23.3.2011

Chantelle-naamio

Anteeksi, että joudutte kestämään miljoona postausta minulta yhden päivän aikana. Mulla on vaan ollut mieletön motivaatio bloggailla tässä viime aikoina ja tekisi mieli kirjoitella koko ajan jotain. Omat fiilikset tämän blogin pohjalta ovat olleet aika vuoristoradassa tässä viime päivinä, lähinnä on ollut todella huonot fiilikset noiden kahden eri anonyymin kohdalta, jotka omassa kommenttiboksissa ovat käyneet jälkensä jättämässä. Anonyymi nyt on aina anonyymi, ja jos kommentti on negatiivinen, se kannattaa jättää omaan arvoonsa, mutta silloin kun on kyse toisista bloggaajista, saa se aika kurjan fiiliksen aikaan. Yritän nyt kuitenkin jättää tän vaan menneisyyteen ja jatkaa eteenpäin ja olla innoissani tästä bloggaamisesta niin kuin viimeksi olen ollut. (Koska varmasti ihmiset on uteliaita, kaikki oleellinen löytyy tästä Sonnen postauksesta.)

Ai niin, halusinkin sanoa niille ihmisille, joilla ei blogger tunnuksia ole, bloggaajan näkökulmasta on kivempi jos käyttää sitä Nimi/Url kohtaa kommentoidessa (siihen ei siis tarvitse laittaa urlia), jolloin yleensä jää nimi mieleen paremmin kommentoijaltakin. Missään nimessä en siis sano, etteikö anonyymisti saisi kommentoida, jos kommentin pointti ei ole vain haukkua minua pystyyn.

Syy, miksi ajattelin vielä illaksi raapustella juttuja oli Sokoksen 3+1 päivät. Kävin tänään siellä pyörähtämässä ja mukaan lähti mm. pari juttua arvontaa varten. Mun head2toe tilauksen pitäis oikeesti tulla NYT, koska muuten oon vararikossa kun koko ajan ostelen lisää juttuja sitä varten.

Sokokselta nappasin kuitenkin mukaani pari naamiota, jotka olivat tarjouksessa euron paketti. Yhdessä paketissa on siis kaksi naamiota ja tässä taas huomattiin kuinka helppo mua on viedä. Toiset naamiot ovat avokado naamioita ja toiset peel off naamioita. Näillä kahdella sanalla mulle on helppo markkinoida ihan mitä vaan.


Kokeilin Orange Oil & Peel-Off Masquen tänään ja tykästyin kovasti. Rakastan tälläisten juttujen repimistä iholta ja tätä oli ihana käyttää. Tämä väittää hankkiutuvansa eroon ihan epäpuhtauksista ja kuolleista ihosoluista. Oma ihoni on siitä kiva kaveri, ettei tässä hirveästi epäpuhtauksia ole, mutta kuolleista ihonsoluista tämä hankkiutui ihanasti eroon. Plussaa tuoksusta, joka muistuttaa mua lapsuudesta ja appelsiinikylpykuulista jota aina käytiin kaverin kanssa kaupungilla ihailemassa. (Kuka muistaa kun kaupungille lähdettiin, saatiin 40 markkaa mukaan ja sillä ostettiin 21 markkaa maksava Happy Meal ja lopuilla tarpeellisia tuotteita (niitä kylpykuulia, vaikka meillä ei ollut kylpyammetta)... ja ikäähän oli ehkä 10-11 vuotta).

Mutta siis, pointti oli siinä, että tykkäsin näistä maskeista ja jos vaan näitä huomenna vielä sokoksella on, taidan käydä hakemassa muutaman jemmaan. Suosittelen.

11 kommenttia:

 1. Aah, Sokoksen 3+1 päivät, niitä mulla onkin ikävä! Ite hankinkin nää blogger-tunnukset aika äskettäin, että voin kommentoida blogeihin ihan nimellä.

  VastaaPoista
 2. Juu, 3+1 päivää on ihanat, mä en esim kestä hulluja päiviä! Ihan liikaa porukkaa ja tampereen tavaratalossa soittaa useamman kerran päivässä sellainen veteraaniorkesteri, ja aina satun paikalle kun ne soittaa (=tulen hulluksi) ja paikan edessä on donitsikoju jonka ohi kulkemalla saa taas puolen vuoden ällötyksen mihinkään rasvaiseen kun se haisee niin hirveelle :D sokos on paras!

  VastaaPoista
 3. Mäkään en tykkää hulluista päivistä, niitä ei kyllä ole ikävä.

