12.3.2011

Formspring!

Tylsyyksissäni sain taas yhden ikuisuusprojektin tehtyä, joka on vain roikkunut pienen ikuisuuden tekemättömien asioiden listalla. Formspring-tilin luominen on jäänyt koska 'playingwithpolish' olisi ollut liian pitkä käyttäjätunnus ja nyt vitsillä komensin Sonnea keksimään mulle käyttäjätunnuksen ja yksi sen ehdotuksista oli niin ihana, että siihen oli pakko tarttua. Joten tästä lähtien kysymyksiä saa pommittaa (ja pitääkin!) sekä tämän linkin kautta, että myös tuon sivupalkissa olevan gadgetin kautta.

ps. tämä on virallisesti 300 postaus jonka kirjoitan, tosin luonnoksissa pyörii neljä julkaisematonta vielä, mutta periaatteessa 300. juttu. Jee!

It's saturday night and I'm a little bored, how pathetic is that? Well, now I can check one thing off of my "things to do for my blog" -list. I finally made a formspring after my dear friend from Sonnela came up with a killer nick for me: sallacquer. It combines my first name and the word lacquer, how convinient! So from now on, you can ask me all types of questions either through this link or with the gadget on the sidebar.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...