20.3.2011

007 and a mission: cheap nail polish (Intro)

Joskus kuukausi takaperin ehdotin Sonnelle teemaviikkoa, jonka avulla voisi kumota joidenkin ihmisten ajatuksen siitä, että markettilakat eivät olisi yhtä hyviä kun kalliimmat salonkimerkit. Aloimmekin sitten pohtia teemaviikon toteutusta, joka nopeasti päätyi ideaan, jossa joka päivälle on kahdet kynnet saman sävyperheen lakoilla: toiset toteutettuna halpismerkin lakalla, toiset jollain hihger endimmällä (China Glaze, OPI, Color Club yms.)

Monesti ihmiset miettivät, että kalliimmat lakat ovat automaattisesti parempia, vaikka oikeasti Suomenkin tarjonnasta löytyy todellisia helmiä. Huomisesta alkaen seuraavan kahdeksan päivän ajan meidän molempien blogiin tulee ilmestymään postaus, jossa esitellään molempien kynnet siltä päivältä. Vaikka tämä intro on sama kummallakin, tulevat postauset tulevat olemaan ihan molempien itse runoilemia, joten kannattaa käydä kurkkimassa kummankin blogia viikon aikana.

Yhdessä pohdimme miljoona sääntöä joita noudattaen lakkaukset tulisi toteuttaa ja joka päivälle on valittu uusi halpismerkki, jonka laadusta kertoa. Joka päivälle on myös uusi koristelutyyli / -tapa, jonka avulla yritetään kummatkin toteuttaa teille uudet, erilaiset kynnet nähtäviksi. Kaikki lakkamerkit, jotka tällä viikolla löytyvät esittelystä ovat alle vitosen kaupassa maksavia ja meidän mielestä ostamisen arvoisia. *köhköhpaitsimavalaköhköh*

Yhdessä päätimme rajoituksista ja säännöistä, joita itsellemme määrittelimme. Sanottakoon, että molemmilla on käytössään tahtomansa alus- ja päällyslakat (ei välttämättä hapiksia), musta ja valkoinen lakka Wild & Crazyltä, dotting tool, 1,5mm strasseja ja kaksi glitterlakkaa (China Glaze Fairy Dust ja Color Club Covered In Diamonds). Muun olennainen – ja epäolennainen info – tulee viikon aikana blogeihin, mutta siis nyt taas yritetään päästä siihen lopputulokseen, että halpislakat on ihan yhtä hyviä kuin kaikki muutkin!

Me lyötiin viisaat (ai mitkä viisaat) päämme yhteen ja toivottavasti te tykkäätte! Joten, fasten your seatbelts, huomenna aloitetaan.

ps. älkää unohtako kirppistä, joka pyörähtää käyntiin tänään klo 15:00

There's a myth in Finland that cheaper polishes from ”drug stores” (we don't actually have drugstores like they have in the states or UK but you get the point, cheaper polishes) aren't as good as higher end polishes. I proposed an idea of a theme week to Sonne, another Finnish blogger with some gorgeous design (definitely check her blog out even though she only writes in Finnish). Over the next eight days we'll feature eight cheaper brands of polishes in our blogs to break the myth of bad quality cheaper nail polishes.

So, during the next week, I'll have a post for you each day featuring both mine and Sonne's designs here and a short review of the brand that I'm using. Every day we'll feature a different brand (she has 4 brands and I have 4) and we have more expensive pairs to each polish that the other one is using. So, for example, if I'm doing a mani with Rimmel polish for Monday, she'll have a mani with similar colored polish by a salon brand. We also have a nail art setteled for each day so over the next week, you'll have a lot of nail art creations in this blog.

Due to the huge amount of time that I have to put into doing all the nails, writing the reviews and all that jazz, I'll probably be neglecting the English part of my blog a little. I promise to have a short English part in every post too but I don't think I'll be able to write full on reviews in English too. I still hope you'll like the creations that we'll have to show you and I'll see you tomorrow with my first mani of the week.

