18.3.2011

Stickers to go


Niin kuin olen aiemminkin sanonut, olen välillä huono käyttämään kynsitarroja ja water decalseja (kynsitatuointi on mielestäni maailman typerin sana ja kieltäydyn käyttämästä sitä :D), koska yhyy, ne kuluu. Nyt kuitenkin päätin, että käytettäviksi ne on ostettu ja neljää tarraa jäi yhdelle arkille kun näitä kynsiä tein. Tarrat ebaystä, lakka Wild & Crazyn Summer Neon, jota vähintäänkin rakastan.

Tykkäsin kynsistä kovasti ja tarrat on tiskausmaratonista huolimatta edelleen mielestäni ihan hyvin paikallaan. Aluksi tein sen virheen, että yritin iskeä tarrat liian märän lakan päälle ja eihän siitä seurannut kuin feilaus peukalon kanssa, mutta yksi kerros pikakuivattavaa ennen tarroja kuivatti pinnan hyvin ja sain loput ongelmitta kynsille.


ps. eräs lahopää tietysti lähti tänään palauttamaan lainassa ollutta autoa Tampereelle ja jätti kirppistä varten sivuun laitetut meikit lipaston päälle... luultavasti teen silleen, että laitan ton massiivisen lakkamäärän kirppikseksi sunnuntaille ja alkuviikolle meikkejä. Lupaan yhdistellä postikuluja jos joku haluaa meikkikirppistä myös odottaa, mutta siis kirppis lakkojen (ja muutaman fimolajitelman ja tarrojen) osalta pyörähtää käyntiin näillä näkymin sunnuntaina. Varmistan ajankohdan vielä myöhemmin.


Like I've said before, I'm not that good at using nail stickers and water decals. Even though I've bought them to be used, somehow I still feel like I don't wanna use them. Last night I used almost entire sheet of stickers for this look and I'm happy that I did, 'cause I like the nails. 


The stickers are from ebay and the polish is Wild & Crazy - Summer Neon. I absolutely love this polish and the stickers work well with it. My right thumb failed a bit since I tried applying the stickers over pretty wet polish which didn't work at all. After using a coat of fast drying top coat, the surface was dry enough to apply the stickers and my other fingers looked better. I think if I had waited long enough for the polish to dry completely, these would've looked even better, but I was impatient and didn't wanna wait too much. 

14 kommenttia:

 1. ihan mielettömät!! kuola vaan valuu kun katson näitä! :D

  VastaaPoista
 2. Aaaaaah, ihanat!!! Tosi ihanat!

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka nätit kynnet! :) Tosi ihanat.

  VastaaPoista
 4. sooooo pretty<3 .. I cant wait to get some nail stickers & water decals myself, I LOVE the look of this design!! xx

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! Tosi monipuolisesti koristeltu ja kiva kun kaikki kynnet on vähän erilaisia. Väritkin on mieleeni! :)

  VastaaPoista
 6. Todella nätit kynnet :) Ehdin jo ihmetellä, miten tuo kuvio on tehty, mutta ilmeisesti tarroillahan se.

  VastaaPoista
 7. Upeat kynnet ja kauniin värinen lakka!

  VastaaPoista
 8. Nätit kynnet ja tosi kivoja tarroja!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kynsiä kehuneille!

  Thanks everyone who liked these nails (:

  VastaaPoista
 10. ooh onpa nää kivat! ja noi kuviot ei oikeestaan ees näytä tarroilta vaan enemmän siltä kun ne olisi tehty jollain nail art-lakoilla, ainakin mun silmään :d Kynsitarroissa ärsyttää kyllä itseäni a)hinta suhteutettuna siihen että yleensä arkista riittää kerraksi tai kahdeksi. b) tarra-arkeista jaa melkein aina jäljelle joku ihan hömö määrä ja niitä on joskus hankala saada käytettyä ja c) jotkut tarrat rupeaa tsi nopeasti repsottamaan reunoista, no matter paljonko päällä on lakkaa ja tämä repsottaminen koituu usein lakkausten turmioksi. oho mikä romaani :o

  VastaaPoista
 11. I've recently found your blog and can't get enough!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...