16.5.2015

#ablecs15: Matte


Vaihdetaan blogin puolella viikon toisen haasteteeman pariin ja tällä kertaa liikutaankin taas vähän syksyisimmissä maisemissa. Teemana olisi mattaa ja vaikka pidänkin mattakynsiä kauniina, niitä tulee verrattain harvoin itselleni tehtyä. Ja jos haluan mattaa, se on päällyslakka, jonka kanssa kikkailen, ei yleensä mattalakka. Ja sitten heti rikon tätä omaa monologia esittelemällä kynnet, joissa sitten on ihan mattapintaiseksi kuivuvaa värilakkaa. Menee hyvin. 


Nyt keväällä ainakin Zoya ja Essie päättivät, että mattalakkojen aika on taas jälleen ja julkaisivat omat kokoelmansa. Ajattelin, että njäh, en osta. Tämä Coat Couture jäi kuitenkin vähän kaivertelemaan mielen perukoille ja lopulta päätin sen kotiuttaa New Yorkin reissulta jos se sattuu tulemaan vastaan. Tulihan se, ja kyllä mä tästä lakasta pidän - seuraavan kerran saatetaan vaan lisätä vielä päällyslakkaa päälle. Myönnettäköön, että myös yksi toinen lakka tästä kokoelmasta jäi vähän sellaiseksi to buy or not to buy -lakaksi (bun intented) mutta ainakaan vielä se ei ole löytänyt kokoelmiini. 


Mattapinnan päälle en kaivannut erikoisia koristeluja, joten lakkasin kaksi aksenttikynttä piristämään ilmettä. Nimetön on taas vaihteeksi tuota kukaleimaa, johon tässä taannoin rakastuin ja keskisormi esittelee yhden Glam Polishin flakieistä. 


Kynsillä:
(osan tuotteista kuvasta unohtaneena)
Essie - Coat Couture
OPI - Lincoln Park After Dark
Glam Polish - Arcana Dark
Essie Blanc 
MoYou London - Pro  06 + Konad Black 

En tiedä mitä tuolle Lincoln Parkin pullolle kävi kuvausvaiheessa, koska vaikka lakka on todella tumma punertavanvioletti, jota helposti voisi luulla mustaksi, ei se kuitenkaan ole ihan niin musta kuin mitä yllä oleva kuva antaa ymmärtää. Ei anneta sen kuitenkaan hämätä, koska lakka ei kuitenkaan ollut kuin pohjana Glamin flakielle tässä manikyyrissä.

Mitä mieltä muut on matasta, yey vai njay? Itse väittäisin, että ajoittain toimii ihan kivasti, mutta suurimman osan ajasta prefeeraan lakkani kiiltäväpintaisina. (Tekstuurit tosin taas ovat sitten ihan oma lukunsa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...