22.5.2015

#ablecs15: Keeping it simple


Otetaan myös viikon toinen haasteteema eetteriin aiheeksi, tällä kertaa siis yritetään pysytellä yksinkertaisuuden rajoissa, teemana Keeping it simple. Hyvä antaa tällainen haaste ihmiselle, jonka logiikka on yleensäkin juuri se more is more ja yksinkertainen tarkoittaisi korkeintaan yksivärisyyttä, joka on kuitenkin vähän turhan tylsä valinta. Ajattelin myös niittejä, mutta koska viikon aiempi haastelakkaus sisälsi jo niittejä, ajattelin, etten voi oikein oikeuttaa kahta samanlaista lakkausta viikon sisään. 


Päätin sitten, että mulle yksinkertaista on sellainen lakkaus, joka syntyy kynsille kuin itsestään. Toimivaksi todettu lakka ja leimat, joiden tekemiseen ei mene kuin se minuuttista maksimissaan muutamaan. Tiedän, että monille ihmisille nämä kynnet olisi kaikkea muuta kuin yksinkertaisuutta edustavaa, mutta mun maailmassa lakatessa ensimmäisellä mieleentulevalla lakalla ja leimatessa ensimmäisellä käsiinosuvalla laatalla, on kyse yksinkertaisista kynsistä. Eipä näitä kynsiä tehdessä kauaa nokka tuhissut, vaikka kaivelinkin tuon Kikon lakan pohjalta viimeisetkin pisarat pullosta. Nyt se on tyhjä, toinen kahdesta ikuisuussuosikkilakastani. Mikä tarkoittaa sitä, että seuraavan kerran minttua kynsille halutessani saan korkata ihan uuden ja tuoreen pullon käyttöön. 


Leimauksissa on tällä erää viimeinen Bornprettystorelta saatu laatta, tällä kertaa kyseessä on Qgirl-006. Pahoittelen, jos jonkun mielestä nämä arvostelupostaukset tulee vähän turhan tiheään tahtiin blogiin, mutta usein tuotteita testiin valitessa on mulla mielessä jo minkälaiset kynnet milläkin tuotteella haluan toteuttaa ja siksi ne pääsevätkin käyttöön usein aika pian saavuttuaan.

Kuvista voi nähdä, että tämänkin kanssa oli pientä ongelmaa leimausjäljen kanssa. Kuvio nousi kyllä mukavasti stamperiin, mutta pieniä aukkoja on näköpiirissä ajoittain. Ylipäätäänkin mielestäni nämä Qgirl -sarjan laatat ovat olleet ihan hyviä, muttei kuitenkaan loistavia laadultaan. Nämä leimaa, mutta leimausjäljessä on välillä toivomista. Jos vertaan näitä aiemmin testaamiini BPS:n omiin leimauslaattoihin, on puljun omat mielestäni parempia laadultaan. Siis ainakin ne, mitä omalle kohdalleni on sattunut.


Kynsillä:
Kiko - 389 Mint Milk
Qgirl-006 + Konad Black & CG - Joy 

Onko muut #ablecs15 -haasteeseen osallistuneet sitä mieltä, että tämä kevät on kaahannut silmien ohitse ihan kamalaa vauhtia? Juurihan pyörittelin päässäni ensimmäisen viikon teemoja pohtien mitä kynsilleni tekisin ja nyt ollaan ensi viikolla laittamassa jo koko hommaa pakettiin... Ihan hullua!

4 kommenttia:

 1. Kivat ja kaunis mintunvihreä lakka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, tuo Kikon 389 on ihan täydellisin minttu, mitä maan päältä löytyy :)

   Poista
 2. Siis ihan täydellisen sävyinen toi kiko!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...