1.12.2010

Holiday collection haul

Pääsen taas ärsyttämään ihmisiä näillä ihanilla "ostin sitä, tätä ja tota" postauksillani. Voisin kutsua tätä joululahjaksi itselleni, mutten ehkä tee sitäkään. Sen sijaan sanon ostaneeni kivoja joululakkoja ja kun joulukuun eka päivä vihdoin koitti, niitä saa myös käyttää.

Today I picked up a package from a local post office that had my holiday order from Head2toebeauty. I could call this a Christmas present for myself but because there's still 22 days before it's Christmas, I can't wait to use these.



Suurin osa lakoista, sekä jokaisen täysi-ikäisen tarvitsema muumijoulukalenteri... Olisin oikeasti halunnut Hello Kitty kalenterin, mutta koska niitä ei enää löytynyt, jouduin tyytymään Muumiin. Ja kyllä, vannon edelleen olevani oikeasti aikuinen, mutta joulukalenteri on vaan perinne, jota ei voi katkaista. 

Most of the polishes that I ordered and on the back I have my Christmas calendar that is Moomin themed. I don't know much about the traditions in other countries but in Finland kids (and me apparently too) have Christmas calendars. They usually have 24 spaces under lids and you get a piece of chocolate, one for each day. There are also ones that don't have chocolate but just pictures underneath the lids. Having a Christmas calendar is a tradition for me and even though I should already be an adult, I still wanted to buy one for myself. 



Tein pienen jaottelun ryhmiin suosikit ja vähän vähemmän suosikit. Tässä ne suosikit, joiden saamista odotin ihan innoissani. Vasemmalta oikealle: Mistletoe Kisses, Mrs. Claus, Little Drummer Boy, Jingle Bells ja Covered in Diamonds. Eniten innoissani olen tuosta Little Dummer Boysta. En tiedä miksi, mutta nam. Samoin Color Clubin Covered in Diamonds on ollut himotuslistalla maailman pisimpään, joten odotan innolla pääseväni kokeilemaan sitä. 

I separated these into my favorites and the ones that are pretty, but didn't make it into the top 5. These are the favorites, from left to right: Mistletoe Kisses, Mrs. Claus, Little Drummer Boy, Jingle Bells and Covered in Diamonds. I think Little Drummer Boy is my favorite. Also, I'm really excited to finally have Color Club's Covered in Diamonds. I've been lemming after it for a long time now.


Ja sitten ne vähän vähemmän suosiskit. Vasemmalta oikealle: Peace on Earth, Jolly Holly, Mommy Kissing Santa ja Sugar Plums. Näistä Peace on Earth paikkaa loistavasti sitä puutetta, kun tajusin, ettei mulla ole oliivilakkoja kuin kaksi: melkein identtiset China Glazen ja Orlyn lakat. Jolly Holly tuntuu ainakin aluksi vähän pettymykseltä, vaikka tiedän, ettei mulla oikein ole kunnon vihreää shimmeristä lakkaa. Mommy Kissing Santa lähti mukaan vain nimensä takia, kun se tuli samoilla postareilla.

The ones that didn't make it to the top five: Peace on Earth, Jolly Holly, Mommy Kissing Santa and Sugar Plums. I really needed Peace on Earth because I have only about two olive polishes that are both kind of glass flecked ones. Jolly Holly isn't as pretty as I thought it would be and I got Mommy Kissing Santa just because of the name and because the shipping fee was the same even after adding this one on. 


Viimeisenä Cheers to You paketti, jossa on mukana lakat Midnight Kiss ja Cheers To You. En oikein tiedä miksi, mutta ajatus China Glaze shotilasista kuulosti liian hauskalta, että voisin passata tilaisuuden kun sen ilmaiseksi sai... 

And last, but not least from China Glaze is the Cheers To You package that includes two polishes, Midnight Kiss and Cheers To You + a free shot glass. I don't know why but for some reason I thought owning a China Glaze shot glass was hilarious and I wanted to have one. 


Kun saavuin kotiin, odotti lattialla vielä paketti ebaystäkin. Löysin todella halvalla 3mm ja 4mm halkaisijaltaan olevia strasseja, jotka on olleet suurin puute nail art kokoelmassani tähän mennessä. Nyt sain nämä (taisivat olla yhdessä postikuluineen jopa 1,5e) ja taas tuli paikattua yksi puute kokoelmissa.

And when I got home, there was an envelope waiting for me with some rhinestones. I didn't have yet 3mm and 4mm rhinestones so when I saw someone on ebay selling these super cheaply (I think these two cost me 1,5 euros combined) so I had to pick some up.

