28.5.2015

To Peach His Own


Viimeaikoijen onnistunut resepti skittlettejen luomiseen: yksi kynsi leimaten, yksi kynsi tekstuurilla ja loppuihin lakka, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana. Ei sen tarvitse olla liian monimutkaista, mutta siitä huolimatta kauniit, nätit ja verrattaen kompleksit kynnet on kuitenkin helppo toteuttaa. Tämä toimi myös motivaationani käyttää testaamattomien lakkojen ständin lakkoja, jotka kyllä ovat erittäin mieluisia, mutta joiden kohdalla en ihan varmasti osannut päättää miten ne koristelisin. Niin kuin esimerkiksi tässä lakkauksessa tuo KBShimmer. Oma koristelutyylini on yleensä pohjalakan alleen peittävääja olisihan ollut ihan vääryy peittää ihana lakka koristeluilla kokonaan. Mutta sitten taas yksiväriset kynnetkin olisivat vähän tylsät... 


Persikkainen glitter on tosiaan KBShimmerin To Peach His Own kevään kokoelmasta. Mä luulen, että multa pitäisi kieltää sanat "mä en oikein tykkää", koska yleensä päädyn aina pyörtämään omat mielipiteeni jossain vaiheessa. Mähän olen monesti sanonut, etten oikein piittaa persikkaisista lakoista, ksoka se ei yleensä sovi oman ihoni kanssa. Mutta nyt kun lakkaan on lisätty juuri oikean värisiä glittereitä, voi ihanuus miten pidänkään tästä. Edellisen kerran Harlowlta tilatessa mietin, joudunko katumaan sitä, että tämä oli yksi harvoista kevätkokoelman lakoista, jonka tilasin, koska yleensä kaikki persikkaan taittavat lakat lähtevät kokoelmastani kävelemään nopeammin kuin pian, mutta tällä kertaa onneksi yksilö oli sellainen, jota kelpaa katsella vielä tulevaisuudessakin. 


Leimana taas vaihteeksi toimii MoYou Londonin Pro 06 Konadin mustan lakan kanssa valkoiselle pohjalle (kyllä, olen edelleen rakastunut tuohon leimaan). Tekstuurina taas käytin Kikon Cupcake kokoelman 648 Pineapple lakkaa. Taisin mainita jo joskus aiemmin, että pitäisi tänä keväänä ja kesänä käyttää enemmän näitä Cupcake lakkoja, koska viime vuonna ehdin juuri ja juuri testata näitä ja sen perästä jäivät laatikoihin hengailemaan.

Jotenkin viime kesä ja kevään aikana myin ihan hirveästi lakkoja pois, mutta samalla myös ostin ihan järkyttävän määrän lakkoja tilalle. Silloin useat lakat tuli tetstattua vain nopeasti usein osana skittlettejä, joten vähitellen voisi koittaa kaivaa laatikoista niitäkin lakkoja, jotka ehdottomasti ansaitsisivt päästä taas kynsille. 


Kynsillä:
China Glaze - White
KBShimmer -To Peach His Own
Kiko - 648 Pineapple
MoYouPro 06 + Konad Black 

Minkälaisia muita suosikkireseptejä kanssalakkaajilla on skitlettejen varalle? Itse mietin, että jos tekstuurilakan näissä korvaisi hololla, voisi lopputulos olla aika silmää miellyttävä myös... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...