13.3.2011

OPI -Ali's Big Break w/ bornpretty water decalsKävin eilen ideaparkin sokos emotionissa ihan vaan tutkimassa, mitään ei pitänyt ostaa, mutten voinut vastustaa kiusausta kun jo syksystä saakka himoittelemani Ali's Big Break Burlesque kokoelmasta oli alennettujen kasassa. Tämä ihana punainen glass flecked kaunotar on kummitellut  mielessäni jo pitkään kun alkuperäiseen Burlesque-tilaukseen päätyi Teas-y Does It tämän tilalle (ihana lakka sekin tosin). Alekorista jonkun himoitsemansa lakan löytäminen on yleensä parhautta.

Punainen kaunotar piti heti saada kynsille ja kolmella kerroksella lopputulos oli nätti. En tiedä mikä omaa kättäni vaivasi kun tuntui, että lakkasin eilen enemmän kynsinauhoja kuin kynsiä (sormet kauniissa kunnossa ennen siistimistä) mutta siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella siitäkin selvittiin. Koristeiksi valitsin viimeiset BornPrettyltä saamani jutut, joita en täällä ole näyttänyt. Kyseessä on Hello Kitty water decals paketti, jonka yksiä kukkakuvioita käytin tähän. Mä olen hirveän huono tarrojen ja decalsien käytössä, koska olevinaan säästelen niitä ihan turhaan.

Punertavanvioletit ruusukuviot sopivat mielestäni kivasti punaiseen lakkaan ja vältin sen joulu-fiiliksen. Decalsit toimivat siis siten, että leikkaa pahvista kuvion irti, uittaa sitä pinseteillä vesilasissa noin 20 sekunttia - tai sen verran aikaa kun sulta kuluu kalastaa se pinseteistä pudonnut kuvio lasin pohjalta... - nostat sen esimerkiksi kämmenesi päälle ja varovasti sormella liikutat kuviota suojapaperin päältä. Itse nappasin kuvion pinseteillä heti kun sen reuna oli edes vähän suojapaperin ulkopuolella ja asettelin kynnelle.


Tää on kokonaisuudessaan toinen kerta kun koitan water decalseja ja nämä onnistui hyvin. Kynnen pinnalla ei tunne että olisi yhtään mitään ilman päällyslakkaa tai sen kanssa, ja kuvioita oli muutenkin todella helppo käsitellä. Pidin myös siitä, että 20 kuvion arkissa on jokaiselle kuvalle peilikuva, eli oikeassa kädessä itselläni on kuviot oikeassa reunassa kynttä kun taas vasemmassa on kuvan osoittamalla tavalla. Olen neuroottinen tällaisten asioiden suhteen... Nämä kuvat on muuten yksipuoleisia, eli näissä ei toimi se taktiikka: liota vedessä, iske pahvipuoli ylöspäin kynnelle ja irrota pahvi. Oikeastaan se on vain hyvä, koska näiden toinen puoli on kokonaan valkoinen, mikä takaa sen, että näiden väri ei varmasti vääristy tummienkaan lakkojen päällä.

Maailman pisimmän jaarittelun päätteeksi mainitsen vielä tuosta alennuskoodista, jonka tarkemmat tiedot on sivupalkin ylimmässä kohdassa. Se on voimassa vielä tämän kuun loppuun, joten nyt jos koskaan kannattaa sitä käyttää. Itsekin olen jo pari tilausta tehnyt ja saatoin saada markkinoitua mm. granaattiomenakynsinauhaöljyn äidilleni niin että sille "saa" kuulemma tilata oman...


Super long review ahead, I'll warn you... Yesterday I went to a local beauty store and I found Ali's Big Break on the clearance bin. I've been wanting to buy this one since the Burlesque collection came out but somehow I never did. I have tons of reds already so why would I need this (amazing class flecked beauty) one. Well, now that it was on sale, buying it was completely okay in my opinion. 


I did want to do something over the red but didn't know what to. I ended up going with the last thing I have yet to review from Born Pretty, their nail decals. I chose this package because of the to die for Hello Kitty decals, but this time I used some purple roses from the package. I'm really bad with nail stickers and water decals because I always feel like I wanna save them for later use even though I've got them to be used.


This was my second time ever using water decals. You cannot even feel these on your nail (with or without top coat) so these work perfectly for everyone who hates stickers cause they don't stick well to your nails. Basicly what you do with these is soak the cut piece of paper with the pattern on it in water for about 20 seconds (or however long it takes for you to fish out the decals from the bottom of the glass after it slipped from you tweezers...) lay it on your palm and gently with you finger slide the decal of the paper that it was on. I picked the decal up with my tweezers as soon as it had just a little free edge off the paper and placed it on my nails. Super easy and not time consuming at all.


All in all, I really liked these. They were easy to work with and super pretty on the nail. I like how in a sheet of 20 decals, you have 10 unique designs and mirror images of each, so my right hand has mirror images to these and I love that one. These are only on sided (they have white base) so these show really nicely over darker colors too. 

I also wanted to remind you of the coupon code that I have. More information can be founded in the sidebar but it is valid till the end of this month. I have to go and pick up some cuticle oils for my mom and for my sister after raving about the pomegranate one that I have in front of their faces. 

5 kommenttia:

 1. Nätit kynnet. :) Mä en vain tiedä mikä siinä on että mä en kauheasti tykkää käyttää ihan vain punasta kynsilakkaa vaikka siinä olisi kuinka shimmeriä tms. Sivuutan aina mielelläni punaiset lakat, jouluna kyllä voin sitten käyttää ihan mielelläni. :D

  VastaaPoista
 2. Noi on kivat ja simppelit kynnet! Ja ei hienosti vältit joulufiilikset :) Mua itseäni harmittaa kun lakkakokoelmista puuttuu kokonaan ihan vaan normaali kirkkaanpunainen kynsilakka.

  VastaaPoista
 3. Onpas todella kaunis lakka ja todella ihanat water decalsit!

  VastaaPoista
 4. Sievät kynnet - ja onpas upean sävyinen lakka. Olen tuota katsellut jo moneen otteeseen "sillä silmällä", saa nähdä koska sorrun tilaamaan :)

  VastaaPoista
 5. Serrated: juu, mullakin punaiset on sillä ei-listalla yleensä aina paitsi jouluna, mutta aina välillä niitäkin käytän

  Lilja: China Glazen Salsa on ainakin mun luottopunainen, sitä voin suositella (:

  Vauhtimamma: kiitos (:

  Papu: mäkin olen katsellut "sillä silmällä" pitkään ja kun alennuksesta löytyi niin pakkohan se oli ostaa :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...