Nyt vain odotan toista pakettiani, joka sisältäisi China Glazen kokoelman kaksi mielestäni ehdottomasti kauneinta lakkaa: Parte Heartyn ja Frostyn. Ne olivat H2T:stä loppu, joten jouduin tilaamaan ne muualta.

Now I'm just waiting for another package that hold my to remaining polishes from the China Glaze holiday collection: Party Hearty and Frosty. Those are the ones that I'm most excited to hopefully they'll come soon. 



13 kommenttia:

  1. O että mitä värejä!<3 Noi on ihan sika nättejä;) Mahto maksaa paljon tollanen läjä lakkoja?;D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Mullekkin kelpais noi CG:n joululakat. Jotenkin yhdessä jouluisia, mutta erikseen monikäyttöisiä ja kauniita! Ja minäkin haluuuuuun China Glaze Shottilasin :D itseasiassa haluaisin niitä 2kpl, toisen setin lakat antaisin jollekkin muulle. Äsh.. nyt ei voi kun kiukutella kun ei oo rahaa tommosiin :P

    VastaaPoista
  3. Aika hauska toi snapsilasi! :D

    VastaaPoista
  4. Mullekin tuli eilen Peace on Earth ja Frosty, myöhemmin on tulossa vielä Little Drummer Boy ja Mommy Kissing Santa, ilmeisesti :D Toi Peace on Earth oli just sen sävyinen vihreä, että se oikein kirkui mun nimeäni. Voisikin ottaa sen testiin seuraavaksi, kun nykyinen lakkaus jo lohkeilee... :)

    VastaaPoista
  5. Mmeri: no onhan noilla vähän hintaa joo, mutta huomattavasti vähemmän kuin suomessa. Varmaan suunnilleen 40e postikuluineen oli noi, en ihan tarkkaan muista. Sillä kuitenkin sais vain 4 China Glazen lakkaa suomesta kun nyt sain kuitenkin 11 lakkaa :D

    my leetle nails: thanks (:

    Laura: Mä tykkään kanssa siitä, kun näistä jokaista voisi käyttää muutoinkin kuin jouluna, vaikka yhdessä nää onkin aika jouluinen poppoo. ja hei, ei saa istuttaa mun päähän ajatuksia toisesta CG shottilasista. Ehkä mulle riittää tää yks. Kaverit saa juoda noista tylsistä, jotka jo kaapissa on :D

    Hantta: eikö olekin, aion varmasti keksii sille vielä käyttöä :D

    Papu: Peace on Earth on vähän mun comfort zonen ulkopuolella, mutta mielenkiinnolla lähden testaamaan sitä. Niin kaunis lakka se oikeasti on

    VastaaPoista
  6. Ihania uutuuksia! Meillä on aika samanlainen maku, just noita sun suosikkeja minäki oon katellu vähä sillä silmällä. ;) ;D

    VastaaPoista
  7. Itse hankin tuon Frostyn ja Sugar Plumsin. Frosty on kyllä todella kaunis vaikka tilatessani ajattelin sen olevan vaan joku täyte, tylsä lakka joka pitää vaan omistaa. Mutta onneksi olikin päin vastoin. :) Sugar Plumsia en ole vielä ehtinyt kokeilla mutta kauniilta näyttää. Party Hearty olisi ollut ihana mutta loppu joka paikasta. :/ Ehkä tyydyn vaan ihailemaan, tuskin sitä niin kuitenkaan olisi tullut käytettyä. Enemmänkin vaan hypistelylakka. :D

    VastaaPoista
  8. Mul olis vielä semmonen tunnustus blogissa sulle :) http://todellaupeeta.blogspot.com/2010/12/korukynnet.html

    VastaaPoista
  9. Sonne: pelottavan samanlainen maku :D ainakin Misttletoe Kisses ja Little Drummer Boy on sellaisia, joiden ostamista suosittelisin. Aivan ihania lakkoja.

    Celia: joo, mä odotan frostya ihan kipeenä mikä tuntuu hassulta kun se on kuitekin niin yksinkertainen. Party Hearty taas on semmoinen pakko omistaa tapaus. Omani tilasin nailetc.com nimisestä kaupasta, jossa ainakin eilen näitä vielä oli. Harmi vaan kun heillä toimitusajat on aika pitkät. Kaksi viikkoa olen omiani jo odotellut, eikä vieläkään näy

    Laura: kiitos (:

    VastaaPoista
  10. Muuten oli ihan pakko vielä lisätä tosta joulukalenterista.. Mie oikeasti etin muumi kalenteria, mutta oli pakko tyytyä Hello Kittyyn, muuta kun ei löytynyt:D

    VastaaPoista
  11. Sylvia: I think so too (:

    Mmeri.: eikä :D jotenkin tosi ironista, että et löytänyt muumia, kun mulla niitä käveli vastaan joka kaupassa...

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...