10.3.2011

Crack-crack-crackle!

Eilen olisi ollut varmaan kuumeen mittaamisen paikka kun facebook-seinälleni ilmestyi ilmoitus Models Ownin uusista crackle lakoista ja oma ensimmäinen ajatukseni oli "pitikö niidenkin nyt hypätä tähän oravanpyörään mukaan?"

Tätä blogia pidempään lukeneet kuitenkin tietää, että aloitin crackle-hehkutukseni jo viime kesänä ja siitä saakka se on jatkunut aika voimakkaana. Mun entiset yksiväriset manikyyrini on vaihtuneet usein crackle-manikyyreiksi ja olen pyrkinyt keksimään myös muita juttuja noilla crackle lakoilla. En oikein itsekään tiedä miksi nyt ei tuntunut oikein iskevän, mutta jostain syystä olisin jo valmis siirtymään uusien trendien pariin - niin kauan kun joku ei keksi, että nudet on uusi in-juttu.


9 crackle-lakkaa tulevat myyntiin huhtikuun aikana Models Ownin verkkokauppaan, paitsi musta ja valkoinen tulevat myyntiin Brittien kosmetiikkaliike Bootsiin. Jos nämä Suomeen saakka rantautuu, saattaa olla etten pysty vastustamaan herkullisia värejä. Luultavasti myös metsästän briteistä ainakin tuota hopeaa ihan innoissani vaikka nyt vähän näiden perään mökötänkin.

Miten teillä? Vieläkö cracklet iskee vai onko iskeneet koskaan?

(Kuva  julkeasti ryöstetty Modeld Ownin facebook-ryhmästä)

13 kommenttia:

 1. Itsekin ostin ensimmäisen cracklen viime kesänä ja sen jälkeen olen ostanut vain pari muuta väriä. Ihan kivaltahan se näyttää, mutta en ihan täysillä innostunut trendistä. Itsekin jo kaipaan jotain uutta. Vaikka voi kyllä olla että pitää vielä hankkia joku crackle kun noita värejä rupeaa olemaan vaikka kuinka paljon kivoja nyt.

  VastaaPoista
 2. Mulla on joku viha-rakkaussuhde crackleihin. En innostunut niistä yhtään, mielestäni eivät jätä kaunista pintaa, mutta silti mä himoitsen niitä?! :D

  MO:t on pakko saada.. :3

  VastaaPoista
 3. Musta ei jotenkin näin keväisin iske, mutta himottaisi kyllä kaikki pastellit ja kirkkaat crackleissä.

  VastaaPoista
 4. Wow!! I want the yellow, Dark blue, Orange oh, then all of them. Lol!! I hope we can get them in the US :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen vältellyt noita crackleja tähän asti, mutta heti kun näin noi Kynnelle-blogissa niin luultavasti en pysty enää vastustamaan. Nuo värit on jotenkin niin pirteitä, etenkin turkoosi näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
 6. Munkin puolesta sais jo tulla joku uus villitys, en oo edelleenkään näistä innostunut :D Saisivat kivat pastellisävyt ja glitterlakat vallata kauppojen hyllyt, niin olisin tyytyväinen.

  Millon muuten tarkalleen oot menossa Lontooseen? Ollaan meinaan Crayonin kanssa varattu reissu sinne 14.-21.5. Mielellään otetaan vinkkejä vastaan siis hyvistä kynsilakkakohteista, ja jos satut olemaan paikalla samaan aikaan, niin opaskierroskin kelpaisi :D Molemmat siis menossa sinne ekaa kertaa, mulle vasta toka kunnon ulkomaan reissu (Tallinnaa ja Tukholmaa ei lasketa) ja Crayonille ensimmäinen, niin kaikki apu otetaan vastaan!

  VastaaPoista
 7. Oi tuo turkoosi-sininen mikä onkaan, on niiin ihana. Tykkään!

  VastaaPoista
 8. Cracklet eivät ole iskeneet koskaan joten hyvin pystyn vastustamaan nytkin. Ja alkaa tosiaan hieman jo kyllästyttää tämä trendi.

  VastaaPoista
 9. Mä oon tapani mukaan vasta nyt heräämässä noihin. Mulla käy aina niin, että katselen uutta trendiä piiiitkään, ja vasta kunnollisen siedätyksen jälkeen alan tykkäämään siitä. Sit ku jo ehdin täysillä innostua, niin sit se trendi onkin jo ohi, eikä kyseistä juttua saa enää mistään. x)

  VastaaPoista
 10. Eiks ne just nyt vähän niin kuin mainosta, että nudekynnet on in? :D Voi olla ettei kuitenkaan, muistelin vain lukeneeni jostain... Mut joo, ei nudea, crackedia vaan. Sanoo tyttö, jolla on tasan 1 crackle-lakka. :J Sitä paitsi mä en osaa lakata hienosti sillä.

  VastaaPoista
 11. Parakeet: juu, kyllähän niitä nyt pari pitää laatikossa olla jemmassa :D

  Sanna: toi kuulostaa ihanan ristiriitaiselta ja löydän itseni samanlaisista tilanteista aika usein :D

  Vauhtimamma: mä just haaveilin pastellinkeltaisesta cracklesta, se ois nami :D

  rmcandlelight: don't the Models Own website at least ship polishes to US also?

  Serrated B: kieltämättä toi kokoelma on harvinaisen herkullinen kun niitä yhdessä kattoo

  Nina: oon menossa ihan kuun alussa, 3-6.5 :D voin kyllä mielelläni antaa vinkkejä vaikka sähköpostilla jos haluat kun tähän kirjoittaessa tulisi varmasti kipeä romaani :D

  Ruby Rose: juu, se on ton hopeen lisäks niitä ainoita jotka muhun näistä nappaa

  intootje: tämä jakaa vielä niin paljon mielipiteitä, että saisivat ainakin keksiä jonkun trendin tähän rinnalle :D

  Maija: mä yleensä oon just tollainen, mikään ei nappaa sillon kun trendi on kuumimmillaan ja vasta kun kaikki jo sanoo että vanha juttu, alan lämmetä :D

  Nora: yhyy, ei nudeja :D

  VastaaPoista
 12. Can't decide if I want to try crackle nail polish.... I don't think I really like the way it looks :S

  VastaaPoista
 13. Katxoxo: maybe you should buy just one and see how you like it on your nails. I think crackles are pretty on nails that have clearly been taken care of well but on someone who couldn't give a crap about her nails, the looks isn't very flattering

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...