppuilla - idea kun löytyi, toteutukselle en vain aluksi löytänyt aikaa. 


Halusin dreaming teemaan hempeän pohjan, jolle leimata sitten höyhenen. Höyhenet tuntuu olevan aika hallitseva teema tämän haasteen kynsissä. Harrastin taas sienellä töpöttelyä valkoisen päälle, töpöteltävinä lakkoina keltainen, vihreä ja vaaleanpunainen pastellifiiliksissä. Kovin selvästi eri sävyjä ei kynneltä erota, mutta onneksi kuitenkin sen verran, että pohja ei näyttänyt ihan tasaisen lattealta. Päälle vielä China Glazen Fairy Dustia ja nätti hempeä kimallus oli valmiina. 


Leimaamisessa taas oli käytössä ensiksi Bornprettystoren Qgirl-001 sekä Konadin m77. Tuntui jotenkin hassulta leimata konadin laatalla - ja itseasiassa konadin leimasimellakin kohdistaa nuo höyhenet - pitkästä aikaa. Jotenkin konad on itselläni jäänyt kaiken muun paitsi scrapan ja leimauslakkojen ohella ihan taka-alalle.

Pohjalle leimasin siis valkoisella konadin lakalla tuosta Qgirl  laatasta tuon blingbling kuvion ja päälle pienet höyhenet China Glazen Harmonylla. 


Kynsillä:
Barry M - Matt White
China Glaze - Fairy Dust
China Glaze - Lemon Fizz
China Glaze - Something Sweet
China Glaze - Grass Is Lime Greener
China Glaze - Harmony 
Qgirl - 001 + Konad White
Konad m77 

Mielestäni nämä kynnet sopi hyvin teemaan ja myös omaan uneliaaseen fiilikseen tällä hetkellä. Voisi olla hyvä jo näin sunnuntaina alkaa katsella ensi viikon teemoja, jotta aina sen viimeisen postauksen julkaisu ei jäisi ihan viimeiseen iltaan.


4 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...