9 kommenttia:

 1. Ihan mahtava idea tää teemaviikko!
  Täytyypi seurailla aikaansaannoksianne siis.

  ps. kirppistä odotellessa (-----;

  VastaaPoista
 2. Halpislakkojen suosija ilmoittautuu! Lasketaanko sun mielestä Depend & Lumene halpislakkoihin vai salonkilakkoihin? Dependhän ei taida maksaa neljäkään euroa(jopa alle kolme €? 29 kruunua/pullo tais olla Kicksissä Ruotsissa, en jaksa kurssia tarkistaa) ja Lumene huitaisee vitosen yli 90 sentillä. :D Depend mielestäni on ainakin olevinaan parempaa, kun ei joka kaupasta saa :D

  VastaaPoista
 3. Tämäkin teemaviikko on matkittu charming nailssilta. Muutenkin surkee tämä blogisi, rumia kuvia ja rumat koristeluyritykset. Häpeä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea :) Minä ite suosin todellakin halpislakkoja. On vähän hölmöä kun jossain blogeissa dissataan täysin markettilakat ja bloggaaja joka niitä käyttää :/ Jospa tämä teema viikko avaisi monen ihmisen silmät.. :)

  VastaaPoista
 5. petra: kiva että tykkäät

  Nora: mun mielestä Depend on ihan halpislakka, Lumene nyt vetelee siinä rajalla pitäessään kuitenkin monen suomalaisen silmissä hyvän merkin imagoa. lumenea meillä ei ole tulossa koska kumpikaan ei yhtäkään lumenen lakkaa omista, mutta ainakin itselläni on hyviä kokemuksia lumenestä hamasta menneisyydestä (:

  Ano: kas kummaa kun luen CN:n blogia päivittäin, mutten kertaakaan ole hänen nähnyt pitävän halpislakka-viikkoa, päin vastoin, yleensä puhunut niitä vastaan (: ja kaikella ystävällisyydellä, jos blogini on surkea, kuvani on rumia ja koristeluyrityksenikään ei miellytä, varmasti suomesta löytyy muita blogeja, jotka ehkä miellyttävät sinun tarkkaa silmääsi enemmän

  Nunnu: mä myönnän käyttäväni paljon salonkilakkoja, koska joku typerä ääni oman pääni sisällä on mielissään kun tiedän kynsillä olevan vaikka OPIa, mutta silti olen vahvasti sitä mieltä, että halvat lakat voivat olla yhtä hyviä, elleivät jopa parempia kuin jotkut salonkilakat. mulle ei ikinä tulisi mieleenkään halveksua bloggaajaa, joka käyttää vain halpislakkoja ja mielestäni on tosi harmi, jos joskus olet tuollista kuullut

  VastaaPoista
 6. Enhän mä halpislakkaviikosta puhunut vaan teemaviikon matkimisesta. Aika paljon täältä löytyy muutenkin matkimista, käytät samoja ilmaisuja kun kuvailet lakkoja ja matkit juttujen aiheit otsikoita myöten. Keksi jotain omaa joskus.

  VastaaPoista
 7. Eihän asia mulle kuulu, mutta ei kenenkään ole pakko tätä blogia lukea ellei itse halua. Minusta kuvat ovat laadukkaita ja koristelut todella taitavia verrattuna omiin söherryksiini, mutta jokaisellahan on oma mielipide. :) Sitä paitsi, veikkaan että aika monessa blogissa on teemaviikkoja, oli se sitten halpislakkaviikko tai pukeudu mustaan -viikko.

  VastaaPoista
 8. Nora: tottakai jokaisella on oma mielipide, tuota mielipidettä nyt ei vain voi edes vakavasti ottaa, kun se on niin lapsellisesti ilmaistu (: ja olet oikeassa siinä, että teemaviikkoja nyt on joka blogissa, ollut jo pitkän, pitkän aikaa, ei CN ole mikään idean patentoinut keksijä. noissa kommenteissa nyt näköjään on taustalla kateus / uhkana näkeminen / god knows what, mutta kyseessä ei ole ihan kukaan teini, joka kuvittelee puolustavansa toisen bloggaajan kunniaa, mikä tekee tästä asiasta vielä viisi kertaa hauskemman kuin mitä se jo noiden lapsellisten kommenttien pohjalta oli :D

  VastaaPoista
 9. Cn on itse tietoinen tästä matkimisviikosta koska ilmoitis asiasta hänelle sähköpostiin. Tapana on laittaa hänelle kaikki kopioimislinkit koska hyvä tietää miten paljon matkitaan.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...