12.5.2015

Can I Get An Untz Untz


Kenellekään tuskin on jäänyt epäselväksi, että China Glazen Electric Nights on ollut tämän vuoden puolella yksi ehdottomia suosikkejani ja kokoelman lakat on näkyneet blogissa esillä jo pariinkin otteeseen. Mullahan ei oikeastaan ole reivi-kulttuuriin minkäänlaisia kytköksiä ja suurin osa tämän tyylin biiseistä kuulostaa omaan korvaani lähinnä rasittavalta jumputukselta, joka toistaa biisistä toiseen samaa kaavaa. Varmasti, jos asiaan lähemmin tutustuisi, löytäisi tästäkin genrestä uusia syvyyksiä, mutta tällä hetkellä ei vain iske. 

Jos kuitenkin otetaan se rave-elementti pois tästä kesän neonkokoelmasta, jää jäljelle kauniita lakkoja hauskoilla nimillä. Pakko myöntää, että tämä Can I Get An Untz Untz on mielestäni ihan loistavan hauska nimi - tiedä sitten kertooko se oman huumorini tasosta... 


Pohjalla on pari kerrosta valkoista, jonka päällä kerros Can I Get An Untz Untz:ia. Mä meilkein väittäisin, että tämä neon glitter edustaisi vielä paremmin mustan lakan päällä, näin valkoisen kanssa kun etenkin vihreät glitterit tuntuvat hukkuvan pohjaan vähän liikaa.

Ja en tiedä johtuiko se tuosta glitteristä ja sen lakkapohjasta, mutta tämä lakkaus kupli, eikä meinannut kuivua ollenkaan. Jos kuvia katsoo suurennuslasin kanssa, näkee kuplat kyllä kynsiltä. Meinasin jättää koko kynnet kuvaamatta kuplien takia, mutta onneksi kuvasin, koska kamera onneksi antoi melko hyvin anteeksi asian. Harmittavasti itselleni jäi melko mjäh fiilis näistä kynsistä, oikeasti kun ne oli ihan nätit, mutta pieni asia vei mieltä sitten vähän matalammaksi. 


Koristeluissa käytin noita kukka-decaleita, joita varmaan joka ikinen kynsiharrastaja omistaa. Itse käytän niin vähän decaleita, että ei ole näitäkään tullut käytettyä, mutta tykkäsin näistä kyllä kovasti. Pitäisi ehkä oppia käyttämään myös decaleita, ne kun on aika mukavan nopea tapa koristella lakkaus jos toinenkin.. Jostain kumman syystä mulla vaan yleensä aina on jonkinlaisia ongelmia decalien kanssa käyttämieni lakkojen kanssa, jolloin harvoin tykkään niistä lakkauksista, joissa decalit esiintyy, vaikka itse koristeissa ei olisi mitään vikaa... Suuren luokan ongelma siis kyseessä :D


Kynsillä:
Barry M - White
China Glaze - Can I Get An Untz Untz
Water Decals

Nämä kynnet on tehty jo ainakin pari viikkoa sitten, mutta vähän jälkijunassa tulee julkaisuun. Nyt kuitenkin näitä kuvia katsellessa mieliteko valkoisille lakkauksille olisi taas kerran melkoisen suuri... Mitähän sitä tänään keksisi kynsilleen? 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...