27.3.2011

007 and a mission: cheap nail polish (Models Own)

Akryllimaalit 8 - Salla 0!

Mua ei ole luotu leikkimään näillä! Ei todellakaan. Ensimmäinen yritys oli niin hot mess, että siitä on kyllä kuvat, juu, mutta ne tulee joskus tulevaisuudessa yhden failure-postauksen yhteydessä. Päätin sitten yöllä klo 1:52 että nää on niin hirveet, ettei ne voi olla mun teemaviikkokynnet ja aloitin alusta. Omaksi onnekseni maalien kanssa Models Ownin Jaded Stonea riitti yksi kerros maalien alle ja nämä kynnet sainkin aika nopeasti valmiiksi. Vinotipit tein siis valkoisella ja vihreällä akryllimaalilla siten että lapiomaisen siveltimen toisen reunan kastoin valkoiseen ja toisen vihreään ja sain vähän liukuvärjäysmeininkiä kynnelle. Epämääräiset sutturat on tehty samalla tyylillä, mutta sik-sak liikkeellä kynnellä ja pisteet on ihan Wild & Crazyn Montanalla. Näitä jopa siedän ehkä tänään katsella, ne aiemmat viritykset olivat aivan kamalat!


Merkkinä siis itselläni toimi Models Own, jota rakastan kuuhun ja takaisin. 14ml pullo maksaa 4,95 seppälässä ja värivalikoima alkaa nykyään jopa suomessa olla todella kiva. Vielä kivempi se on Models Ownin nettisivuilla, joissa pullot maksavat 5 puntaa kappale ja postitus on muistaakseni noin 10 puntaa suomeen. Toivoisin, että he tekisivät taas -50% tempauksen sivuillaan, joita he tekevät ehkä noin kerran vuodessa, koska mulla on muutama himotus, joita suomesta ei saa.


Mutta siis, merkkinä Models Own on mun mielestä aivan loistava. Ei sen enempää eikä vähempää. Rakastan kirkasta sävyvalikoimaa ja hyvää levittyvyyttä. Creme-lakkoja yleensä riittää se parikerrosta, shimmeristen kanssa voi joutua laittamaan kolme, foil lakat peittävät usein jo yhdellä kerroksella. Models Own on ehdottomasti oma suosikkini suomessa myytävistä lakkamerkeistä, joiden hinta on ees lähellä kohtuullista. Suosittelen siis erittäin, todella, hirmuisen lämpimästi koittamaan Models Owneja. Akryllimaaleja en taas suosittele, ne ovat ilkeitä pahiksia!

Sonne kynnet oli toteutettu vähän kalliimmilla välineillä ja lopputulos oli ainakin omasta mielestäni todella söpö! Rusestit on aina awws:


Huomenna viedäänkin sitten viimeistä teemaviikon kanssa. Kovasti olette tuntuneet tykkäävän tästä viikosta ja ainakin mulla on ollut hauskaa tätä totuttaessa. Toivon, ettei Sonnekaan halua pitää hermolomaa musta tämän jälkeen...

Mitäs piditti kynsistä taas? Onko joku akrylimaalien ylin ystävä? Minä kun saatan omani heivata kaapin perälle häpeämään, koska ne eivät vain tottele mua!

16 kommenttia:

 1. Tosi söpöt kynnet molemmilla. :3

  VastaaPoista
 2. En olekaan itse koskaan viellä päässyt kokeilemaan akrylimaaleja. Himottaisi kyllä joskus kokeilla että minkäslaista lopputulosta niistä sitten saisikaan aikaiseksi.

  Ja nuo sinun kyntesi ovat kivat. Tulee vähän sellainen pehmeä vaikutelma. :) Kivakiva! Ja Sonnen rusetit on awws. Rusetit tottavie ovat aina niin suloisia. :P

  Ja teemaviikko on ollut erittäin kiva!

  VastaaPoista
 3. Olet ihana, kun levität pahaa karmaa noin. Varsinkin kun giveawayssa on akryylejä tarjolla. ;D

  VastaaPoista
 4. Sanna: kiitos (:

  KarzU: kiitti!

  marm: kiva, että olet tykännyt teemaviikosta (: ja rusetit on todella awss juu, rakastan niitä kanssa

  Salla: naureskelin kommentillesi aika pitkään täällä :D toivon, että arvonnan voittaja olisi vähän onnekkaampi noiden maalien kanssa, ne kun ovat tuntuneet järjestäytyneen salaliittoon mua vastaan :D

  VastaaPoista
 5. Ompa kyllä sievät nuo sun tekemät kynnet, tykkään abstrakteista kynsistä ^^ vaikka rusetit onkin aina <3 Mutta tällä kertaa tykkään enemmän sun kynsistä.

  VastaaPoista
 6. noinoinoi sun kyntes on aivan älyttömän ihanat! :---) tai no, tosta epämääräsestä sutturasta en nyt tiiä mut tositosi ihanat värit ja toi vinoliukuvärjäys on iiiihana <3 ja noi sonnen rusetitki on tosi söpöt. ja tää teemaviikko on ollu tosi kiva, harmi ku huomenna loppuu

  VastaaPoista
 7. On kyllä kivat kynnet kummallakin! Itse vähän vierastan kaikkee vihreää ja sinne päin olevaa, mutta tässä tuli taas pari hyvää ideaa, joita vois itse vaikka vähän matkia ja sais jotain vihertävää kynsiinsä. :)

  VastaaPoista
 8. molempien kynnet on tosi söpöt!! varsinkin noi sun tekemät!! :)

  VastaaPoista
 9. 35kg: kiitos (:

  lauraks: mietin jo uusia teemoja teemaviikolle, joten ei nämä varmasti tähän jää (:

  Niniane: kiva, että sait näistä ideoita (:

  Eve: kiitos kovasti (:

  Camy: thank you! those were my nails actually and I was so sure everyone's gonna like my friend's nails better :D

  VastaaPoista
 10. Molempien on söpöt. ^_^ Mintunvihree on ihana väri kynsissä. :)

  VastaaPoista
 11. Nyt on kyllä molemmilla niin hienot kynnet että! Ihana väri tuo mintunvihreä. Tosi hienot noi sun vinotipit. Tykkään:)

  VastaaPoista
 12. oooooh! I love the bows! i just got nail brushes and my nail art does not turn out like that lol

  VastaaPoista
 13. Serrated: mäkin tykkään mintusta :D

  shiny: kiitos (:

  Kat: it takes a lot of practice, I know, and sometimes it's really frustrating

  VastaaPoista
 14. How did you do the first mani?? I LOVE IT!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...