23.3.2011

007 and a mission: cheap nail polish (Wild & Crazy)


Näköjään tää teemaviikko repii mut väkisin ulos mun comfort zonelta. Kokovalkoiset kynnet, apua! Yllättävän hyvin näissäkin kyllä viihdyin, vaikka väriä vähän vierastinkin. Mulla on avonaisina varmaan yli 10 valkoista lakkaa (enkä edes huijaa yhtään, voi apua!) ja vaikka käytänkin valkoista lakkaa käytännössä päivittäin, ei se ikinä ole se dominoiva osa kynnelläni. Tällä kertaa oli ja selvisin päivästä läpi.

Kyseessä on siis Wild & Crazyn valkoinen Montana, joka on saanut aika paljon hehkutusta osakseen. Oma pulloni mulla on ollut muutaman kuukauden ja aika ikävästi tämä on päässyt paksuuntumaan. Peittävä perusvalkoinen tämä silti on ja näissä kynsissä taisi olla kaksi paksua kerrosta lakkaa. Suosittelisin tätä ehdottomasti valkoiseksi lakaksi, jos ei netistä halua tilata. Muutenkin Wild & Crazy on ihan loistava merkki, jolla on tosi ihania sävyjä. Tämä merkki kuuluu ehdottomasti mun pyhään kolminaisuuteen markettilakoista: Models Own, GOSH ja Wild & Crazy. 


Kuvien perusteella voi ehkä arvata, että päivän koristeluna oli strassit. Omani on 1,5mm, 2mm ja tähtistrasseja ebaystä. Huomasin näitä kynsiä tehdessä, että mulla ei taida olla mustia pieniä strasseja ollenkaan, joten pääsen taas ebay-shoppailemaan...

Sonnen tulkinta kynsistä tapahtui China Glazen valkoisella White on White lakalla, jota itsekin voin lämpimästi suositella. Sonnella oli käytössä osaksi myös Konadin strasseja, joihin itse en kyllä rahojani pistäisi kun ebaystä saa 100 kertaa enemmän strasseja samalla rahalla.


Ja ai niin, muistutus vielä siitä, että meikkikirppis ois tiedossa tänään klo 18, jos sieltä haluaa kurkkia mitä olisi tarjolla!

ps. sonnen postauksen perusteella moni ajatteli, että meille on nyt tullut vähintään ydinsota tai asumusero tämän teemaviikon takia. voin omastakin puoletsani vakuuttaa, että ollaan edelleen ihan loistavissa väleissä ja meillä on ollut vain hauskaa tätä toteuttaessa. 

Today on our theme week, we had a white theme with rhinestones. My nails (the top pictures) were done with Wild & Crazy Montana and some rhinestones from ebay. Wild & Crazy is a brand that is sold at least in Finland and Estonia and the polishes cost here 2,95 euros. They're relatively cheap considered how much polish usually costs in Finland and the quality is also great. Sonne's NOTD was done with China Glaze White on White and mostly with Konad rhinestones.

12 kommenttia:

 1. näyttääkö vaan tossa kuvassa vai onko toi wild and crazyn ihan valkoinen ja tuo China Glazen tollanen kermaisen valkoinen? jos nyt ymmärrät mitä tarkoitan:D

  VastaaPoista
 2. Onpa söpöt kynnet molemmilla. :3

  VastaaPoista
 3. Keijju: tulin siihen tulokseen, että mun CG on näköjään jossain hukassa (luulavasti vanhempieni luona) joten kysyin sonnelta, joka sanoi näin "toi wild and crazy on ainaki pullossa huomattavasti valkoisempi vrt chinaan joka on just ihan vähä luonnonvalkosempi". omasta mielestäni tuo CG siis on kanssa ihan valkoinen, mutta varmasti vähän tätä W&G:tä pehmeämpi

  Sanna: kiitos (:

  VastaaPoista
 4. Kivat kynnet, vaikka valkoiset ovatkin - tekee varmaan tuo pinkki-musta yhdistelmä koristeluissa sen, että miellyttää mun silmää kuitenkin :3
  Minä en myöskään osaa kokovalkoista käyttää kynsillä. Monesti on yritetty, mutta aina sitä sitten päätyy peittämään vähintään puolet kynnestä jollakin muulla värillä..

  Ja Montana tuli hankittua ~kuukausi sitten, oli ihan positiivinen yllätys, kun kaikista luetuista kehuista huolimatta piti suhtautua vähän epäillen ._.

  VastaaPoista
 5. Söpöt kynnet! :) Ja ihan molemmilla. :3

  VastaaPoista
 6. tällä kertaa tykkäsin enemmän sun tekemistä kynsistä! :) mutta molemmat kivoja :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon ihan rakastunut valkoiseen lakkaan ja oon monestikin lakannut kokovalkoiseksi. Tosi raikkaan näköiset kynnet saa noilla strasseilla! :)

  VastaaPoista
 8. Ompas kivasti toteutetut! :--) Mulla on joku suuri intohimo mustiin timantteihin ja huomasin jo pikkukuvasta että täällä on moisia käytetty. Kuitenkin kivat värit muutenkin nuissa! Ehkä hiiren verran kivemmat noi sun kynnet :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kivat kummatkin kynnet! Tykkään sun blogista:)

  VastaaPoista
 10. Ihanat :) Rakastan noita pikku koristeita/blingejä :D

  VastaaPoista
 11. Lumi: minäkin epäilin Montanaa hurjasti hehkutuksesta huolimatta, mutta onneksi se osoittautui yhtä loistavaksi kuin miksi sitä oli puhuttu (:

  Serrated: kiitos (:

  Petra: kiitti, mukavaa, että tykkäsit (:

  Hanilo: mun pitää siis selvästi yrittää suodattaa itseni tohon valkoiseen vielä :D

  Lilja: kiitos (: mullakin on nyt fiksaatio mustista timanteista ja olenkin yrittänyt ebaystä metsästää kohtuuhintaista kivaa strassihyrrää, jossa olisi pelkkiä mustia strasseja

  Aino: ihana kuulla, että tykkäät (:

  KarzU: mäkin rakastan noita timantteja, ne on niin hauska lisä aina

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...