18.5.2015

Enchanted Isle


holy holo! 

Olen yrittänyt rajoittaa välillä hololakkojen ostamista, sillä loppuviimein tekstuurien ilmestyttyä tämän pallon päälle, holot on jääneet vähälle käytölle. Mulle aiemmin holot oli niitä lakkoja, joita käytin aina silloin kun piti saada jotain nopeaa ja kivaa kynsille, koska ne kuivuvat nopeasti, ovat ohuita koostumukseltaan ja näyttävät superihanilta yksinkin. 

Havahduin kuitenkin viime viikolla siihen faktaan, että käyttämättömissä on enää kaksi lakkaa ja niistäkin kumpainenkin on holoja. Arvoin hetken lakkojen välillä kumpaako käyttäisin, mutta päätin, että Emily De Mollyn Enchanted Isle vei voitin. Ostin tämän silloin taannoin EdM:n sivuilta heidän sample salen aikaan, koska yksi lakka, jonka olisin halunnut oli jo sold out ja tämä vihreä holo kiljui pääsyä ostoskoriini. Mullahan ei ole rehellisen vihreää holoa vielä. (Ainakaan muistaakseni). 


Nappasin lakasta ensiksi swatch kuvia, sillä se pääsi edustamaan töissä päivän ihan ilman koristeluja. Ajattelin, että lakka ei näkisi koristeluja, koska paljon papereita käsittelevänä, konetta näpyttelevänä ja muutenkin käsillä koko ajan jotain tekevänä lakat on usein työpäivän aikana koetuksella. Olin positiivisesti yllättänyt siitä kuinka hyvin nuo kesti.

Ja tuo holoefekti. Vaikka rakastankin scattered holoa melkein enemmän kuin tätä lineaarista, niin pakko myöntää, että silloin kun efekti on tätä luokkaa, en voi olla rakastamatta sitä. 


Vihreä  lakka kaipasi kaverikseen leimoja, jotka ei peittäisi liikaa. Nappasin testiin Bornprettystoresta saadun Qgilr-008 laatan. Mä tappelin tämän laatan kanssa jo kerran viikko-pari takaperin, enkä saanut leimoja nousemaan millään MoYou Londonin suorakulmaiseen löllöstamperiin. Nyt yritin mun luottostamperilla ja sain kuin sainkin leimattua kukat kynsilleni. Ihan kivutonta se ei tälläkään kertaa ollut, mutta sain kyllä tulosta aikaiseksi.

Laatta siis leimaa kyllä, mutta toimivaa stamper-lakka -kombinaatiota saattaa joutua vähän hakemaan. Samoin itseäni hiukan ärsyttää se, että laatan kukkakuvio ei ole symmetrinen vaan kukkasia on vähän joka koossa epämääräisenä läjänä. Alun vaikeuksien kanssa pelkäsin, etten saisi koko laattaa toimimaan, mutta kyllähän siinä lopulta onnistuin. Olen kuitenkin iloinen, että omia rahojani en tähän ole käyttänyt, voi olla nimittäin, että toistamiseen tätä ei tule käytettyä pienoisten ongelmien vuoksi.  Kynsillä: 
Emily de Molly - Enchanted Isle
Qgirl -008 + Konad White 


Mä olen yrittänyt pitää näppini erossa eri indie-valmistajien holoista, koska pelkäsin, että jos kastan varpaani näiden mereen, ei siitä ole enää takaisin tulemista... Jos laatu on tätä, voi olla, että yksi jos toinenkin indie-holo vielä kokoelmiini löytää...

Miksi maailmassa pitää olla niin paljon ihania lakkoja?

8 kommenttia:

 1. Oi että, on kyllä kaunis sävy, todella nätti vihreä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rakastuin tähän kyllä itsekin, kaunis kuin mikä!

   Poista
 2. Kyllä on kaunis lakka .. en tiiä miksi , mutta vihreän sävyiset tällä hetkellä iskee lujaa ,
  kiva toteutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla taas vihreä ei usein ole lempiväri (jos nyt minttua ei lasketa, joka iskee aina), mutta eihän tällaisesti vihreästä voi olla pitämättä :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...