20.5.2015

#ablecs15: Holographic


Mulla on tällä hetkellä vähän sellainen fiilis, että "annoin pikkusormen, se vei koko käden"... Nimittäin F.U.N Lacquerille... 

Yllä olevat lyriikat on muuten yhdestä lapsuuteni suosikkibiisistä. Sen lisäksi mm. Eepu Normaalin Baarikärpänen, Miljoonasateen 506 Ikkunaa ja Marion Rungin Tipitii kuuluivat siihen repertuaariin, jota lavan virkaa toimittavan olohuoneen pöydän päällä lauloin pienenä aika antaumuksella. En aina tiedä pitäisikö kiittää vai kyseenalaistaa isääni siitä, että meillä kuunneltiin lapsuudessa suomirokkia yleensä lastenlaulujen sijaan. 


Nyt kuitenkin olisi ehkä parempi kertoa kynsistä, eikä niinkään lapsuuden musiikkimausta. #ablecs15 -haasteen toisiksi viimeisen viikon ensimmäisenä teemana on holographic, joten ei kun hololakkaa kynsille.

Mä skippasin viime vuoden lopulla suomalaisissa blogeissa vallinneen F.U.N Lacquer hypen aika huolella, koska näillä lakoilla on kuitenkin hintaa kohtuullisen paljon ja ihan kaikkeen omankaan kukkaroni nyörit ei veny. Lupasin kuitenkin itselleni, että siinä vaiheessa kun alan taas tehdä täyttä työviikkoa luentosaleissa nuokkumisen sijaan, voisin ensimmäiset Funini ostaa. Tokihan helposti aiemminkin olisin voinut priorisoida rahani tähän merkkiin, mutten vaan kokenut sitä tarpeelliseksi. 

Aloin sitten pari viikkoa sitten googletella mitä FUNeja kotiini voisikaan päätyä ja valinnanvaikeushan siinä iski. Tai ongelma oli ehkä se, että merkiltä taitaa löytyä kolme hopeaa ja kaksi kultaista jumalattoman kimaltelevaa lakkaa (plus ainakin osasta vielä holoversiot) jotka kuvissa näyttävät kuitenkin enemmän ja vähemmän samanlaisilta. Yritin sitten selvittää mitkä versiot vastaisivat eniten omaa mieltymystäni aika pitkään. Samalla törmäsin tietoon, että kuvissa aivan jumalattoman kauniilta näyttävä Starry Night Of The Summer on lopetettu kokonaan. Cesarsilla kyseistä lakkaa kuitenkin vielä oli ja koska tarkoitukseni oli sieltä muutenkin tilata pari Konadin laattaa ja oranssi leimauslakka, naputtelin pienen tilauksen menemään ennen kuin edes huomasin asiaa. 


Eikä muuten kaduta, että tämän ostin! Lakka on kaunis kuin mikä, ja vaikka aluksi pelkäsin tämän olevan turhan lähellä OPIn DS Glamouria, ei onneksi siitä ole pelkoa. Tämä on syvempi ja tummempi sininen.

Lakka itsessään on paksuhkoa toisin kuin hololakat yleensä ja sen takia asteen verran hankalaa levittää. Holoille tyypillisesti meinasin välillä saada aikaan kaljuja kohtia siveltimen ohuessa kahdesti samaan kohtaan kynnellä. Ei todellakaan yhtä pahasti kuin esimerkiksi Nfu Oh:n holojen kanssa, mutta kuitenkin siten, että lakatessa piti miettiä minne siveltimellä vetelee ja kuinka paljon lakkaa levittää. 

Idean yksinkertaisiin niittikoristeluihin sain Zigiltä, jonka kuvissa lakka pääsee edustamaan vielä paremmin kuin omissani. 


Kynsillä:
F.U.N Lacquer - Starry Night Of The Summer
Kultaiset pyöreät niitit

Löytyykö muidenkin lakkalaatikoista F.U.N Lacquerin lakkaihanuuksia? Myönnettäköön, että pari kaveria tällekin lakalle on postissa matkalla kotia kohti. Eihän lakkaa voi jättää yksinäiseksi edustamaan merkkiä vaan kaksin on aina kivempi olla lakkalaatikoissa? 

4 kommenttia:

  1. Tää lakka on niin kaunis<3 Mä inspiroiduin kans tosta Sigin postauksesta ja sen takia tilasin samat niitit ja Starry Nightin. Lakkauskin sillä meni aikalai samoil linjoilla tosin vaa niitit oli tähden mallisia :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sigi sai yksinkertaisen näyttämään niin upealta, etten yhtään ihmettele, että moni on apinoinut samaa lakkausta :)

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...