  VastaaPoista
 4. Joo, kyllä tulee kylpykuulista vastaavia muistoja mieleen. Joka kerta piti ostaa uusi tuoksu, jos vain mahdollista. Ja koska ammetta ei kotona ollut, ei niitä koskaan tullut käytettyä, enkä varmaan olisi raaskinut käyttääkään vaikka olisi ollut. :D Ranskassa asuessani jatkoin perinnettä sen verran, että ostin Sephorasta eri värisiä kylpysydämiä, jotka tuli käytettyäkin. :)

  VastaaPoista
 5. Ainiin nyt olis neki... Katsotaan ehdinkö käväistä:) Varmaan on tosi ihana palkinto tulossa arvontaan<3 ...Niin ja ei niistä ilkeistä kommenteista kannata välittää. Jos yhtään lohduttaa niin monet ovat ilmeisesti lopettaneet tämän kyseseisen blogin seuraamisen tämän episodin jälkeen:P

  VastaaPoista
 6. Olen kyllä samaa mieltä noiden anonyymien kanssa. Itsellänikin niitä on käynyt ja palaute on ollut hieman "ei rakentavaa". Mutta sillon en ole julkaissut niitä.. Ja vaikka tosiaan koitan anot jättää omaan arvoonsa niin jää ne vähän kummittelemaan mieleen :/

  Onneksi tämä tiettyjen blogien välinen anonyymisotku on lähes saatu selvitettyä.. Ja harmi jos sinullakin on ollut niitä kommentoijia :/

  VastaaPoista
 7. intootje: mä luulin että olen ainut joka vihaa hulluja päiviä :D

  Ellie: ihanaa, että jollain muullakin on muistoja kylpykuulista :D

  shiny: tiedän että on lopettaneet juu, ja onneksi ovatkin. mulla on ollut huono kuva kyseisestä ihmisestä jo pari vuotta, mutta tämä vaan vahvisti sitä kuvaa...

  Nunnu: mä kyllä julkaisen aika huoletta ne anonyymitkin kommentit, koska yleensä ne ei itseäni heilauta suuntaan tai toiseen. tämä juttu, josta sonne kirjoitti, on siis käynyt ihan yhtä törkeänä oman blogini puolella, omana mukana soppaan toi lusikkansa eilen myös toinen anonyymi bloggaaja, jonka kanssa pitäisi olla aikuinen, mutta ei sitten ilmeisesti. lähinnä mua harmittaa se, kun olen aina uskonut siihen bloggaajien väliseen solidaarisuuteen anonyymejä vastaan, minkä takia on tosi ikävä tietää, että nämä anonyymini ovatkin toisia bloggaajia

  VastaaPoista
 8. Ai se on sullekkin ilkeillyt anonyymisti, tosi lapsellista! :/ Sais kyllä esittää jonkun julkisen anteeksipyynnön.. Mullakin oli ko. bloggaajasta vähän jännä viba aina, sellanen kylmä ja kärkäs kuva ja tämä episodi tosissaan vaan vahvisti sitä kuvaa..

  Sä oot kyllä ihan yks mun suosikkibloggaajista, tykkään kirjoitustyylistäsi ja blogin lämminhenkisestä meiningistä (upeita kynsiäsi unohtamatta!). :)

  VastaaPoista
 9. Celia: juu, sama sirkus kävi tässäkin blogissa, mä en vaan loppuviimein uskaltanut tehdä siitä yhä julkista kun sonne... ja mulla on ollut ihan samanlainen kuva tästä ihmisestä kuin sulla, mukava tietää etten ole ollut ainut.. ja todella ihana että tykkäät (: et arvaakaan kuinka paljon nuo lämpimät sanat piristävät tässä kun tuota kuraa on tullut niskaan aika paljonkin

  VastaaPoista
 10. Voi harmi, että toiset bloggaajat tekee tuollaista :( Muutama ilkeä anonyymi on munkin blogiin joskus eksynyt, mutten ole koskaan vaivautunut asiaa miettimään kummemmin. Nyt sitten tajusin, että kysessä voi myös olla joku toinen bloggaajakin. Itsellä ei tulisi mielenkään haukkua muita. Näköjään on ihan hyväkin juttu, että oma blogi on pieni ja olen tosi tuntematon bloggaaja.

  Terkkuja sulle, että tykkään sun blogista ja jutuista paljon! :)

  VastaaPoista
 11. MQ: kiitos hirmuisesti kommentistasi (: mäkin yleensä unohdan kaikki anonyymit ilkeät kommentit heti, mutta tämä jäi väkisin hampaankoloon :(

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...