26.3.2011

007 and a mission: cheap nail polish (Eveline)

Tän päivän kynsissä oma logiikkani taas koki pienen kolauksen: tarkoituksena käyttää China Glazen Heli-Yumia pääosassa ja minä laitan sen pohjalle. Miksi ihmeessä? Kai mun väsyneillä aivoilla oli joku logiikka illalla, joka ei sitten toiminutkaan.

Merkkinä tänään olisi kuitenkin Eveline, josta mulla ei ole kokemusta. Mä en vaan saa itseäni tuhlaamaan 3,90 euroa rahaa lakkaan, jonka pullo näyttää halvalta, ja esimerkiksi hologrammilakat ovat kaikkea muuta kuin holoja. Anteeksi, että jakelen taas mielipiteitäni, mutta halvemmista merkeistä Eveline ei ole oma suosikkini, muut merkit kyllä menee... Sonnella onneksi on paljon parempi mielikva kyseisestä lakasta ja tältä näyttäisivät hänen kynnet:


Olen ihan *tuitui* noihin fimoihin, itsehän olen vain turhautunut niihin enkä vielä ole saanut niitä kunnolla kynsillä pysymään.

Sonne onneksi tietää mun ja fimojen välisen sodan turhautuneen "nää himputin viipaleet ei tottele mua vaikka kuinka yritän, enkä ala nyt yhtään" paasauksen seurauksena ja ehdotti, että pidettäisiin hedelmäpäivä: hän fimoilla, minä konadeilla. Siihen suostuin mielelläni, vaikka tumma pinkki pohja ei välttämättä ole paras lähtökohta hedelmäkynsille, freesimmän tuloksen kun vaaleammalle pohjalle kyllä saisi.

No mutta siis (taas olen kirjoittanut ikuisuuden, vaikka vähempikin riittäisi), ensiksi syvä vinomanikyyri sillä Heli-Yumilla, mitä mun koko kynsiin piti käyttää, sen päälle toiseen suuntaan vinomanikyyri Ahoy'lla ja konadeja päälle Robotikalla, sekä Konadin mustalla ja valkoisella. Kaikki lakat siis China Glazen konadin omia lukuunottamatta. Hedelmälaatta taitaa olla m55. Pelkäsin vähän näiden kynsien tekemistä niin tumman pohjan päälle, mutta lopputulos miellytti kuitenkin silmääni.


ps. tässä voisin samalla sanoa, että arvonnan lomakkeen takia (check out the postaus tämän alla) jouduin vetämään blogini tekstikentän ihan hirmuisen leveästi. tämä on pienin paha parista vaihtoehdosta. lupaan palata taas kapeampaan malliin kun arvonta loppuu.

Saturday on our theme week is fruit day with dark pink. In the top picture Sonne has used Eveline pink polish with some fimo slices. I usud China Glaze Heli-yum ('cause I hate fimos!) and konad m55. I was a bit afraid of using the fruit stamps over darker base because I think they'd look better over lighter bases,  but I actually liked the nails that I did. I have to try m55 over Color Club The Lime Starts Here, I think that'd look fabulous!

8 kommenttia:

 1. Heli-Yum, ihana ♥ Mullon se kans & on kyl likelike (=

  VastaaPoista
 2. Nebu: mäkin rakastan sitä joo, se on vielä niin ihanan peittävä!

  Paulina: thanks (:

  VastaaPoista
 3. Ihanan sävynen lakka, tyksin. Voisin ottaa omiin kokoelmiin joskus, näyttää tosi kivalta. (:

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat kynnet, eikä mitenkään paha vaikka onkin noin tummalla pohjalla: ).

  VastaaPoista
 5. Lotta: suosittelen, se on tosi kaunis (:

  Cherry: ihanaa, että olet tota mieltä :D

  VastaaPoista
 6. apua! miten nää on näin ihania?!

  VastaaPoista
 7. The nails with 3D fruit are amazing! Love your skills.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...